Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

בבעלותי ביואיק לאקרוס שנת 2008 ואני מאוד מעוניין להחליף לה את הפנסים ללבנים.

הבנתי שאפשר להחליף רק את הנורית עצמה שתאיר בגוון לבן\לבן-כחלחל ולא להחליף את כל הפנס - פעולה שאמורה לעלות כמה מאות שקלים בודדים ולא מעבר.

לצערי אין לי מושג כלל בדברים האלה ואשמח להכוונה. (מה זה H4\H3, מה זה 6000K ו 8000K ובמה ההחלפה הזו כרוכה).

נוסף על כך,

השארתי לאבי את הרכב לסופ"ש והוא החזיר לי אותו עם ג'אנטים קצת מעוקמים בצידו הימיני של הרכב.

אשמח לקבל שם ומקום של בעל-מקצוע שיוכל ליישר לי אותם חזרה וכמובן לעשות לי איזון גלגלים כולל.

הערה חשובה:

אשמח אם המקומות שביקשתי יהיו בראשון לציון(אוטו דיפו אולי?), לצערי אין לי יותר מדי זמן בימים אלו להסתובב בארצנו היפה.

שבת שלום.

IMG_0119.JPG

IMG_0120.JPG

IMG_0121.JPG

בברכה,

יונתן.

[email protected]

פורסם

מתעלק על השרשור בשאלה;

הזמנתי סט של נורות של דיאמונד ויזן מאיביי והם הגיעו לפני כ4 חודשים ללא בעיה.

הזמנתי חודש לאחר מכן עוד סט והוא עוכב במכס ורוצים אישור תקינה על הנורות!

טענתי שזה לא שייך לי ושישלחו בחזרה את הנורות (טעות בשם בטופס/כתובת המשלוח שציין המוכר).

כמובן ידוע לי שאין תקינה לנורות אלו וכל נסיון לשחררם לא יצליח!

מישהו יודע למה הנורות פעם עברו מכס ופעם לא? עד היום לא שמעתי בכלל שתפסו או עיכבו חבילה של נורות במכס לקונה בארץ.

פורסם

אם בדואר ניתפסת אין מה לעשות מלבד להחזיר את הנורה לשולח.

הנורה הזו אין לה תקינה בארץ וכל התרוצים לא יעזרו.

אם אתה רוצה אור לבן וחוקי תנסה את הנורה הזו

4000K וחוקית עם תקינה אירופאית - אור לבן כמו של XENON

http://cgi.ebay.com/H7-PHILIPS-H7-BLUEVISION-ULTRA-BLUE-VISION-H7-FREE-W5W-/360364909902?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item53e76c254e

Philps Blue Vision Ultra

תנסה להחליף את הנורה שקנית בנורה הזו ואולי יצא לך להשלים דמי משלוח בלבד

קובי

:-)

• תוכן חדש...