Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתי צילמת את ״המפגש״ הזה?

לפי הידוע לי, חוקי הפורום אוסרים הסגרת כתובות, אז לא אסגיר את הכתובת המדוייקת בניס, בה נמצאים רכבים אלה ועוד רבים אחרים (רק אציין שמדובר בבית מספר 4 :-) ), אך אספר לך שזה לא מפגש, אלא שכנראה שנתקלת בצי הרכבים הקלאסיים (או חלק ממנו) של אדם נחמד מאוד בשם פאבריס לה רוי, שמשכיר רכבים קלאסיים בניס!

אשתי ואני תהינו על איזה מפגש קלאסיות בניס אתה מדבר, ואיך זה שפיספסנו אותו, עת ביקרנו בניס לפני פחות מחודש!

אז הנה אני מצרף לינק לת׳רד שפתחתי בזמנו, שבו נראות הפורשה RSK718, הלוטוס SUPER 7 ועוד...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2998000

פורסם

איזה רכב זה ? הצהוב ,נראה משהו בריטי לפי צורת הפנסים מאחור ,פקק מילוי דלק מרמז על השתתפות במירוץ או שתיים ועיצוב איטלקי מדהים .

פורסם
איזה רכב זה ? הצהוב ,נראה משהו בריטי לפי צורת הפנסים מאחור ,פקק מילוי דלק מרמז על השתתפות במירוץ או שתיים ועיצוב איטלקי מדהים .

מרקוס(Marcos), רכב ספורט בריטי שיוצר בצורה הזו משנות הששים ועד תחילת התשעים! הגוף מפיברגלס, עד 1969 המסגרת היתה מעץ :roll: והיה שימוש במגוון מנועים, ממנועי 4 ציל' צנועים של פורד ווולוו ועד הרובר(ביואיק במקור) V8.

פקק מילוי הדלק לא רמז כאן על דבר(בכולן המיקום היה זהה) והעיצוב היה של מעצב בריטי בשם דניס אדאמס.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אחחח... אנטיב וז'ואן לה פאן... עכשיו הייתי תופס טיסה, ונוחת בחופים שלהן!

:wink:

פורסם
נראה מגרש החניה של המרכז המסחרי כשיוצאים מניס לאנטיב , אחרי שדה"ת.

אתה מתכוון ל CAP 3000

אבל לא זה השדה תעופה עצמו בניס..

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הרכב מתוצרת חברת MARCOS האנגלית

דגם 3000 GT

מנוע פורד V6 בנפח 3000 סמ"ק 144 כ"ס

תיבת 4 הילוכים

שלדת עץ בחלקה עם גוף מפיברגלס

• תוכן חדש...