Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין מה אנשים רוצים פה.

ברור שהמצלם גם הוא עבר על החוק. אבל זה לא הענין.

נגיד שרואים מישהו מעשן בשבת ברחוב העיר. אז אפשר להתווכח אם זה בסדר או לא, ובכל זאת - זה לא ממש מענין אף אחד.

אבל אם רואים את הרב הראשי מעשן בשבת ברחוב העיר - אז זה מענין מאד, כי רב כזה עושה את תורתו פלסטר, וכך גם המפכ"ל.

זה הענין פה, לא האם 160 זה סביר לפי ההגיון של פלוני או אלמוני.

דני

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא יודע מה איתך, אבל אני לא רואה כאן אף אחד שנוסע 160. אני כן רואה מד מהירות שמראה 160, וכפי שכבר הוסבר, אין בכך כדי להוכיח את אשמתו (או חפותו) של פלוני, לפחות במדינת ישראל.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אני לא מבין מה אנשים רוצים פה.

ברור שהמצלם גם הוא עבר על החוק. אבל זה לא הענין.

נגיד שרואים מישהו מעשן בשבת ברחוב העיר. אז אפשר להתווכח אם זה בסדר או לא, ובכל זאת - זה לא ממש מענין אף אחד.

אבל אם רואים את הרב הראשי מעשן בשבת ברחוב העיר - אז זה מענין מאד, כי רב כזה עושה את תורתו פלסטר, וכך גם המפכ"ל.

זה הענין פה, לא האם 160 זה סביר לפי ההגיון של פלוני או אלמוני.

דני

כנראה לא נכנסת ללינק בהודעת הפתיחה.

שם רשום, שהמפכ"ל לא היה מאחורי ההגה, ולא ברור, האם בכלל היה ברכב.

לכן, ההשוואה שלך צריכה להיות עם הנהג של הרב הראשי שמעשן בשבת (הנהג ולא הרב).

אם המפכ"ל כן היה ברכב, רוב הסיכויים שהוא ישב מאחור והיה עסוק בדברים אחרים, ולא במד אוץ של הרכב.

תאמין לי, בסופרב לא כל כך מרגישים את המהירות הזאת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם המפכ"ל כן היה ברכב, רוב הסיכויים שהוא ישב מאחור והיה עסוק בדברים אחרים, ולא במד אוץ של הרכב.

תאמין לי, בסופרב לא כל כך מרגישים את המהירות הזאת.

מעניין מה יגיד שוטר על טענה שכזו מפי נהג סופרב כלשהי אשר נתפס נוהג במהירות דומה.

היה גם את המקרה של מופז, זכור לי כי בהתחלה עוד גמגמו בלשכתו כי כבוד השר נמנם...

http://motocar.ifeel.co.il/article/6790.aspx

עם זאת, ראוי לציין כי גם הפעם הדיווח של התשקורת...מממ סליחה...תקשורת מגמתי ביותר (כפי שמוצג בוידאו בתחילת השרשור). שימו לב לאופן התיאור של המקרה ולבחירת המילים.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אתה לא מבין - אני לא מצדיק את הנהג .

מדברים על דוגמא אישית שהשוטר מספר אחת צריך לתת.

אבל לא הוא זה שעשה את העבירה, לא הוא זה נתפס.

אתם לא רוצים לראות את ההבדל הקטן בין מי שנוהג למי שיושב במושב האחורי (או אולי בכלל לא נמצא ברכב).

אתקן את עצמי, כדי שיהיה ברור יותר, למה התכוונתי -

"תאמין לי, בסופרב לא כל כך מרגישים את המהירות הזאת" מהמושב האחורי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אתה לא מבין - אני לא מצדיק את הנהג .

מדברים על דוגמא אישית שהשוטר מספר אחת צריך לתת.

אבל לא הוא זה שעשה את העבירה, לא הוא זה נתפס.

אתם לא רוצים לראות את ההבדל הקטן בין מי שנוהג למי שיושב במושב האחורי (או אולי בכלל לא נמצא ברכב).

אתקן את עצמי, כדי שיהיה ברור יותר, למה התכוונתי -

"תאמין לי, בסופרב לא כל כך מרגישים את המהירות הזאת" מהמושב האחורי.

אם אתה מדבר על דוגמא אישית, אז לא ניתן להתייחס אליו כאל נוסע מן השורה ברכב מן השורה. עצם ישיבתו ברכב שנוסע 50 קמ"ש מעל למותר מבטלת כל אפשרות לדוגמא אישית. לגבי כיצד זה מרגיש מהמושב האחורי. מעבר לכך שזהו רכבו הקבוע ולכן הוא יודע כיצד מרגישה נסיעה במהירות 110 קמ"ש (אני משער לעצמי שהוא יודע, אולי הוא מכיר רק את התחושה של 160) ובמהירות 160 קמ"ש, ברגע שאתה חולף על פני מרבית הרכבים במהירות גבוהה באופן ניכר מזו שלהם, כנראה שאתה נוסע מעל למותר.

כל זאת, כמובן, בהנחה שישב ברכב באותו זמן. אם לא, אז לכל הדיון הזה אין שום משמעות.

פורסם

דוגמא אישית או לא אישית,מה זה משנה. גם אם הוא ישב ברכב ,אף אחד לא יכול לשפוט אם זה תקין או לא תקין שהוא נסע על 160 קמ"ש.

אם לשיירת רה"מ,לשר הבטחון, ולרמטכ"ל מותר לצפצף על חוקי התנועה כי יש להם דברים דחופים לעשות אז בטח שגם למפכ"ל המשטרה מותר כי גם לו יש על הראש דברים דחופים בהחלט. במקרה אני יודע את זה כי אני עובד במטא"ר אז אני מכיר חלק פצפון מעבודת המשטרה.

V5

פורסם

לאט, עצור.

אמנם השוטרים רוצים להשוות את עצמם לצה"ל אבל המפכ"ל הוא עוד לא הרמט"כל , לא בכלל - בהיקף האחריות - צה"ל,לא לשכוח, אחראי לקיום המדינה - ולא בפרט בנושא הדיון של צרכיו לעבור על החוק למקרים דחופים.

פורסם
דוגמא אישית או לא אישית,מה זה משנה. גם אם הוא ישב ברכב ,אף אחד לא יכול לשפוט אם זה תקין או לא תקין שהוא נסע על 160 קמ"ש.

אם לשיירת רה"מ,לשר הבטחון, ולרמטכ"ל מותר לצפצף על חוקי התנועה כי יש להם דברים דחופים לעשות אז בטח שגם למפכ"ל המשטרה מותר כי גם לו יש על הראש דברים דחופים בהחלט. במקרה אני יודע את זה כי אני עובד במטא"ר אז אני מכיר חלק פצפון מעבודת המשטרה.

יש לכך סימוכין כלשהו בחוק\תקנות התעבורה?

פורסם
לאט, עצור.

אמנם השוטרים רוצים להשוות את עצמם לצה"ל אבל המפכ"ל הוא עוד לא הרמט"כל , לא בכלל - בהיקף האחריות - צה"ל,לא לשכוח, אחראי לקיום המדינה - ולא בפרט בנושא הדיון של צרכיו לעבור על החוק למקרים דחופים.

כן, ברור.

המשטרה אחראית לרוב תחום הבט"פ ומשם אין לנו איומים קיומיים (עדיין :roll: ) אבל יש איומים פליליים, פח"עיים, ובעיות שבהחלט יכולות לאיים על בטחון הציבור.

אז כמו שהרמטכ"ל רוצה לפעמים להגיע לישיבה בזמן, או להגיע לחפ"ק מסוים שהוקם לטובת משהו (למרות שגם בלי נוכחות הרמטכ"ל היו מסתדרים שם יופי). ככה גם למפכל יש את הדברים שלו.

יש לכך סימוכין כלשהו בחוק\תקנות התעבורה?

האמת, לא יודע.

אבל אם הוא צריך להגיע בדחיפות ממטא"ר י-ם למטא"ר רמלה בחיי שלא אכפת לי שיסע 160 בכביש 431.

אם הנהג שלו היה צריך לאסוף אותו מאיפשהו בדחיפות אז כנראה שגם לזה יש סיבה.

אם זה סתם נסיעה מהירה כי ככ מתחשק לנהג בלי שום סיבה אז אין ספק שצריכים להנקט צעדים.

V5

פורסם
כן, ברור.

המשטרה אחראית לרוב תחום הבט"פ ומשם אין לנו איומים קיומיים (עדיין :roll: ) אבל יש איומים פליליים, פח"עיים, ובעיות שבהחלט יכולות לאיים על בטחון הציבור.

אז כמו שהרמטכ"ל רוצה לפעמים להגיע לישיבה בזמן, או להגיע לחפ"ק מסוים שהוקם לטובת משהו (למרות שגם בלי נוכחות הרמטכ"ל היו מסתדרים שם יופי). ככה גם למפכל יש את הדברים שלו..

הרמטכ"ל טס ,במסוק האישי שלו.

הנהגים שלו מדליקים צ'קלקה ויוצאים כמה שעות טובות לפני כדי להספיק ליהות שם כשהוא יגיע.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...