Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עד שירביצו לך כהוגן או שתקבל תלונה במשטרה על תקיפה וגרימת נזק לרכוש.

אני מוכן לשלם כסף בשביל לראות את הפרצוף של היומנאי בתחנת משטרה כשיבוא מן דהוא להתלונן על תקיפה וגרימת נזק לרכוש כי השפריצו עליו עם אקדח מים :roflmao::roflmao::roflmao:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני מוכן לשלם כסף בשביל לראות את הפרצוף של היומנאי בתחנת משטרה כשיבוא מן דהוא להתלונן על תקיפה וגרימת נזק לרכוש כי השפריצו עליו עם אקדח מים :roflmao::roflmao::roflmao:

:lol::lol::lol: במדינה הזאת גם אם תציע למישהו כוס מים ברמזור הוא יכול להרביץ לך

המלצה שלי שינהג עם נעילת דלתות וישפריץ מים ככה

כבר קרו לי מקרים שאנשים בתנת דלק פתחו את הדלת לידי כדי להציע לי דברים הזויים

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם

[quote=spun24;3015285

כבר קרו לי מקרים שאנשים בתנת דלק פתחו את הדלת לידי כדי להציע לי דברים הזויים

גם אני פגשתי אותו ,לפי הגוף רואים שהוא גבר ולא באמת אישה ,מזל שסירבתי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
עד שירביצו לך כהוגן או שתקבל תלונה במשטרה על תקיפה וגרימת נזק לרכוש.

אני בספק לגבי ה"ירביצו לך" , לגבי תלונה במשטרה? יהיה מעניין לקרוא את התלונה.

ולכל אלה שאומרים ש"ידקרו אותי", אני לא חסין אבל זה לא יקרה כל כך מהר.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

יקירי, אני מוכן להיות העו"ד שיטפל בתביעה: התזת נוזל לא מזוהה לפניו של נהג בעת נהיגה, גרימת נזק למכלולים בתא הנהג וכדומה וכדומה.

אאל"ט גם יריקה נחשבת כתקיפה על פי הפסיקה.

יש ישה באולם?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
והינה מגיע לו האדון המתורבת של הפורום, ומטיף לנו מוסר. אוי ואבוי לנו שנפתח שירשור על אישה (אישה!!!! OMG, אישה!!!) שהתנהגה כ-ב-ה-מ-ה לכל דבר ואף יותר גרוע מהמון נהגים שהתנהגו בפרעות על הכביש ממה שאני ראיתי עד היום. עוד אוסיף ואומר שהיא כלל לא הייתה עסוקה בשום דבר אחר, בנהיגה נטו. התעלמה כ-ל-י-ל מרכבי, עם מבט של "אתה על הז*ן שלי". כן כן, מה שאתה קורא אדון בני המתחסד והמתורבת והלא שובניסט (בניגוד אליי, נכון, ממש "צודק", כי אתה כלכך מכיר אותי וכבר מגיע למסקנות, כמו בהודעה הבזויה הראשונה שלך - "בטח היית מאיץ אם היית רואה אותי מאותת כדי להשתלב, רק בשביל שלא אכנס לפניך"). זה שאדון בני לא מבין הבנת הנקרא ואביא ציטוט - "הכותרת אולי נראת נגד נשים אבל היא ממש לא. אם זה היה גבר, הכותרת הייתה זהה רק בלשון זכר", לא אני ולא כלל חברי הפורום אשמים. אז אנא ממך, אל תגיב פה יותר בקשר לשובניזם, כי שוב, זו לא הייתה מטרת השירשור כמו שהדגשתי בהודעה הראשונה.

מר שומאכר

עם כל הכבוד אני לא מתרגש ממה שאתה מדביק לי (מתחסד, מתורבת) אולי אלה אצלך מילים גסות אז תישאר איתן.

הואיל בטובך לקרוא את ההודעות עד ההודעה שלי (הקודמת, זה של המתורבת, לא של המתחסד) ותראה לאן הלך השירשור. אולי הדגשת את חוסר הפניות שלך אבל מה לעשות ואחרים לא הבינו את הנקרא שלך והתיחסו למגדר ולא למקרה הפרטי שלך.

אז אם אתה מתיחס דווקא למה שאני כתבתי ולא למה שאחרים כתבו, זאת באמת בעיה שלך.

אז שוב, השירשור שאתה, האדון המתורבת שומאכר, פתחת, הוציא את השוביניזם הנלעג ובשפתך, הבזוי, מאנשים שכנראה מתיחסים באופן לא"מתורבת" לנשים והעובדה שהם נזכרו בנשים בהמות ושרמוטות ולא בגברים, מעידה שהבנת הנקרא זאת בעיה שלהם והם לא הבינו אותך...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אז בני, במקום להתייחס לכלל בעצם בחרת בי ותייגת אותי בתור שובניסט כי פתחתי שירשור על אישה שנוהגת כך? מה לעשות שעד היום ב-ח-י-י-ם לא נתקלתי בהתנהגות מחפירה שכזו בכביש ואפילו מחוצה לה (כלפיי לפחות), והייתי חייב לשתף.

ושוב אציין - אם היה מדובר בגבר, השירשור היה נפתח, רק בלשון זכר (אחד לאחד).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

זה מה שמשתמע מההודעה הראשונה שלי?

לנוחותך ציטוט מלא שלה. מכאן תבין שתייגתי אותך כסתם לא זהיר. את השוביניזם ייחסתי לאחרים שלקו בהנת הנקרא שלך. אבל גם אתה, מסתבר לא כל כך הבנת...

הנה קרא שוב:

שאלה לפותח השירשור.

הנהגת אכן היתה לא בסדר אבל אם היה לך זמן לצפור "כמה פעמים", אז היה לך זמן להאט ולתת לה להשתלב...

אבל אתה כנראה לא שונה מנהגים שלא מאפשרים להשתלב אלא דווקא מאיצים כשאני מאותת שמאלה ומנסה לעבור נתיב.

חשבת על זה?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אז שוב, השירשור שאתה, האדון המתורבת שומאכר, פתחת, הוציא את השוביניזם הנלעג ובשפתך, הבזוי, מאנשים שכנראה מתיחסים באופן לא"מתורבת" לנשים והעובדה שהם נזכרו בנשים בהמות ושרמוטות ולא בגברים, מעידה שהבנת הנקרא זאת בעיה שלהם והם לא הבינו אותך...

אין לנו בעייה בהבנת הנקרא, ואני לא רואה את עצמי כשוביניסט בכלל.

במקרה שלי, ואני בטוח שיש כמה כאלה, רשמתי את מה שרשמתי כי זה השרשור הראשון שאני נתקל בו שמתייחס לאופי הנהיגה של הנשים.

יש בפורום שרשורים על מגוון רחב של נושאים, הנהג הישראלי, גברים מאחורי ההגה, שרטו לי את הרכב. אז הגיע גם תורן של הנשים שיזכו בשרשור. ובשרשור הזה אנחנו נוציא את כל מה שאנחנו חושבים על צורת הנהיגה של חלק מהן. אני לא רואה בזה שום בעיה.

עכשיו ברשותך, תמצא לך איזה שרשור של "גם שלי שרטו את הרכב", ותרשום לכותבים שהם סתם פדנטים מפונקים.

שונא גזענים !.

פורסם
זה מה שמשתמע מההודעה הראשונה שלי?

לנוחותך ציטוט מלא שלה. מכאן תבין שתייגתי אותך כסתם לא זהיר. את השוביניזם ייחסתי לאחרים שלקו בהנת הנקרא שלך. אבל גם אתה, מסתבר לא כל כך הבנת...

הנה קרא שוב:

שאלה לפותח השירשור.

הנהגת אכן היתה לא בסדר אבל אם היה לך זמן לצפור "כמה פעמים", אז היה לך זמן להאט ולתת לה להשתלב...

אבל אתה כנראה לא שונה מנהגים שלא מאפשרים להשתלב אלא דווקא מאיצים כשאני מאותת שמאלה ומנסה לעבור נתיב.

חשבת על זה?

אתה מצטט את עצמך וזה מוכיח ש...? כלום. נאדה. הבנת הנקרא שלי מעולה, תודה. אבל כאשר עניתי לך בצורה שהיא "שרמ*טה" אז אתה ישר קפצת על עניין השובניזם. שוב, אכתוב אולי באותיות מודגשות כדי שתבין, אם היה מדובר בגבר, הייתי רושם שהוא בן ז*נה ואז איך היית קורא לי? :roll:

וכמו שכבר כתבו לך, נפתחו מאות שירשורים על "איך נהג חתך אותי", "איזה נהגים חרא יש במדינה" וכו' וכו'. אז קרה לי מקרה עם נהגת, וואו, אז אנחנו שובניסטים. נכון, אנחנו כולם טועים אבל אתה צודק.

ומה שכתבתי לך בהודעה הקודמת, משתמע מההודעה השניה שלך, וכדי להקל עליך ציטטתי אותך:

"זוהי תגובה מתחסדת שלי לשומאכר ולכל ייתר השוביניסטים בשירשור הנלעג הזה.", כאשר כאן בפירוש אתה מודיע לכל העולם ואישתו שאני וכלל חברי הפורום הנכבדים שהגיבו כאן שובניסטים ואתה שה תמים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

עדיף נהגות בנות 50 שנראות בנות 80 שמשתזפות טופ-לס על החוף.

אפילו את עצמי הצלחתי להגעיל, חוזר עוד 5 דקות, הלכתי להקיא!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בלי קשר לשוביניזם, אנשים צריכים להיות מודעים לכך שגברים ונשים אינם שווים, לאו דווקא במובן של נחיתות האישה לעומת הגבר. יש הבדלים מהותיים במבנה הגוף וייעודו (לא מובן מיני) וגם לא מעט כאלו במבנה המוח. ידוע כי לנשים תפיסה מרחבית פחותה מזו של הגברים ולכן מלכתחילה הן נמצאות בנקודת נחיתות בכל הקשור לנהיגה. כמובן שיש יוצאי דופן לכאן ולכאן, אך בממוצע זה המצב.

למען האיזון, אישה ממוצעת תזהה כמות גוונים רבה יותר לעומת הגבר הממוצע.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

ולמען האיזון המוחלט...

"אחד הנתונים שאינו כלול בסטטיסטיקה אך מוכר וידוע, הוא שבממוצע, נשים נוהגות פחות קילומטרים מגברים..."

גבר נוהג יותר ק"מ מאישה וזה לפני שקלול נהגים מקצועיים (תיאורטית) במשוואה כמו נהגי אוטובוס, מוניות, משאיות וכו'. כלומר עניין זה, כפי שהוא נידון בכתבה הזו שצירפת, מבוסס על נתונים חלקיים ומהיתר הכתב פשוט מתעלם באלגנטיות, למרות זאת הכתב מצליח להסיק מסקנות :roll:

נמשיך, אני ממליץ להתעמק בכתבה הבאה. יאמר לזכותם של YNET שדווקא כתבה זו יחסית אובייקטיבית ומנסה להציג את הצדדים השונים של הסוגיה.

http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-2985411,00.html

והנה עוד מחקר שבוצע בגרמניה

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-24573-%D7%94%D7%95%D7%9B%D7%97%D7%94-%D7%9C%D7%A9%D7%95%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%9D-%D7%A0%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%97%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%A4%D7%97%D7%95%D7%AA.aspx

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תוכן חדש...