Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Seat Leon 1.8 TSI DSG

ryakir
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני חושב לקנות את ה סיאט לאון 1.8 DSG.

בגדול אני מחפש אוטו בגודל משפחתי שיהיה ספורטיבי.

רציתי את הפורד פוקוס 3 החדשה עם מנוע ה ECO BOOST, אבל נראה שאלה לא יגיעו בקרוב.

הייתי רוצה לשמוע בעיות נפוצות והאם באמת כדאי לי ללכת על הבחירה הזו.

לחליפין האם תוכלו להציע אופציה אחרת

תודה רבה!

פורסם

יש את האוקטביה עם מנוע דומה, וגולף 160. בעיקרון, קשה למצוא מה שאתה מחפש מחוץ לקבוצת VAG, מה שאומר שנתיים אחריות + שנה שלישית "של רצון טוב" (כלומר אם טיפלת אצלהם במוסכי הרשת אז כנראה שתקבל אחריות מלאה או כמעט מלאה גם בשנה השלישית).

בין שלושת אלה (לאון, אוקטביה, גולף), אנו התלבטנו ובחרנו גולף. לכל רכב חוזקות וחולשות משלו (מחיר, מבחני ריסוק, מרווח, נוחות, אבזור, וכו'). כתלות בתקציב שלך, הייתי מבצע נסיעות מבחן ומחליט לפי זה. אם אתה לא חייב DSG, תכניס גם את האלפא ג'ולייטה לרשימה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני לא חייב DSG, אך לצערי אישתי לא מוכנה לנסוע ברכב ידני :)

בכל זאת מישהו יודע על תקלות רציניות (יקרות) ברכב?

אני מתכוון לקנות רכב ל - 5-6 שנים

פורסם

לי יש כזאת חדשה בת חודש, עשיתי איתה כב 4500 ק"מ ואני מרוצה מאוד, רכב נוח, מהיר, חזק וכיפי, נכון שהיא לא רכב ספורט אמיתי אבל יש לה המון מה להציע. חוץ מזה במחיר שלה אתה מקבל אחלה חבילה, גם DSG7, מנוע 160 כוח, סאן רוף, מערכת מולטימדיה נחמה וכמה קישקושים בסביבות ה140000 ש"ח.

אני אישית, בתור אחד שנוסע המון מאוד מרוצה מהרכב.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

המבצע עדיין קיים וללא גג שמש ניתן להוציא את הרכב ב135K על הכביש.

אחת העסקאות הבאמת טובות למי שמחפש משפחתית חזקה ומאובזרת.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אם היא עדיין ניתנת במבצע זו עסקה אטרקטיבית, אם כי אני לא הייתי מצהיר על חתונה ל5 שנים מבעוד מועד :)

היי אייל,

אתה אומר שאם אני מחפש רכב ל - 5 שנים עדיף לי ללכת על משהו אחר?

תודה,

רומן

• תוכן חדש...