Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנת נסיעת מבחן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

שאלה קטנה למנוסים ממני, אני עומד "לקבל" רכב מהעבודה ורציתי לבצע נסיעות מבחן על הדגמים המוצעים,

יצרתי קשר עם כל הדגמים שמעניינים אותי דרך אתר היבואן בלינקים של צור קשר.

חוץ מקיה שחזרו אלי למחרת, אף אחד מאולמות התצוגה לא חזר אלי (קרוז\אסטרה)...

אולי זה בגללי? שהראתי "חוסר רצינות" ולא התקשרתי אישית לבקש?

אולי לא הבנתי נכון?

אולי יש להם יותר מידיי הזמנות והם זונחים את השיטה של הזמנה מהאינטרנט?

סתם לידע כללי, קיה אמרו לי שלא צריך לבקש, "יש כאן רכב בסוכנות, תבוא מתי שאתה רוצה, אם אתה רוצה להיות בטוח תרים טלפון חצי שעה לפני....)

תודה!

פורסם

לא ממליץ על קאיה, בהנחה שאנחנו מדברים על פורטה.

אין לה כוח במנוע, שאתה מאיץ אתה מרגיש שאתה מנסה לדחוף משאית עם המנוע הזה.

אני לא רוצה להיות זה שיקבע לך מה לקחת (קרוז), אבל תנסה את קאיה, אולי תתחבר לזה.

לא בדקתי את האסטרה, חבר אמר לי שהוא נהג בזה בצבא, והיא ממש מטוס, אחלה מנוע הוא אומר שיש לה.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
לא ממליץ על קאיה, בהנחה שאנחנו מדברים על פורטה.

אין לה כוח במנוע, שאתה מאיץ אתה מרגיש שאתה מנסה לדחוף משאית עם המנוע הזה.

אני לא רוצה להיות זה שיקבע לך מה לקחת (קרוז), אבל תנסה את קאיה, אולי תתחבר לזה.

לא בדקתי את האסטרה, חבר אמר לי שהוא נהג בזה בצבא, והיא ממש מטוס, אחלה מנוע הוא אומר שיש לה.

פשוט אוסף של גיבובים שלא קשורים למציאות, על מה אתה מדבר לעזאזל...?! :roll:

הפורטה מכונית מצוינת שעומדת בסטנדרט של המכוניות המשפחתיות המובילות. תנסה אותה ואולי תופתע. רק תבדוק אם היא מגיעה עם תיבת ההילוכים החדשה בעלת 6 הילוכים.

פורסם

אני די בטוח שמדובר ב FORTE , אני יודע על מה אני מדבר, נהגתי ברכב והוא פשוט חסר כוח, מדובר על המנוע 1600 של חברת השכרה.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

הפורטה לא מרגישה חלשה משמעותית משאר המשפחתיות הסטנדרטיות בקבוצת ה-1600-אוטומט.

לפותח השרשור -

בדרך כלל אם תגיע לסוכנות עצמה ותראה התעניינות ברכב תוכל לקבל נסיעת מבחן. רק אל תגיד שאתה עומד "לקבל את הרכב מהעבודה", כי אז האינטרס של הסוכן לארגן לך נסיעת מבחן יקטן פלאים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אתה משווה את הקרוז בעלת תיבת ההילוכים העצלה לפורטה? בגירסה של ה124 כ"ס יש עדיין חוסר נוחות בהעברת ההילוכים, אמנם לא כמו בקרוז עם ה112 אבל עדיין.

שאלה, האסטרה 1.6 משתמש בתיבה הקודמת של הקרוז או בנוכחית?

פורסם
שלום לכולם,

שאלה קטנה למנוסים ממני, אני עומד "לקבל" רכב מהעבודה ורציתי לבצע נסיעות מבחן על הדגמים המוצעים,

יצרתי קשר עם כל הדגמים שמעניינים אותי דרך אתר היבואן בלינקים של צור קשר.

חוץ מקיה שחזרו אלי למחרת, אף אחד מאולמות התצוגה לא חזר אלי (קרוז\אסטרה)...

אולי זה בגללי? שהראתי "חוסר רצינות" ולא התקשרתי אישית לבקש?

אולי לא הבנתי נכון?

אולי יש להם יותר מידיי הזמנות והם זונחים את השיטה של הזמנה מהאינטרנט?

סתם לידע כללי, קיה אמרו לי שלא צריך לבקש, "יש כאן רכב בסוכנות, תבוא מתי שאתה רוצה, אם אתה רוצה להיות בטוח תרים טלפון חצי שעה לפני....)

תודה!

פשוט תתקשר לסוכנויות ותקבע נסיעת מבחן. לא בכל הסוכנויות יש רכב זמין כל יום לנסיעת מבחן.

• תוכן חדש...