Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

bagiraOriginally Posted by Springaviv

אבל עדיין הייתי מעדיף לשים עוד איזה עשירייה או עשרים להביא 206 או פולו ידנית

:smile:

ידידי, אנשים שמשחררים בזלזול כזה 10-20 אלף ש"ח, נוסעים ב X6.

מי שנוהג בספארק או 206, 20K ש"ח זה המון עבורו.

בקשר לעיצוב, הוא בהחלט לא קונצנזואלי, חלק יאהבו, חלק פחות אבל אתם כבר ממש נסחפים בהשמצות.

היא לא עד כדי כך מכוערת.

הלוואי והייתי נוהג על X6

אבל יש פה הבדל של 3000 שקל ל 206 והפולו בזמנה נמכרה ב 85 היה מבצע נראה לי.

ככה שזה לא נוראי .

זה פשוט נראה כאילו יצרניות הרכבים עושות דווקא בשביל שהרכבים האלה יהיו מכוערות כאילו מה המחשבה מאחורי הרכבים הקטנים האלה? קטן ומכוער? .

הדבר הטוב שלדעתי קרה פה הוא שהמחירים של הסופר מיני פשוט ירדו בזמן הקרוב על מנת להתחרות וזה מצוין!

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
על מה אתה מדבר, ה206 היום נמכרת ב69,999, המחירון של הספארק 67,500.

עם כמה שאני מתעב צרפתיות הייתי לוקח את ה206 על פני הספארק בכל רגע נתון.

או שמישהו הצמיד אקדח לרקה שלך לפני שכתבת את ההודעה הזאת, או שהגיעו ימות המשיח :lol:

אולי התמונות לא עושות חסד עם המכונית הזאת, אבל היא לא עד כדי כך כעורה. זאת אומרה, היא לא יפה. היא סובלת לדעתי משתי בעיות עיקריות - חוסר פרופורציות (בין הגובה לרוחב) וחישוקי פח מיושנים. עדיף היה אם היה מתקינים שם חישוקי מתכת שחורים ופשוטים עם טאסות מאוטו-דיפו.

הפנסים האחוריים ממשיכים את הקו של שברולט-לא-אמריקה. תסתכלו על התמונות של הסוניק 5 דלתות החדשה ותראו את אותם יחידות תאורה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
או שמישהו הצמיד אקדח לרקה שלך לפני שכתבת את ההודעה הזאת, או שהגיעו ימות המשיח :lol:

אולי התמונות לא עושות חסד עם המכונית הזאת, אבל היא לא עד כדי כך כעורה. זאת אומרה, היא לא יפה. היא סובלת לדעתי משתי בעיות עיקריות - חוסר פרופורציות (בין הגובה לרוחב) וחישוקי פח מיושנים. עדיף היה אם היה מתקינים שם חישוקי מתכת שחורים ופשוטים עם טאסות מאוטו-דיפו.

הפנסים האחוריים ממשיכים את הקו של שברולט-לא-אמריקה. תסתכלו על התמונות של הסוניק 5 דלתות החדשה ותראו את אותם יחידות תאורה.

כל רכב היום שיוצא עם חישוקים שחורים טסות זה לא יפה ולא מודרני , מי שרוצה שהאוטו שלא יהיה יפה לא שם טסות הוא שם חישוקי מגנזיום קלים !

פורסם

בואנה אני אישית אפילו מאוכז ממה שאני קורא על הספאק, זה שיש לה את הבעיות האלו כבר קראתי אבל לא עד כדי כך כמו שאתה מתאר.

ובאשר לעיצוב אל תשכחו שזה רכב מיני כמה כבר עיצוב אפשר לדחוף בו? ואם כבר רכבים קטנים זה לא סוד שאני מחבב מאוד את הפיקנטו יחסית לגודל דחסו בה עיצוב בטוב טעם והמכירות יפות מאוד נראה לי שזה אומר הכל.

פורסם

על מנת להגיע לניצול חלל פנימי מירבי כל מכוניות המיני חייבות להיות גבוהות יחסית, וזה די קשה לעצב מכונית קטנה וגבוהה שתהייה גם פונקציונאלית וגם יפה.

יש גבול מה אפשר לדרוש בסכום בו נמכרות המכוניות הללו, ורוכשי המכוניות האלו לא מצפים לקבל איכויות של לקסוס ב 65K.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
שלום רב

אני חייב לציי דבר ראשון אכזבה!

אז ככה:

היה ברשותי מטעם העבודה שברולט ספארק חדשה(קרעתי את הניילונים:lol: )

קיבלתי אותה עם 0 ק"מ והחזרתי אותה לאחר 3 חודשים עם 5000 ק"מ

בזמן שהייתה אצלי רק התאכזבתי.

נתחיל בזה שנסעתי לירושלים דרך כביש 443,

לא היה לו כח לעלות את העליות הייתי צריך לרדת כל פעם להילוך 3 בשבילך שיהיה לו כח מספיק בשביל לעלות.

בכל שלב שרציתי לעקוף לא היה לא מספיק כח גם עם פולגז.

שוב פעם הייתי צריך להוריד להילוך מסויים בשביל לעקוף ועם מקסימום גז וגם לאחר זה לא היה לו מספיק כח.

הרגשתי שאני צריך לעקוף משאית ממש להכין את האוטו לפני בשביל להעקוף.

לפעמים הייתי מגיע איתו להילוך 3 ל 100 קמ"ש בשביל שיהיה ל מספיק כח לעלות

ואז מעביר להילוך 4 ושמה נגמר לו הכח שוב וחוזר ל להילוך 3.

נסעתי עם הספרק לכינרת חוץ מזה שלא היה מקום לשום דבר חוץ מ 3 אנשים באוטו ותיקים קטנים.

לא מאשים את האוטו ממש קטן

בתוך העיר היה נחמד לנסוע איתו

חוץ מזה שהייתי מרים את הקלץ בשביל לעשות זינוק בעליה הייתי צריך להתפלל שלא יתכבה המנוע

לא היה לא כח שוב פעם לעלות עליות

במיוחד עם מזגן חייב לכבות אותו בשביל שיחזור לו עוד כמה סוסים

כל הנסיעות לירושלים היו לבד בלי אנשים

הנסיעות היו ככה:

בימי חול בתוך העיר כ 20-30 ק"מ

ובסוף שבוע לירושלים הלוך חזור שזה נתן 150 ק"מ+-

היה עוד בנוסף נסיעות שגרתיות

בכל תדלוק נכנס ממוצע של 30 ליטר

הצכירה של הדלק הייתה ממש גרועה לפי דעתי

עושה כמו מנוע 1400 סמ"ק שהוא בעצם 1250

14.6 ממוצע

ושנסעתי לכינרת עם מיכל מלא הספיק לי ל 520ק"מ מכל מלא הלוך חזור, ת"א כינרת

שזה יצא 15.2+- לק"מ

דרך אגב העליה שמהכנרת לעיר ממש לא הצליח לעלות אותה

מתי שהיית נוסע רוורס כל פעם היה נכבה

לא היה לו מספיק כח והייתי צריך לתת הרבה גז בשביל שיתחיל נסיעה אחורה

הייתי פשוט מרגיש על האוטו שאני לא יודע לנהוג פשוט ככה!

יתרוונות לעומת האלטו

חלונות אחורה למי שחשוב,חמישה מושבים,תאים בתוך האוטו ולוח שעונים כמו שהיה לי באפנוע Z750

העיצוב שלו כמו שברולט אבאוו במחוץ רק שינוי פנסים

זה מה שראיתי

זה מה שאני חושב על הספארק לאחר נסיעה של 3 חודשים

עוד שאלות אשמח לענות במה שאוכל

אם אני יזכר בעוד דברים אני יעלה לנושא הזה

יום טוב

טל.

יש לי ספארק למעלה מ -4 חודשים הבעיות שאתה מתאר - היו לי בימים הראשונים לנהיגה ומאז כבר ארבעה חודשים לא זוכר שהמנוע נכבה לי, הגיוני שבעליות צריכים להוריד הילוך כדי לקבל כח, עליתי עם הרכב מס' פעמים לירושלים (עם מזגן) ולדעתי הוא בסדר גמור, אולי יש בעיה בעליות בזינוק מ-0 שצריך למשוך את ההילוך הראשון עד איזה 30-35 קמ"ש (בעליה) כדי שהשני ימשיך בתנופה ולא יגמגם, משני לשלישי אין את הבעיה הזו וגם לא משלישי לרביעי, זו הבעיה היחידה שזיהיתי. בנסיעה במישור- עירוני/בין עירוני הרכב סבבה לגמרי.

פורסם

נסעתי לפני כמה זמן על ספארק של חברה שלי כדי לבחון אותה כאופציה במקום הקיה פיקנטו (כמו שכתבתי פה בשרשור אחר). העיצוב הוא לגמרי עניין של טעם אבל מבחינת תחושת הנהיגה והדרישות שיש לי ממנה (נסיעות בתוך העיר, פעם בשבוע-שבועיים מחוץ לעיר אבל לא למטולה) היא נראית לי פונקציונלית להפליא.

• תוכן חדש...