Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
10 אלף למשאבה?? החלפת אותה בנורשה?

כן יוליאן, טוב זה היה לפני 9 שנים היום אולי הייתי נוהג אחרת, בכל אופן במוסכים אחרים הציעו לי 7000 ש"ח שזה לא הבדל גדול. אגב למען הדיוק 10,055 ש"ח זה עלה. דבר כזה לא שוכחים גם אחרי הרבה זמן.

הבעיה עם האסטרה לדעתי היא שוק חלפים גרוע מאוד, כמעט תמיד צריך לרכוש חלפים מהיבואן והוא שוחט במחיר.

רק לסבר את האוזן, עם ההונדה אחרי 312,000 ק"מ ו אחרי 7 שנים ואחרי שהחלפתי מנוע עדיין לא הגעתי לסכום שהוצאתי על האסטרה בשנה וחצי.

נוסע בפריוס 2008

• תגובות 118
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

האסטרה הזאת זה בגדול רכב טוב עם יבואן גרוע. במקום לדחוף אותה כמשפחתית המובילה שלו הוא דחף לשוק את ה"שברולט" אופטרה.

לדעתי היא טובה יותר מהגולף המקבילה באותן שנים אבל בגלל שבקושי מכרו כאלה מכוניות קשה להשיג חלקים, בעיקר חלקי קוסמטיקה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
האסטרה הזאת זה בגדול רכב טוב עם יבואן גרוע. במקום לדחוף אותה כמשפחתית המובילה שלו הוא דחף לשוק את ה"שברולט" אופטרה.

לדעתי היא טובה יותר מהגולף המקבילה באותן שנים אבל בגלל שבקושי מכרו כאלה מכוניות קשה להשיג חלקים, בעיקר חלקי קוסמטיקה.

לא הייתי יכול לנסח את זה טוב יותר.

האסטרה מעולה, בטיחותית, נעימה אבל היבואן רוצח, התוצאה היא שהקונים בורחים אין הרבה רכבים כאלו ואז גם אין שוק חלפים, וכל חלק שאתה צריך פונים ליבואן והוא מרביץ, זה כמו כדור שלג.

כמה שאתה צודק, היבואן לא היה צריך להתאמץ הרבה כדי להחדיר את הרכב המדהים הזה, הוא פיספס בגדול.

הייתי מסכם זאת במילה אחת: חבל

נוסע בפריוס 2008

פורסם

האסטרה זה פח זבל של רכב,הרכב הכי לא אמין שהיה לי ובהפרש ענק מכל השאר,היבואן גם זוועה,אבל הרכב נוראי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

נפלת על רכב לימון. אין הסבר אחר.

אם הוצאת רכב מהסוכנות וכבר בדרך הוא מתחיל להתקלקל זה האמ-אמא של החריג ואי אפשר להתייחס לזה כדפוס שחוזר על עצמו.

היבואן לא היה צריך להתאמץ הרבה כדי להחדיר את הרכב המדהים הזה, הוא פיספס בגדול.

הייתי מסכם זאת במילה אחת: חבל

אם באמת היה אכפת לUMI מהמותג אופל, הם היו יכולים להתחרות בצ'מפיון במכירות של הגולף כמו שצריך. זה מה שהאסטרה עושה בהצלחה באירופה. אבל למה להתאמץ כשאפשר להציף את הכבישים במכוניות זבל עם בטיחות של ריקשה?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא שמתם לב שזה שרשור מ2011? שהוקפץ ב2013? ועכשיו שוב :)

יונדאי סונטה שנת 2001.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
נפלת על רכב לימון. אין הסבר אחר.

אם הוצאת רכב מהסוכנות וכבר בדרך הוא מתחיל להתקלקל זה האמ-אמא של החריג ואי אפשר להתייחס לזה כדפוס שחוזר על עצמו.

אם באמת היה אכפת לUMI מהמותג אופל, הם היו יכולים להתחרות בצ'מפיון במכירות של הגולף כמו שצריך. זה מה שהאסטרה עושה בהצלחה באירופה. אבל למה להתאמץ כשאפשר להציף את הכבישים במכוניות זבל עם בטיחות של ריקשה?

העניין הוא,שהייתי הולך לעשות טיפול לרכב,אם היו בעלי אסטרה בחדר,זה היה נראה כמו חבורה של חולי טורט,לא מפסיקים לקלל את הרכב,ואז הבנתי שזה לא רק הרכב שלי.

פורסם

מאחר והפרישה של הדגמים נרחבת וסטטיסטיקה קשה לחשב פה, קראתי את כל השרשור בעיון, מסקנות עד כה :

הרכבים האמינים :

טויוטה קורולה 1998-2001,

מיצובישי גאלאנט וכריזמה,

הונדה אקורד 2 ליטר,

לא אמינות :

רנו קליאו ומגאן,

כמה דגמים של גולף ופולו מסוף שנות ה 90

בגדול: אירופאיות פחות אמינות מחברות יפניות מבוססות ( טויוטה, מיצובישי, הונדה, מאזדה) מיינסטרים

מה לגבי פוקוס דור ראשון ?

פורסם

עברתי על כל השרשור מההתחלה, כמו שאני רואה את זה, רק 30% מהמקרים אלו רכבים בעייתיים.

כל השאר, או שנקנו ממישהו שהזניח אותם, או שננהגו בצורה חוליגנית ואגרסיבית, או שהמוסך היה גרוע ולא מקצועי.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

פיאט פונטו 99׳

רכב ראשון שלי

במשך כחצי שנה הוחלפו ראש מנוע, אגזוז,

מערכת הצתה, מנוע (של ספייס :-D)

עריכה אחרונה על ידי Mr.Hybrid

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

לאבי הייתה וולוו S90 1998 והיא אכלה שמן יותר ממה ששמים בחנויות אוכל מהיר

הוחלף קולר גיר ועוד כמה דברים שעלו הרבה ושכחתי.

רק לציין האוטו לא היה עם המון קילומטרים אך לא יודע איך טיפלו הבעלים הקודמים.

רועי

פורסם

פיגו 307 2002 1.6 ידני

נקנה חדש היה ברשות המשפחה עד 120,000 ק"מ

בעיות חשמל (כיבוי והדלקה) ללא כל סיבה.

החלפת מצערת חשמלית

שיפוץ ציריות פעמים

בעיה בגיר (נתקע בהילוך רביעי) כן זה ידני...

החלפת מחזירי שמן גיר

ידית הילוכים השתחררה באמצע נסיעה (נאמר לנו שנגזר איזה פין באזור החיבור לגיר)

חייב לציין שההרגשה פשוט בחוסר מקצועיות של מוסכי היבואן.

בברכה, רונן8-)

פורסם

פג'ו 206, שנת 2001, אוטומט או כמו שאני קראתי לה חתונה קתולית.

נקנתה ב2009 במחיר של 20,000 ש"ח(עבדו עלינו בגדול) נמכרה ב-2011 לסוחר מפוקפק ב-7000 שקלים.

ולהלן הרשימה שלי:

הוחלפו 5 פעמים חיישני גיר שנשרפו כל פעם מחדש, כל פעם קרוב ל1000 שקל

הוחלף טיימינג פעמיים(פעם אחת לפי צורך פעם אחת עקב תקלה לא ברורה)

הוחלף פעמיים רדיאטור

גומיות, צירייה ושאר צרות

הוחלף גיר

או בקיצור האוטו שאב מאיתנו כמעט 40 אלף שקלים(כולל הקנייה עצמה)

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

• חודשיים מאוחר יותר...

• תוכן חדש...