Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להתחיל לחפש ג'אנטים לרכב שלי במגרשי פירוקים.

המידות של הג'אנטים שלי הם :

185-60R-14

השאלה שלי היא לאיזה עוד רכבים יש גם ג'אנטים במידות האלה שיכולים להתאים לי?

נ.ב

אם למישהו יש למכור 4 ג'אנטים, עם צמיגים או בלי, אשמח לדעת.

פורסם

אם אתה מחפש בפירוקיות - פשוט תרים להם טלפון ותשאל. מה זה משנה לאיזה אוטו יש ג'אנטים כאלה? רק תדאג שהג'אנט יתאים לרכב לא רק מבחינת הגודל (14 אינץ') אלא גם רוחב (185) וגם בכמות הברגים והמרחק ביניהם.

אתה יכול גם להרים טלפון לפנצ'ריה שמוכרת גם ג'אנטים ולהתייעץ איתם.

בקשות לקנייה - בפורום קנייה ומכירה. תודה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אם אתה מחפש בפירוקיות - פשוט תרים להם טלפון ותשאל. מה זה משנה לאיזה אוטו יש ג'אנטים כאלה? רק תדאג שהג'אנט יתאים לרכב לא רק מבחינת הגודל (14 אינץ') אלא גם רוחב (185) וגם בכמות הברגים והמרחק ביניהם.

רוני

זה בדיוק העניין - שאוכל להתקשר ולשאול אם יש רכבים כאלה בכלל במגרשים...

אני יכול לשאול אותו על ג'נטים במידות הללו, הוא יגיד שיש והמרחקים בין הברגים באמת לא יתאימו..

חשבתי שאם אוכל לדעת לאיזה עוד סוגי רכבים יש את אותם ג'נטים יהיה פחות מקום לטעויות.

יותר פשוט לשאול במגרש אם יש ג'נטים של איביזה\מזדה\לא יודע מה מאשר רק לחפש לפי המידה...

אבל נתת לי עצה טובה - אני אתייעץ באמת עם פנצ'ריות שמוכרות ג'נטים כאלו. תודה.

פורסם

אתה יכול גם להרים טלפון לפנצ'ריה שמוכרת גם ג'אנטים ולהתייעץ איתם.

בקשות לקנייה - בפורום קנייה ומכירה. תודה.

רוני

רוני

ה OFFSET של הג'אנטים לא משנה? אפשר לשים כל OFFSET שמוצאים? כי לפעמים קשה למצוא OFFSET מדויק, וגם לא כל המוכרים מבינים בכלל מה אני רוצה מהם...

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

• תוכן חדש...