Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב או בוקר טוב,

כבר פתחתי נושא על שתי בעיות שעלו ברכבי מסוג I30 מודל 2008.

התנעה לא ברורה- ההתנעה הראשונה(!) של היום היא התנעה לא חלקה ומוזרה בהחלט. הצליל, כנראה אתקשה להסביר, הוא סוג של חנק לשניה קצרה ולאחר מכן התנעה שמרגישה כיאילו התבצעה בקושי רב. כל התנעה במהלך היום היא תקינה- מספר מועט של סיבובים, 1-3, והרכב מונע לחלוטין. אינני מבין את מקור הבעיה האם מדובר במצבר, הסטרטר או חלק אחר שאינני מכיר. ההרגשה היא שלא מדובר ברכב חדש אלא רכב ישן, למרות שלא כך היה לפני זמן לא רב בכלל. מה עלי לעשות?

רעידות ברכב- במצב R ומצב D ניתן לחוש ברעידות מסויימות של הרכב, אך מעבר לN או לP מורגשת ירידה בכמות הרעידות.

בגלל המלצת החברים בפורום פניתי למוסך מורשה יונדאי שבו ביצעתי את הטיפול הקודם, החלפת נורות ובדיקות שוטפות(סה"כ 1 לבנתיים) על מנת לקבל חוות דעת על הרעידות וההתנעה.

לאחר שנבדק במחשב ונסיעה קצרה על ידי הבוחן נטען שאין כל רעידה ברכב, חשבתי שאני הוזה, חזרתי לי לביתי, למחרת ההתנעה והשילוב לD עורר בי סוג של דחף שאין כך הדבר ואכן יש רעידה-מורגשת!

הערה-הרכב טופל עוד מיומו הראשון במרווחים של 30 אלף ק"מ מכל טיפול ורק במוסך מורשה(הקודם היה בנתניה) ובכל שבוע בודק אני מפלס שמן מנוע ומפלס שמן גיר, לחץ הצמיגים(לא בבעיטה כמובן) ומידי פעם את המים המזוקקים שבמצבר.

המלצרת החברים הייתה לבדוק תושבות מנוע ואולי אף הגיע המצב לניקוי בית המצערת.

שני אלו לא נראה לי נבדקו או נעשו על ידי המוסך- האם המוסך היה אמור לבדוק?

האחריות שניתנה על הרכב אמורה לפוג בספטמבר, האם הטענה ש"הכל בסדר, סע המפתחות בפנים" רק "מורחת" אותי ובטיפול, שכנראה יתקיים בינואר אני אגלה שיש להחליף רכיבים רבים "ופתאום" אכן יש צורך בהחלפת תושבות מנוע ו/או ניקוי מצערת שתעלה את מחיר הטיפול השנתי ובעצם "חוסכת" למוסך השתתפות במהלך האחריות?

אישית, העניין הכספי לא מעורר בי סלידה גדולה כמו הרצון לרכב מטופל ואיכותי, שיחזיק שנים רבות.

מעדיף אני לעקור את הבעיה לפני שתגדל ותצמח.

שאלתי היא- האם לחזור למוסך בנושא שוב בשנית או שעדיף לי למצא מוסך חדש באזור אשדוד שיוכל לאבחן את הבעיה ובמקרה כזה אף להפוך למסוך הראשי שלי?

-אם למישהו יש הצעה למוסך כזה-אשמח ואודה מכל ליבי.

לילה טוב,

אריאל.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תוכן חדש...