Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

אני מחפש לקנות לאשתי רכב עד 35,000 שח. הרכב צריך להיות רכב משפחתי , מרווח בספסל האחורי לכסא תינוק ובוסטר לילדה.

בגאז' סביר לעגלה בעת הצורך.

הרכב יסע מדי יום לא יותר מ 20-30 ק"מ , אבל על הר הכרמל שזה אומר הרבה דלק. רצוי שיהיה חסכוני ולא עגלה.

בגלל זה ההתלבטות , האם לקנות יפני לשקט נפשי וזריזות אבל שנתיים שלוש ישנה יותר , או מגאן II חדישה עם פחד לגיר בעייתי

ותקלות מדי פעם.

במה הייתם בוחרים ?

תודה.

Alpine 9855R / Amp - Alpine Mrp-f600

Comp -Hertz Hi Energy / Sub - Image Dynamics IDQ

פורסם

אל תחפש שלמות.

אם אתה רוצה נוחות, בגאז' גדול, מרווח מאחור, בטיחות ברמה הכי גבוהה ואיבזור (בהנחה שאתה מחפש מגאן EX) - לך על המגאן. גם אני שמעתי על הבעיות של המגאן, לאשתי יש אחת כזו יותר משנתיים וטרם נתקלתי בבעיות הרבות ש"הבטיחו" לי "יודעי דבר". אגב, הגיר עצמו שונה ממה שאולי אתה מכיר ביפניות (תריץ חיפוש על ה-AL4 ותקרא הרבה עליו), יש כאלה שמסתדרים איתו, יש כאלה שאפילו אוהבים אותו וכמובן שיש לא מעט שמתעבים אותו. אם טרם נסעת בחייך על רכב צרפתי - קח סיבוב על המגאן בטרם תעלה אותה בכלל כאופציה.

לגבי היפניות - אישית אני אוהב את הסיויק וחושב שאם כבר אסיאתית אז הונדה. לא שהיא יותר נוחה, מאובזרת או בטוחה מהלנטיס אבל נחשבת למכונית טובה יותר, אלא שעלות האחזקה שלה (כבעלים של הונדה לשעבר...) גבוהה יותר משל מאזדה דומה, הן בביטוח והן במוסך ותתפלא לשמוע שגם יפניות מגיעות למוסך ולא רק לטיפולים תקופתיים. מה לעשות, עם כל כך הרבה רכיבים לפעמים משהו יכול גם להתקלקל.

אגב, תחשוב טוב מה אתה מעדיף - רכב חדש יותר, ק"מ נמוך ואולי גם יותר בטיחות (יותר כריות אוויר או ESP) או מותג יפני. מאידך, ירידת הערך של הרנו תהיה גבוהה ומהירה יותר משל היפניות. הכל שאלה של סדר עדיפויות. כשאני הייתי בנעליך לפני שנתיים וחצי בערך, לא היה לי ספק וקניתי מגאן. בשנה הבאה נמכור אותה וההתלבטות היחידה של אשתי היא האם לשדרג למגאן חדשה יותר או לעבור לרנו סניק. ואידך זיל גמור.

פורסם

תודה על התשובה המפורטת.

הלב אומר ללכת עם המגאן , כמו שאמרת , סביר שאמצא אחת עם ק"מ סביר יותר היות והיא צעירה בכמה שנים.

לגבי איבוד ערך ? לא יודע כמה זה נורא מרכב שעולה 35 אלף שח. אם אקנה אחת והיא תשרת אותנו נאמנה , אחזיק אותה

כמה שנים טובות ומצידי שתאבד 50% , מדובר על 15 אלף שח עד 20. כאשר הרכב חדש האיבוד יותר כואב מהמצב שלי.

לגבי הגיר , לחמתי , שהיא במקרה אמא שלה :-) , יש רנו קליאו B מודל 2002 יד ראשונה והיא מאוהבת באוטו.. גם אשתי נוסעת

עליה לא מעט והיא אף פעם לא התלוננה על הגיר... השאלה אם זה אותו הגיר AL4 המפורסם.

אשמח לתשובה ,

בינתיים גם אחפש אחת מעניינת. שמתי לב שבחלק מהדגמים משנתון מסוים כנראה ישנו כבר ה ESP , האם זה חשוב לדעתכם ?

תודה.

Alpine 9855R / Amp - Alpine Mrp-f600

Comp -Hertz Hi Energy / Sub - Image Dynamics IDQ

פורסם

במחיר שלך אתה יכול למצוא מגאן 2005 לדעתי. הצעתי לך היא לחפש אקזמפלר עם ק"מ נמוך, עם היסטוריית טיפולים מוכחת (רצוי במורשה), דגם EX המאובזר ולא מליסינג כמובן.

ESP זה מרכיב בטיחות חשוב שאם אינני טועה קיים רק מדגמי 2006 ומעלה. פעם זה לא ממש עניין אותי. היום, עם 2 ילדים קטנטנים, זה לפתע מקבל משמעות אחרת בעיני.

הגיר כמדומני הוא אותו הגיר אך לדעתי עבר שדרוג/עדכון כלשהו עם מתיחת הפנים והמעבר ממגאן I למגאן II ב-2005.

פורסם

אם אתה מתעניין במגאן אז כדאי לך לבדוק את המלאי של קרסו טרייד, יש להם סניף באיזור לב המפרץ וכסוכנות טרייד אין של היבואן יש להם את המבחר הכי גדול של מגאן ממבחר שנתונים.

לדעתי במחיר הזה באמת אין מה לחשוש מירידת ערך משום שהערך המשמעותי כבר אבד, מה שעוזר לך להינות מרכב חדיש ובטוח יותר במחיר רצפה ביחס למתחרות.

בהצלחה.

פורסם

מה שכתבו לך כאן נכון מאוד. המגאן מרווחת מאוד, בטיחותית מאוד ומומלצת מאוד למשפחה עם שני ילדים.

אם אתה מחפש שקט נפשי אתה יכול להגדיל קצת את התקציב (אפשר גם בתשלומים) ולרכוש דרכנו רכב במבצע עם שלוש שנים אחריות מלאה.

ESP זה פריט חשוב מאוד, במיוחד ברכב משפחתי.

פורסם

לפי דעתי אין לך ממה לחשוש בקשר לגיר במגאן החדשה, התיבת הילוכים (מסוג DP0 אגב, AL4 זה בפיג'ו) שודרגה מאז המגאן 1 והקליאו B.

הנוחות והאבזור במגאן II במידה ותקנה דגם מפואר יותר עולים מעל היפניות.

• תוכן חדש...