Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בקישור המצורף

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=40&SubModelID=1293&FromYear=&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=

יש כמה הצעות לרכישת פיקנטו מליסינג, במיוחד הראשונה של סנטרל קאר, שנראו לי די קורצות בהתחשב בעובדה שאני אמורה לקבל את הרכב עוד חודשיים לפחות.

האם יש סיבה שחברת ליסינג תמכור את הרכבים האלה כ"כ מהר? יכול להיות שכבר עברו תאונות רציניות?

קצת מחשיד העניין הזה ורציתי לשאול האם כדאי לשקול רכישה מליסינג או שעדיף להמתין בסבלנות...

תודה לעונים.

פורסם

לא עברו תאונה, פשוט זה תעשיית כסף. חברת הליסינג קנתה את הרכבים במחיר של בערך 50 אלף ומוכרת אותם אחרי שבועיים שלוש במעל 60... אחלה כסף,לא?! ככה פועלות המון חברות ליסינג. הם פשוט מתעשרים על חשבון הצרכן הפרטי שמסבסד את ההנחות שלהם.

פורסם

תשמע, אם זה כל העניין אז מבחינתי כצרכנית- אם אני אקנה מליסינג ב 60 במקום ב 75 מהסוכנות (אני מדברת על הדגם האוטומט) אז מה אכפת לי? פלוס לקבל את הרכב בזמן סביר ולא אחרי נצח...

אני אנסה להתקשר לשם מחר לברר פרטים.

פורסם

תבדוק עד כמה התשלום ההתחלתי הוא קבוע, יכולה להיות רבית מאוד גבוהה, הרבה יותר גבוהה מהמקובל ואפילו דו ספרתית.

פורסם

שימי לב בנוסף למקדמה או תשלום שנותר לסוף תקופה, ולמה זה צמוד.

כמו כן, לברר אם יש עמלות הקמה והוצאות נוספות.

דבר אחרון והכי חשוב, לראות מה ההפרש לעומת רכב הנרכש מהיבואן. כיוון שפה את נוהגת על רכב חדש, אבל הוא יד שניה

עם בעלות מקורית ליסינג. בשוק מוצף יש לזה משמעות סחירותית ברגע שתרצי למכור את הרכב. לכן חשוב לדעת מה ההפרש

ואז לבחון כדאיות.

mx-5, audi a4, alfa 159.

• תוכן חדש...