Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אלון, אף אחד לא הציע להחליף לוח אם, רק לבדוק המצאות קבלים מנופחים.

כבר כמה וכמה פעמים הצעתי לו לפרק את ספק הכח ולבדוק תקינות בעין של אותה הבעיה ממש של קבלים מנופחים/פרוקים.

מניסיוני ומתיאור המקרה כאן (ומפאת התשובות המעטות של אביעד) זוהי הבעיה ואחד הדברים הכי פשוטים לבדוק לעומת התקנה מחדש של מערכת הפעלה.

קיבלתי, רות היישר... :wink:

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני הכל - תפעיל את התוכנה בשם msconfig

תעבור לחוצץ STARTUP ותנקה את כל מה שמסומן ב V.

99 אחוז מהזבל'ה שעולה עם המחשב נמצא שם ורובו המוחלט ללא צורך אמיתי.

לא רק שתחסוך בזכרון, גם לא יעלו SERVICES מיותרים שמעמיסים על המעבד סתם.

אייל, זו עלולה להיות עיצת אחיתופל. נכון שיש תהליכים ושירותים שניתן להסיר מתהליך עליית מערכת ההפעלה, אבל לבצע את זה באופן גורף על כל מה שאתה רואה בלשונית עלול לגרום לבעיות.

יש מספיק מדריכים שמתארים מה עושה כל תהליך ושירות ומה ניתו להסיר ללא חשש, אבל זה נושא אחר.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מנסיון רב שנים, כל מה שעולה שם לא נחוץ למערכת.

אלו כל מיני יוטיליטיס כאלו ואחרים שלא מפריעים לפעולה תקינה אלא מוסיפים פיצ'רים.

לדוגמא, כלי לכרטיס המסך לקיצורי דרך והפיכת המסך, כלי לכרטיס הקול ועוד עשרות תוכנות שנשפכות למערכת בלי הכרה ע"י יצרני המחשבים.

תאמין לי ששום תהליך MUST לא מסתמך על V ב MSCONFIG

פורסם

לא חייב להיות מאסט למערכת ההפעלה, אבל יכול להיות מאסט לפיצ'ר שבעיני המשתמש ההדיוט הוא חיוני.

אני גם מאלה שמורידים כל מה שלא חיוני להם מהמחשב, אבל עושה את זה אחרי שבדקתי מה כל שירות עושה.

להמליץ להוריד הכל זה קצת פזיז בעיני. בכל מקרה, לא בטוח שזה מה שיועיל לפה"ש.

לילה טוב ושקט.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מחוסר זמן ייצא לי ליישם כמה מהבדיקות שהועלו רק בסופ"ש.

אלון - אין שום בעיה להתקין מחדש את מערכת ההפעלה. נעשה עשרות פעמים בעבר.

ארז - ראיתי קבל אחד נפוח מעט בכיפה העליונה. אין לי מושג איך אני מחליף אותו. בנוסף, פירקתי ספק כח ממחשב ישן ולא יצא לי עדיין לבדוק איתו. כמו שנכתב כאן, ייתכן והוא לא יתאים.

הסטארטאפ מאד נקי, המחשב עולה בשניות.

הוצע לי גם להעלות את המחשב עם BOOT מכונן DVD ולהריץ תוכנה שבודקת זיכרונות RAM.

איך העיצה של GSI תקדם אותי?

אני חושב שקודם אבדוק את נושא הספק במידה והוא מתאים. זאת הפעולה הכי מהירה. לאחר מכן אריץ בדיקה על הRAM. במידה ולא יעזור אני אפרמט ואתקין OS מחדש.

תודה,

אביעד

פורסם

אם מסומן לך שם V על ריסטרט אוטומטי, מבטיח 99.9% שזה יפתור לך את בעיית האתחול.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

עזוב את הספק הישן, תתמקד בחומרה הקיימת הנוכחית שלך.

דבר ראשון מצאת קבל אחד נפוח, אוקיי, זו כבר התקדמות, לא לטובה אבל התקדמות.

פרק את ספק הכח מהמחשב שלך, 4 ברגים באחורי המארז, לאחר מכן פרק את מכסה הספק עצמו, עוד 4 ברגים באחת מדפנות הספק, הסר את המכסה והסתכל לכיוון צבר הקבלים באזור צמת החשמל שיוצאת למחשב, בדוק קבלים גם שם.

אם כבר מצאת קבל נפוח בלוח, סיכויים רבים שתמצא שם כמה וכמה נוספים.

יש לנתק את המחשב מהחשמל לפני פירוק הספק, אין חובה לנתק את חיבורי החשמל מהכוננים/לוח.

רוב הסיכויים שספק הכח של המחשב הישן לא יתאים למחשב החדש מבחינת כמות הפינים בחיבור הATX, ולך תדע, גם אם כן, אולי הוא תקול בעצמו?

חזור עם עדכונים, ותתעלם בינתיים מניסיונות שקשורים במ"ע ההפעלה בינתיים.. פרה פרה..

תנסה לעבוד לפי מה שרשמתי לך, אני לא סתם רושם דברים כאן, אני באמת מנסה לעזור לך ויש לי קצת ניסיון, בעיקר בפתרון תקלות מוזרות במחשבים.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

איך אף אחד עוד לא הציע לבדוק את הזכרונות?

http://www.memtest86.com/download.html

יש לצרוב CD עם התוכנה הזו, להעלות איתו את המחשב, ולתת לו לבדוק את הזכרונות במשך כמה שעות טובות, אפילו איזו יממה.

אם הבעיה בזכרונות זה הכלי לזיהוי וודאי.

אם אכן מתגלה בעיה ע"י הכלי הזה, אפשר, במידה ויש יותר מלוחית זכרון אחת, לבדוק איפה הבעיה בדיוק, פשוט להריץ כל פעם עם לוחית אחת ולראות מתי מדווחת התקלה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

עצה שלי כעובד בתחום.

קודם כל אל תרוץ ישר להחליף חומרה סתם כל עוד אתה לא בטוח.

תעלה LOG של ה EVENT VIEWER, שים לב שאתה מתייחס ללשונית של הסיסטם.

דבר שני תבדוק במנהל התקנים שאין דרייבר עם סימן שאלה צהוב.

בדיקה לזכרונות תריץ כמו שכתבו לך פה עם MEMTEST (על DOK או CD).

הקבל שנפוח באיזה אזור הוא בלוח?

תבטל את הוי של הריסטרט וכך גם תוכל לדעת אם הוא זורק בלו סקרין.

באם יש לך מחשב אחר תקח את הספק כח שלו ותנסה לעבוד איתו (אחרי שתבצע את מה שכתבתי).

בהצלחה

פורסם
פתחתי את הספק ולא ראיתי קבלים נפוחים.

אני עובד עם מחשב אחר במקום. אעדכן ברגע שאתפנה לבצע חלק מהבדיקות שהוצעו לי.

עזוב אותך שטויות ותתחיל ללמוד לחשבונאות, הולך להיות תופת ! :)

בפעם האחרונה שקרה לי כזה דבר החלפתי את הכל בערך חוץ מהמעבד, ובסוף הסתבר שזה המעבד !

מה הסיכוי?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל סיכוי גבוהה.

לא מזמן לחבר היתה בעייה בדיוק כמו זו, החלפתי הכול חוץ מלוח ומעבד.

בסוף לקחתי מחשב בדיוק כמו זה G31/DUAL CORE והחלפתי את המעבדים בין השניים, אף אחד מהמחשבים לא עושה רסטרטים.

אמרתי לעצמי זה לא הגיוני, המעבד תקין וגם הלוח, אבל שילוב של השניים לא עובד.

בסוף קנינו לו לוח G41 פשוט וכול הבעיות פסקו, אבל באותה המידה יכלנו גם לקנות לו מעבד חדש והתוצעה היתה אותו דבר :)

אודי A4

דימה.

פורסם

אייל - בגלל שמדובר בתופת אני מעדיף לברוח מהמציאות :)

בדיוק בגלל שהבעיה יכולה לנבוע מ1001 גורמים החלטתי יומיים אחרי שבזבזתי כמה שעות על קנייה של מחשב חדש [שכבר נרכש, התקבל והותקן].

במשך הזמן אני אנסה לבצע את הבדיקות ולהשמיש אותו כמחשב נוסף בבית.

לגבי הקבל הנפוח [מנפח ?:)] מדובר על הקבל מעל הכיתוב ASUS בלבן על גבי לוח האם.

P_500.jpg

• תוכן חדש...