Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת היא שהגזירה היתה חוויה פחות טראומטית עבורי, סה"כ הסתדרתי איתה דיי טוב. אני מאמין שאם הפילם היה נצמד כמו שצריך לחלון בנקודות האלו, הייתי יכול לחתוך אותו בצורה נורמלית ודיי בקלות הייתי אומר.

עיקר הבעיה שנתקלתי בה ולא הצלחתי לצאת ממנה קשורה להידבקות של הפילם בחלק התחתון + הכנסתו מתחת לגומיה של החלון. לא רק שזה היה מאוד קשה, אלא שהפילם עצמו פשוט לא רצה להידבק !

אממה, כמו שכבר כתבתי בעריכה של ההודעה הקודמת, צריך לנסות עכשיו עם סבון ללא חומרי ניקוי פעילים (דטרגנטים).

מעבר לזה, כל עניין המיקום+ניקוז בועות האויר היה קלי קלות, ממש כמו בסירטון ב YOUTUBE - וגם התוצאה (אין בועות אויר כלל) היתה מעולה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מתעלק עם שאלה: היכן ניתן לעשות השחמה כימית \ תנור?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מי שצריך חומר באיזור ירושלים יכול לדבר איתי,

יש בכל הרמות מאטום לגמרי עד הכי בהיר שיש!

החומר הכי טוב בארץ בהתחייבות! הבוס שלי הוא היבואן.

מדובר בחומרים ברמות הכי גבוהות שעברו בדיקות ותקנים רציניים! זה לא הזבל סיני של אוטודיפו.

יבואנים בלעדיים של חברת CPFILMS

יתרונות החומר:

- הפחתת חדירה של אנרגיית חום אל תוך הרכב, בזמן חניה ותנועה.

- הגברת נוחות והפחתת סנוור, הקלה משמעותית בעיקר אצל ילדים ותינוקות.

- יעול מערכת מיזוג האויר ברכב וכתוצאה מכך חסכון בדלק, אנרגיה ובלאי.

- חיסול קרינה אולטרה סגולה הגורמת לסרטן העור, דהייה וקלקול פנים הרכב.

פורסם

למען התיעוד אני מוסיף:

באתרים שמצאתי בהם אינפורמציה לגבי הכנת החומר ליישום הפילם, מדובר על מהילה של 1/4 ליטר מים עם 1/4 כפית של "אל סבון נוזלי" (של תינוקות) ללא קונדישנר או כל תוספת אחרת. אחרים פשוט אמרו להשתמש בג'נסון&ג'ונסון לתינוקות.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק, כל הכבוד על ההסבר.

שאלה: במקום כל הקשיים, לא עדיף לפרק החלון, להדביק ואז להחזיר? הרי בסה"כ מדובר ב-2 דקות של פירוק הדיפון הפמיני ואח"כ עוד 10 דקות של פרוק החלון (ואתה יודע מה? בוא ניקח אפילו 40 דקות פירוק והרכבה) וככה אתה גם מושך את הפילם אל מתחת לקו הגומיה, כלומר היא גם לא תתקלף בעתיד.

מה דעתך?

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

חשבתי על זה, אבל מה שקורה בד"כ שמפרקים דיפון ברכב בן כמה שנים הוא שלרוב נשברים חלק מהקליפסים שמאבטחים את הדיפון בנקודות מסויימות לדלת (חוץ מהברגים הקיימים) ולא רציתי להיכנס לסשן של שבירת קליפסים כי אין לי חדשים להרכיב במקום (אפשר לקנות ולהערך לעניין מבעוד מועד) ואני לא אוהב חלקים חסרים, בטח שלא כאלה (אחר כך דברים מתחילים לקרקש ולהרעיש ואני לא אוהב את זה).

כמו שאמרתי קודם, במסחריות (כמו ברלינגו למשל) יש בד"כ 4 ברגים שמחזיקים את החלון וניתן לפרק אותו תוך 2 דקות ולהרכיב במהירות ללא שום נזק פוטנציאלי. ברכב פרטי זה קצת יותר בעייתי.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אפשר גם סבון רגיל.. הסיבה היחידה לשימוש בסבון של תינוקות היא שלא ישרוף בעיניים בזמן התזת המים בעת פתיחת הציפוי

פורסם

ממה שאני ראיתי בהתקנות האלה, הם אכן משתמשים במים וסבון, ואיציק, אתה כנראה צודק, סבון ללא חומר שיפגע בדבק.

את המדבקה הם לא שמים מהמילימטר הראשון של החלון, אלא יש מרווח קטן למעלה, בדיוק מהסיבה שלא יהיה שם קימוט או

קיפול של הפילם. הם מדביקים את החלק העליון שהחלון קצת פתוח ואז סוגרים אותו וממשיכים עד למטה ואז יש להם שפכטל פלסטיק

כזה שאיתו הם דוחפים את הפילם פנימה.

פורסם
ממה שאני ראיתי בהתקנות האלה, הם אכן משתמשים במים וסבון, ואיציק, אתה כנראה צודק, סבון ללא חומר שיפגע בדבק.

את המדבקה הם לא שמים מהמילימטר הראשון של החלון, אלא יש מרווח קטן למעלה, בדיוק מהסיבה שלא יהיה שם קימוט או

קיפול של הפילם. הם מדביקים את החלק העליון שהחלון קצת פתוח ואז סוגרים אותו וממשיכים עד למטה ואז יש להם שפכטל פלסטיק

כזה שאיתו הם דוחפים את הפילם פנימה.

זה מה שעשיתי. הבעיה היא לא למעלה אלא למטה. אצלי הגומיה בדלת היא לא בולטת כלפי מעלה, היא נסתרת בפנים.

הצלחתי פעם אחת להרים את הגומיה ולהכניס את הפילם בפנים, אבל בגלל שלא היה לו כבר דבק הוא פשוט לא נצמד לחלון ולא משנה כמה עברתי עליו עם השפכטל פלסטיק המסופק בקיט יחד עם הפילם.

אפשר גם סבון רגיל.. הסיבה היחידה לשימוש בסבון של תינוקות היא שלא ישרוף בעיניים בזמן התזת המים בעת פתיחת הציפוי

גם לפי הניסיון שלי וגם לפי מה שמצאתי בגוגל - כולם אומרים דבר פשוט מאוד: השימוש בסבון כלים **או** בתרסיס לניקוי חלונות א-ס-ו-ר כי הם מכילים חומרי ניקוי פעילים הפוגעים בשכבת הדבק של הפילם. המהדרין ינקו את החלון לפני התקנת הפילם באמצעות מים ולא באמצעות תרסיס לניקוי חלונות בדיוק מאותה סיבה (שאריות חומר פעיל).

בצע חיפוש למלל DIY application solution for film tinting ב GOOGLE ותראה בעצמך.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כל סבון שאין בו חומרי ניקוי כגון אמונייה וחומרים כימיכלים יעשה את העבודה! אין ספק בכלל ואסור בתחלית האיסור להשתמש בחומרי ניקוי לחלונות, בחומרים אלה יש אמונייה שהורסת את הדבק את הגוון ואת אורך החיים של הציפוי!

וסתם לידע כללי החומרים של אוטודיפו הם אכן בצבע שחור אבל לא מורידים ואילו בטיפה את החום או הקרינה של השמש!

יש המון סוגים של חומרים כל חומר יעודי למשהו אחר (קרינה, אור, חום, דהייה, הדף ורסס)

מי שרוצה יותר פרטים מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית.

פורסם

החומרים של אוטו דיפו מצויינים למחיר שלהם - 35-45 ש"ח לגליל, שאמור להספיק לארבעה חלונות :).

אחרי שראיתי בעל מקצוע מכהה חלונות, אני יכול לומר בלב שלם שמדובר בסוג מסויים של אומנות :).

פורסם

כדי להתגבר על עניין ההדבקה בתחתית החלון אפשר להיעזר בפן, שייבש את המים המיותרים וימקם את הפילים במקומו.

לי אישית לא היו בעיות להכניס את הפילים מתחת לגומייה בתחתית החלון (לעבודה קלה יותר יש לשחרר את הריפוד), השתמשתי בשמפו וסבון לניקוי כלים ולפני כן ניקתי את החלון אם מנקה חלונות ונייר.

פורסם
החומרים של אוטו דיפו מצויינים למחיר שלהם - 35-45 ש"ח לגליל, שאמור להספיק לארבעה חלונות :).

אחרי שראיתי בעל מקצוע מכהה חלונות, אני יכול לומר בלב שלם שמדובר בסוג מסויים של אומנות :).

על סמך מה אתה אומר את זה? שזה נראה לך טוב בעין??

למי שמחפש שיראו שיש לו חלונות שחורים זה מתאים.. למי שמחפש להוריד את החום ועמידות לאורך שנים לא הייתי ממליץ על החומרים האלה.. אני מדבר מנסיון זאת העבודה שלי.

פורסם

האמת שיצא לי לראות/להשתמש בחומר.

אני רשמתי את תגובתי על סמך המחיר בלבד.

חומר איכותי לא מתקרב למחירים שציינתי. תקן אותי אם אני טועה.

פורסם
האמת שיצא לי לראות/להשתמש בחומר.

אני רשמתי את תגובתי על סמך המחיר בלבד.

חומר איכותי לא מתקרב למחירים שציינתי. תקן אותי אם אני טועה.

אתה לא טועה ההבדל משמעותי אבל כך גם ההשפעה של החומר האיכותי

אני יכול יכול לספר לך על מקומות (לאו דווקא ברכבים) שמזגנים באלפי שקלים קרסו בקיץ ואחרי התקנה של הציפוי הם שבו לחיים! הציפוי מוריד ב60-70 אחוז מהחום מה שהחומר הסיני לא עושה. הוא מוריד בלחץ 20 אחוז.

מי שנמצא באזורים חמים מאוד בקיץ לאהייתי ממליץ בכלל על הסיני. 

• תוכן חדש...