Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקציב שלי היום עומד על 70 אלף ש"ח,

וכל המכוניות הללו בדגמים ישנים יחסית ניתן להשיג בסכומים האלו,

MAZDA MX5 - שנת 2003 בסביבות ה70

TOYOTA MR2 - שנת 2001 - גם בערך 70

BMW Z3 - שנת 98-97 - בסביבות ה65

עכשיו אני מתלבט מאוד מה להביא ומה אני צריך לדעת כשאני קונה את הרכב,

(רכב ראשון שני קונה עד כה נהגתי בטויוטה קורולה 96, סובארו לאונה 86, סובארו לאונה 92 [המכוניות שהיו במשפחה])

בכל מקרה, אני שנה על הכביש כבר, עברתי תאונה או 2 כמה דפיקות קטנות,

ואני רוצה להתשכלל ולעבור מהסובארו לאוטו מסוג קבריולט - רודסטר אמיתי.

בכל מקרה מה ההבדלים בינהם מבחינה מכנית, ומה עדיף בתיבת ההילוכים? ידני? אוטומט? או אולי רובוטי?

אם אתם מכירים עוד רכב כזה בסגנון, במחיר הזה, תנו גם הצעות :)

אני באמת מתלבט יותר בין הטויוטה למאזדה, הבנתי שהטויוטה חסכוני בדלק וגם בחלקים,

והמזאדה ידועה כזולה בחלקים, אך לא ידוע לי לגבי צריכת הדלק.

ובכלל, האם יש טעם לקנות את הרכב הזה לחצי שנה ולאחר מכן למכור אותו? (נגיד בסוף החודש הזה אני אקנא עד פבואר)

יש לזה שוק בכלל? אנשים קונים את זה או שיקח לי הרבה זמן ?

פורסם

אני חושב שכדאי לך לשקול טוב טוב את המהלך הזה כי אחזקה של רכב ספורט כ"כ ישן היא לא זולה + ביטוח לנהג חדש יהיה מאאאאוד יקר (אם בכלל תמצא סוכנות שתסכים לבטח אותך).

בכל אופן ה-BMW תתן לך את הכי הרבה פוזה וזה נראה לי מה שאתה הכי מחפש.

ה-MR2 והמיאטה מכונות נהיגה יותר מהנות, לדעתי המיאטה טיפה עדיפה עקב שנתון מתקדם יותר + היא נפוצה יותר ולכן החלפים יהיו זולים יותר.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מיאטה כנראה תהיה הכי אמינה ומהנה לנהיגה אך אם זאת פשוטה יחסית למראה עם תא נוסעים עממי משהו,

MR2 עד 2003 היו בעייתיות מאוד באמינותן,לכן הן מוצעות במחירים של 80-70K וממשיכות להחליף ידיים בקצף מסחרר כתוצאה מכך שהרבה אנשים חושבים לעצמם"זה טיוטה זה בטח אמין".

Z3 מאוד מושכת לעין,ונראת אקסקוליסיבית והרבה יותר יקרה ממה שהיא באמת,אך המנועים 1.8 ו1.9 לא ממש מסעירים כמו כן גם תנוחת הישיבה.

Porsche 944 turbo

פורסם

אם תצליח למתוח קצת את התקציב ולחכות בסבלנות אולי תוכל למצוא Z3 עם נפח 2.8 שלדעתי עדיפה בכל פרמטר על הMX5 והMR2.

קח בחשבון שעלויות האחזקה לא זולות בכלל וגם הביטוח יקר.

פורסם

קודם כל, מה המטרה של לקנות רכב כזה לחצי שנה בלבד? האם פוזה בלבד או גם הנאה מנהיגה באה בחשבון?

שנית, אתה שנה עם רשיון ולדבריך עם תאונה או שתיים..האם היו באשמתך? כיוון שיש לזה חשיבות הן מבחינת הביטוח, אך מעבר לכך מהסיבה הפשוטה שהרכבים האלה מתנהגים אחרת מהרכבים שנהגת עד היום, וכמה שהם יחסית "ישנים" הם עדיין יכולים להפתיע (הנעה אחורית) נהגים פחות מנוסים, כך שקורס נהיגה מומלץ בכל מקרה.

mx-5, audi a4, alfa 159.

• תוכן חדש...