Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגדרת צמיג שונה: צמיג במידה הזהה לזו המצויינת ברישיון הרכב, אולם מיצרן/דגם שונה מהצמיג האחר שמותקן על אותו הסרן.

כידוע, צמיגים שונים שמותקנים על אותו סרן מהווים סכנה בטיחותית, ואף יצא לי גם לקרוא מספר ספרי רכב שבהם היצרן אוסר בפירוש לעשות דבר כזה, למעט מקרה שבו יש להתקין את הגלגל הרזרבי, שגם בו יש לנקוט במספר אמצעי בטיחות.

למרות זאת, שמתי לב שקיימות לא מעט מכוניות, רובן שייכות לחברות השכרה וליסינג, שכאשר יש צמיג אחד שיש להחליפו, הצמיג שנמצא איתו על אותו סרן אינו מוחלף, וכך יוצא שלא מעט אנשים נוהגים במכוניות בעלות פגם בטיחותי, במרבית המקרים אף מבלי שהם בכלל ערים אליו.

האם המחוקק אי פעם נתן דעתו לעניין? האם קיים איסור בחוק לעשות דבר כזה, או לחילופין תנאים מסויימים שרק אם הם התקיימו ניתן להתקין שני צמיגים שונים באותו סרן?

תודה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

היה לאיזה קצין אחד פנצ'ר ברכב ,החליפו צמיג אחד.

התקשרתי לחברה שאליה שייך הרכב ,אם מותר לי לפרסם ,אז אפרסם ,רק תגידו לי.

כששאלתי את חברת הליסינג אמרו לי שהצמיגים זהים ורק החברה שלהם שונה ולכן לא צריך להחליף את שני הצמיגים.

הסברתי את זה לקצין והוספתי שלדעתי כדאי שיתעקש ,אך הוא החליט שזה בסדר מבחינתו ,אז עזבתי את הנושא ,אני בכל מקרה לא הייתי מחליף צמיג בודד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...