Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הרכב שלי טויוטה יאריס 100 חנתה שמאחוריה יש מדרכה במצב אלכסוני, שבאתי ראיתי חצי גלגל האחורי הימני על המדרכה והסמל קפץ החוצה ולוחית הרישוי מקדימה התעקמה.

הרכב היה עם בלם יד מורם ומוט ההילוכים היה במצה E.

איזה נזק יכול להיגרם מדחיפה שכזו?

חוץ מהסמל שמקדימה ולוחית הרישוי (ושריטות ממש קטנות) לא רואים נזק בעין.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מבין שחנית בעלייה והשארת את הגיר במצב E בכדי שישאר על הילוך ראשון ושלא יתדרדר,

יכול להיות נזק לגיר, האם האוטו התנהג מוזר\שונה?

פורסם
מצב E?

מצטרף לשאלה ,אשמח לשמוע מה המשמעות של האות' E ואיזה מצבים יש ליאריס.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כנראה ספגה מכה משמעותית מלפנים, שהספיקה כדי להרים אותה על המדרכה. בהחלט יתכנו נזקים מתחת לפגוש הקדמי שאינם נראים לעין בלתי מקצועית או ללא פירוק. פנה למוסך ולביטוח, הנזק בהחלט יכול להיות משמעותי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מצב E זה מצב הילוך אוטומטי, אין ליאריס מצב parking אז על מינת לשים בחנייה זה לשים את מוט ההילוכים או במצב הילוך אוטומט או במצב רוורס.

האוטו חנה לא בעלייה, אבל הדחיפה שנגרמה לי מערכב שמלפנים כרמה לו לעלות על המדרכה עם חצי מהגלגל הימני האחורי (אני משער שהרכב זז משהו כמו 20-30 סנטימטר לאחור).

לאחר המקרה רק התנעתי את הרכב כדי להזיז אותו קצת קדימה שלא יהיה מורם על המדרכה... לא הרגשתי שום דבר שונה אבל זו לא פונקציה כי לא ממש נסעתי איתו רק הזזתי כמה סנטימטרים.

פורסם

תודה על התשובה.

מה המילה שמסתתרת מאחורי האות E? כלומר אם P זה פארקינג אז E זה?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

אחלה תודה :)

רק תמחק את ה- "חחחחח" שכתבת ,אני פעם קיבלתי על זה אזהרה ,נראה לי.

פורסם

לפי כל ההוראות לרכב הזה אסור לשים על N, רק על מצב הילוך בין אם זה אוטומט, ידני או רוורס.

ובספר של הרכב E מתורגם כ- Easy mode.

פורסם

אלכס, להחנות את הרכב תמיד על מצב "E" או מצב "P" זוהי טעות,

בחנייה במישור יש לשים את הרכב במצב "N"(ניוטרל) והרים את מעצור היד טוב.

בעלייה בשביל שהרכב לא יתדרדר אחורנית יש לשים את הרכב במצב "E"(הילוך ראשון) כמו בגיר ידני אשר מתנגד לירידה

ובירידה בדיוק הפוך, לשים את הרכב במצב "P" הילוך רוורס אשר מתנתד לירידה.

אני ממליץ בכל זאת לבדוק את הרכב במוסך מיכוון שכשהוא זז הרכב היה בהילוך משולב ויתכן כי נגרם נזק מסויים,

אם הרכב היה במצב ניוטרל לא היה חשש.

• תוכן חדש...