Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופ"ש עם אידפינטי FX30D

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסופ"ש האחרון הזמינה אותי החברה שלי לצימר של פנחס וגסטון.

שנכנסתי לאתר שלהם ראיתי שיש אפשרות לקבל רכב מסוג אידפינטי לסופ"ש לצימר.

התקשרתי,שאלו אותי למתי ומספר הזמנה ואמרו לי שימתין לי רכב מסוג FX

ביום חמישי האחרון הגעתי לסוכנות בהרצליה והמתנתי כמה דקות עד שהגיעה נצגיה של החברה והודיע לי שאני מקבל את FX דיזל.אמרתי אין את הבנזין,אמרה שהוא מוזמן לנסיעות מבחן.

הרכב שקיבלתי בצבע כסף היו לו כ 28000 ק"מ.

לקחתי את הרכב ונסעתי איתו לתל אביב לכמה סידורים לפני הנסיעה צפונה,בעיה ראשונה שראיתי שהמכסה מנוע שלו לא נגמר וקשה מאוד לראות איפה הסוף מזל שיש חיישנים שמזהירים שאתה מתקרב.

הרגשה הראשונה כמו לנסוע בטנק קטן אבל לאט לאט התחלתי להתרגל לגודל

אספתי את החברה שלי מפ"ת ונסענו צפונה דרך חיפה.בכביש המהיר הרכב נוסע חלק והרגשה שיש לך כוח לכל דבר.

בכל רמזור שעצרנו כולם מסתכלים על הרכב.

ביום ששי בבוקר חברתי החליטה שהיה נוהגת ונסענו לכביש הצפון אין ספק כבישקשה לנסיעה אבל אכלה אותו בלי מלח,היה התרגלה מהר מאוד לגודל ואמרה שמאוד תשמח לקבל רכב כזה.

ביום שבת בבוקר אני נסעתי איתו בכביש הצפון לבד,מסקנה ראשונה שקשה להוריד מהילוך שלישי לשני,וגם יש השעיה קלה ביציאה מהסיבוב.במהירות גבוה הרכב יציב מאוד בכול סיבוב.אני מאמין שרכב אחר כבר היה מעבד אחיזה במקומות מסוימים בכביש המפותל ההזה

צריכת הדלק עמדה על 9 ק"מ ליטר.

ביום ראשון החזרתי את הרכב אחרי נסיעה של 600 ק"מ .

אין ספק שהצימר והרכב זה סוג של חוויה שונה וכייפית למי שאוהב רכבים.

DSC_0381.jpg

DSC_0400.jpg

DSC_0405.jpg

DSC_0001.jpg

DSC_0048.jpg

DSC_0172.jpg

פורסם

פחח עם כל הכבוד לצימר של פנחס, באמת צימר מושקע ברמה מאוד גבוה.

אבל קצת גבוה מידיי למחיר שהוא דורש 2100? שמעת על 4 ימים ברודוס\ורנה עם פנסיון מלא + איסוף והחזרה לשדה.

ברור שצימר זה שונה אבל המחיר שלו מדבר לעשירון מסויים ומי שמעמד הביניים יעשה את החישוב שברור שזה לא מסתכם ב2100.

הייתי מספיק בצימרים במחירים סבירים שאולי הגעתי למחיר הזה כולל הוצאות על אוכל + טיול טרקטרונים =] (ומזל האלטו שלי אוהבת להשאר רזה וחסכונית :wink::lol: )

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם
פחח עם כל הכבוד לצימר של פנחס, באמת צימר מושקע ברמה מאוד גבוה.

אבל קצת גבוה מידיי למחיר שהוא דורש 2100? שמעת על 4 ימים ברודוס\ורנה עם פנסיון מלא + איסוף והחזרה לשדה.

ברור שצימר זה שונה אבל המחיר שלו מדבר לעשירון מסויים ומי שמעמד הביניים יעשה את החישוב שברור שזה לא מסתכם ב2100.

הייתי מספיק בצימרים במחירים סבירים שאולי הגעתי למחיר הזה כולל הוצאות על אוכל + טיול טרקטרונים =] (ומזל האלטו שלי אוהבת להשאר רזה וחסכונית :wink::lol: )

אביב.

הצימרים של פנחס וגסטון מכוונים לעשירון העליון לא לכאלה שנוגים באלטו:lol:

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
הצימרים של פנחס וגסטון מכוונים לעשירון העליון לא לכאלה שנוגים באלטו:lol:

זו מכה מתחת לחגורה!

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם
זו מכה מתחת לחגורה!

נכון, אבל עדיין האלטו היא אחת החביבות עליי.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

• תוכן חדש...