Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, אני מתלבט לפני רכישה ,וכמו שאומרים אני עושה שיעורי בית לפני, יש לי כמה שאלות לגבי מנועים ורכבים

לפני הכול יש לי תקציב של 80-90K

אז ככה, איך זה שסובארו אימפרזה STI משנתונים 00-2007 מפיקה 225 בין 265 כוח סוס , עם מנוע בוקסר 2000\2500 סמק

ומגדש טורבו

ומצד שני, יש הונדה סיויק שנת 92-95 או יותר אני לא ממש יודע,שאתה יכול להשתיל בחוקיות מוחלטת מנוע B18C TYPE-R 1800 סמק בייבוא, והוא מפיק 200 כוח סוס מהמפעל,

בלי מגדש טורבו,

אז איך זה שמנוע 1800 סמק בלי מגדש טורבו מפיק 200 סוסים, ומנוע 2500 עם מגדש מפיק 265, שבנוסף הSTI כוללת מכלולים

יותר ספורטיבים מהסיויק,כגון מערכת פליטה יותר ספורטיבית וכדומה,

אז השאלה שלי איך זה קורה ?

פורסם

השאלה שלך לא מובנת.

מנוע 1800 סמ"ק מספק 200 כוחות סוס, כי הוא חלש יותר ממנוע 2000 סמ"ק המספק 225 כוחות סוס. או בקיצור: הספק של מנועים שונים, שונה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
השאלה שלך לא מובנת.

מנוע 1800 סמ"ק מספק 200 כוחות סוס, כי הוא חלש יותר ממנוע 2000 סמ"ק המספק 225 כוחות סוס. או בקיצור: הספק של מנועים שונים, שונה.

אבל המנוע 1800 סמק בלי מגדש טורבו, וה2000 עם, אז ככה שהטורבו מוסיף ממש קצת סוסים, אז בדיעבד עדיף

לרכוש הונדה סיויק לבצע התקנה של מערכת טורבו?

פורסם

לקנות הונדה ולבצע בה פרויקט טורבו יעלה לך הרבה יותר

מאשר לחפש ולמצוא אחת שעברה כבר פרויקט טורבו

(צריך לבדוק טוב טוב איזה חלקים עשו למנוע ושההרכבה איכותית)

יש לך פה 2 אופציות שניהם לא זולות

פורסם

עדיף לך הSTI לדעתי. ככה לא תצטרך לחשוש בטסט (התקנה לא מאושרת) או מבירוקרטיה מיותרת (כן מאושרת).

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני מחפש מהרכב הנאה מרבית, טיולים, ימי מסלול, וכדומה

בנוסף רציתי לישאול אותך כאחד שיש לו סיויק טורבו,

גם עם כול השיפורים האפשרים ליציבות וכול מה שמסביב, היא עדיין תישאר כרכב לקן ישר?

פורסם

לגבי ההספקים, יש מספר גרסאות של אימפרזה טורבו לאותם שנתונים

ההספק, כיול המתלים ואופי הנסיעה תלוי דגם ושנתון.

יש את גרסת ה WRX ואת גרסאות הקצה STI.

שניהם רכבים חזקים ומהנים מאוד לנהיגה

אייל מסובארו

פורסם

מה זה ההתלבטות ההזויה הזאת?

סיויק גודשת לעולם אבל לעולם לא תהיה חוקית על הכביש, זה אומר שבמקרה של תאונה חלילה אין לך כיסוי, טסטים אתה לא תוכל לעבור ללא קומבינות, תמיד תחשוש משוטרים וגם אפילו סיויק גודשת לעולם לא תתקרב לאיכויות של אימפרזה.

מצד שני יש לך אימפרזה wrx/sti גודשת באופן חוקי, מכוילת לנהיגה ספורטיבית אפשרויות שיפור נרחבות מאוד, הכל חוקי ואתה יכול להיות בראש שקט מכל הבחינות.

סלח לי אבל התלבטות כזאת עדיין לא ראיתי.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

בהמשך למה שליאור אמר, אי אפשר בכלל להשוות סיוויק לאימפרזה. הסיוויק לא ספורטיבית. נקודה. אם אתה מחפש רכב לקו ישר קנה סיוויק ותהנה בהאצות מ-100 קמ״ש. אם אתה מחפש רכב ספורטיבי שמתאים לטיולים וימי מסלול כפי שציינת אז אין פה בכלל התלבטות.

פורסם

עד כמה אתה כבר מעורה בשוק? נראה לך באמת שמישהו ישלם 90 אלף שח על sti 2002, הרבה הרבה פחות. השוק של הרכבים האלה לא פשוט בכלל וזה אני אומר לך מחיפוש למשך חודש שלא העלה כלום.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...