Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BAD BOYS BAD BOYS !

שלומי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פשוט היה תענוג לראות את המשחק!

מגיע לכל האוהדים השחצנים של הלייקרס,

היום כולם ראו שהפיסטונס פשוט יותר טובים!!!

אוהדים של הלייקרס שחצנים??? למה אתה אומר את זה??? מה הם עשו??

אולי העיתונאים קצת זלזלו בדטרויט.

במחצית השניה של המשחק האחרון, היה ברור שמגיע לפיסטונס לזכות בתואר.

למרות שהמשחקים הקודמים לא היו ברמה הכי גבוהה שה-NBA יכול להציע לנו, המשחק הזה

היה בשליטה של הפיסטונס מהרבע השני.

בהחלט מגיע ל-BILLUPS תואר ה-MVP. פלייאוף נהדר היה לו.

גם HAMILTON שיחק טוב בכל המשחקים.

מצד הלייקרס, הכי טוב היה קובי. אמנם לא במיטבו,אבל עדיין הטוב שבחבורה.

PAYTON בכלל לא היה במשחקים, חלש ביותר. MALONE פצוע, וחבל.

לסיכום, אחלה של פלייאוף, ובתור אוהד של לייקרס אני בהחלט קצת מתבייש.

לא נורא,שנה הבאה :lol:

172

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצד הלייקרס, הכי טוב היה קובי. אמנם לא במיטבו,אבל עדיין הטוב שבחבורה.

:lol:

אני בהחלט חלוק עליך.

אני חושב שבסדרה הזאת אפשר היה לראות למה אין עוד מקום להשוות בין קובי לג'ורדן. עזוב סטטיסטיקות, בסופו של דבר ברוב המשחקים (להוציא אחד?) דטרויט הצליחו לעצור את קובי ולמנוע ממנו להיות גורם חיובי משמעותי בהתקפה של לוס אנג'לס. קובי עצמו המשיך לעבור מ-mode של להעלם ל-mode של ללכת עם הראש בקיר. הוא לא הראה מנהיגות, לא ניסה להכניס את חבריו לקבוצה למשחק ונפל פעם אחר פעם למלכודות של דטרויט.

אולי לכשהוא יתבגר הוא יהפוך להיות למנהיג. בינתיים הוא בשלב בו הוא עדיין צריך ללכת אחרי אחד, אבל מסרב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הייתה כתבה בעיתון רוסי באינטרנט,

של"א הולכת להיתפרק מהכח שלה

אולי המאמן עוזב, ואם המאמן עוזב אז גם שאק עוזב, ואם שאק עוזב אז גם קובי

מה שיקרה לל"א קרה כבר לשיקאגו

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

ענק !

פשוט ענק !

איזה סדרת גמור, ללקק את האצבעות , השאלה היא , האם זהו תחילתו של עידן חדש ? האם מעכשיו מודל מאמני המכללות יתחיל לשלוט ב NBA ?

איך שאני רואה את זה, מאז ימי ג'ורדון, כל פוץ התחיל להכתיר את עצמו ליורש הבלתי מהורהר של אלוהי הכדורסל . כולם חשבו שכל מה שאתה צריך בשביל לקחת אליפות זה איזה סופרסטאר (ואם יש שניים מה טוב, ארבעה, בכלל מעולה) ולתת לו את הכדור .

ובכן, קובי, לברון, טרייסי , אלן, שאק וכל שאר האתלטים שמסתובבים שם , ג'ורדן יש רק אחד , רוצים לנצח ? תעשו קבוצה !

ושלא תבינו לא נכון, אני לא מזלזל בשלושת האליפויות האחרונות של הלייקרס, אני רק חושב שזה יותר לא יקרה .

Thank God

Michael%20Jordan%20copy.JPG

פורסם

ואללה.

שרשור של שישה עמודים שלמים, על מה?

על 11 אהבלים שרצים על דשא אחרי כדור. :shock:

מי היה מאמין שפורום רכב יהיה כל כך מלא בחובבי קריקט?

פורסם
ואללה.

אני בכלל בעד נבחרת ה-Bobsled של ג'מייקה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני חושב שבסדרה הזאת אפשר היה לראות למה אין עוד מקום להשוות בין קובי לג'ורדן. עזוב סטטיסטיקות, בסופו של דבר ברוב המשחקים (להוציא אחד?) דטרויט הצליחו לעצור את קובי ולמנוע ממנו להיות גורם חיובי משמעותי בהתקפה של לוס אנג'לס. קובי עצמו המשיך לעבור מ-mode של להעלם ל-mode של ללכת עם הראש בקיר. הוא לא הראה מנהיגות, לא ניסה להכניס את חבריו לקבוצה למשחק ונפל פעם אחר פעם למלכודות של דטרויט.

אולי לכשהוא יתבגר הוא יהפוך להיות למנהיג. בינתיים הוא בשלב בו הוא עדיין צריך ללכת אחרי אחד, אבל מסרב.

כ"כ נכון.

גם לג'ורדן היו ימים נוראיים של 20-30 אחוז מהשדה ,אבל הוא תמיד ידע להתעלות (בטח שבסדרות גמר) ולהפוך את הסובבים אותו לטובים יותר.

מעניין מה יהיה עם מלון...

הוא רק בן 40~ ועוד לא עבר את קארים.

רק שלא יעבור לפיסטונס ויביא לשם את הנאחס :bugeyed:

פורסם
ואללה.

טוב ניראה לי קצת התבלבלת, כי:

זה לא דשא זה פרקט(םרקט=עץ)

בכל כבוצה יש 5 שחקנים אז 5+5=10, מי ה-11 אני לא יודע

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

איך שאני רואה את זה, מאז ימי ג'ורדן, כל פוץ התחיל להכתיר את עצמו ליורש הבלתי מהורהר של אלוהי הכדורסל . כולם חשבו שכל מה שאתה צריך בשביל לקחת אליפות זה איזה סופרסטאר (ואם יש שניים מה טוב, ארבעה, בכלל מעולה) ולתת לו את הכדור .

ובכן, קובי, לברון, טרייסי , אלן, שאק וכל שאר האתלטים שמסתובבים שם , ג'ורדן יש רק אחד , רוצים לנצח ? תעשו קבוצה !

לג'ורדן היה את הקילר אינסטינקט הכי ענק שיש , הדוגמה הכי טובה היא הסל האחרון שלו בסדרת הגמר מול יוטה. כבר כשהוא חטף את הכדור היה ברור שהוא הולך להשחיל כדור פנימה. מול השומר הכי טוב שלהם , שדי עשה לו צרות בסדרה - אלוהים דפק הטעייה , זריקה , וכמו מניאק נשאר עם היד באוויר , רק בשביל להראות לילד מאיזה כיוון הדג משתין...

פורסם

עם כל הכבוד לג'ורדן (ואין לי יותר מדי) גם לו לקחו 7 שנים בליגה עד שהוא זכה לקחת אליפות. עד אז הוא שימש רק כמזרון של רודמן, דומארס וויני ג'ונסון שכתשו אותו כל פעם מחדש, עד שגיבש קבוצה - ודטרויט הזדקנה.

קובי עוד יתבגר ואולי לא יגיע לגבהים של ג'ורדן, אבל מספיק כדי להשאיר את חותמו על הליגה. כרגע, ההשוואה לג'ורדן עדיין לא במקום.

היחיד שזוכה לסימפטיה מצדי הוא באמת מאלון, שצריך לסחוב את הברכיים שלו בגיל 40, כאשר ג'ו דומארס, בן גילו ודראפטו, יושב ביציע עם סיגר..... קשה...קשה...

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

• תוכן חדש...