Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים זאת הפעם הראשונה שאני כותב פה אז תסלחו לי

מדובר ברנו מגאן שנת 2006 100 אלף קילומטר וטופל אך ורק במוסך מורשה של רנו

הבעיה מורכבת כפי שתראו והייתי רוצה להתיעץ מה לעשות

הבעיה התחילה כשהרכב התחמם מעבר לרגיל אבל עדיין לא התחמם מעבר לקו האסור

גיליתי שחסר נוזל קירור ופניתי למוסך מרכזי של רנו לבדיקת הבעיה ולבצע טיפול תקופתי

ביום הראשון לאחר בדיקה הם טענו שהם לא מוצאים את מקור הנזילה ויש לבצע בדיקה למנוע

לאחר הבדיקה נמסר לי שצריך להחליף בית טרמוסטט כי יש משם נזילת שמן ויכול להיות שזה משם ושיש ירידת קומפרסיה רצינית של 40 אחוז באחד הצלינדרים ושצריך להשאיר את הרכב לבדיקה מעמיקה

יום לאחר מכן הם אמרו לי שהם ביצעו טיפול תקופתי לרכב שהם החליפו את הבית טרמוסטט ושהמנוע משמיע רעשים מכיוון מרימי השסתומים ולגבי הנזילה הם חושבים שזה מהמנוע ורק לאחר פתיחת ראש מנוע הם יוכלו להגיד לי שזה אכן משם ובכלל לא כדאי לטפל במנוע ויש להחליף מנוע, אבל בנתיים הם סיימו את הטיפול שמו חומר זרחני בנוזל קירור ואמרו לי ליסוע 2000 ק"מ ולראות האם עדיין יש לי נזילה ולגבי האיבוד קומפרסיה הם אמרו לי שהם טיפלו בזה ועכשיו הקומפרסיה תקינה ולא פירטו מה הם בדיוק עשו, אלא אמרו שעשו כוסות רוח מקווים שלא למת - הכוונה למנוע

הם מסרו לי את הרכב כשהוא רועש מאוד רעש שעושה מנוע דילזל ישן שאמרתי לנציג שהרכב לא הרעיש ככה כשמסרתי אותו הוא קרא לאחראי והכניסו את הרכב שוב למוסך

למחרת הם קראו לי שוב ואמרו שהרכב הרעיש בגלל קצר בצמת חוטים שנגרמה על ידם והם סידרו את מה שצריך

היום שבוע לאחר הטיפול גיליתי ששוב אין נוזל קירור ובמוסך טוענים שהבעיה במנוע וצריך להחליף אותו

אני ממש לא יודע מה לעשות ותאמינו לי שעברתי על כל הפורום אבל האם לדעכם צריך להחליף את המנוע? לצערי ההוצאה הזאת כבדה עליי ובכלל זה הגיוני שהרכב עבר רק 100 אלף קילומטר וטופל במוסכים המורשים וכבר צריך להחליף מנוע

תודה רבה מראש לכל תגובה וסליחה על האורך של ההודעה

פורסם

נישמע קצת לא הגיוני לרכב שמטופל במורשה ועשה סה"כ 100 אלף ק"מ. לא שאני סומך על המורשה אבל זכותך המלאה לדעת, מה הם עשו כדי לאתר את מקור הנזילה? האם הם ביצעו בדיקת לחץ למערכת הקירור? ולגבי הקומפרסייה, שאל אותם מה הם עשו כדי להחזיר את הוקמפרסיה למצב תקין? באיזה צ'יקו דיקו מדובר? ולמה לטענתם צריך להחליף מנוע? מה יש במנוע שצריך להחליף אותו?

חזור לעדכן...

:)
פורסם

תודה על התגובה, לגבי הבדיקה הם אמרו שהם שמו חומר זרחני בנוזל קירור כדי לגלות את מקור הנזילה

ומאחר שלא התגלתה נזילה יש לפתוח את המנוע כי החשש שלהם שהנזילה בתוך המנוע

לגבי הקומפרסיה הם טענו שלאחר הטיפול שכלל החלפת שמן ומצתים והחלפת בית טרמוסטט

המנוע חזר לקומפרסיה תקינה , גם לי זה נשמע ממש מוזר אבל מאחר שאני לא מבין לא שאלתי

לגבי החלפת המנוע הם טענו שיש רעש ממרימי השסתומים ופתיחת המנוע בגלל החשש מהנזילה

תעלה יותר מהחלפת המנוע ולכן צריך לשקול החלפת המנוע

מה שמוזר שאני לא שומע רעש מהמנוע ולכן אני אני לא מבין על מה מדובר

מה עוד שמדובר במוסך מרכזי של רנו והם צריכים לדעת הכי טוב

תודה מראש על התשובה

פורסם

זה שהמוסך הוא מורשה/מרכזי אל תסמוך ב-100% שהם הצדיקים הכי גדולים ולכן אני ממליץ לגשת למוסך נוסף לשמוע חוות דעת. שאומרים שקיימת נזילה בתוך המנוע עצמו גם לזה יש סממנים כמו חדירת נוזל קירור לתאי השריפה ויציאת עשן לבן כאדים מפתח האגזוז או עירבוב שמן מנוע עם נוזל קירור וכדומה...

אני מקווה שהבנת את כוונתי ואל תתפתה מייד לחרוץ את גורל המנוע לפני חוות דעת נוספת.

לגבי מרימי השסתומים הם היתכוונו לפתוח ראש מנוע ולא את כל המנוע עצמו...

:)
פורסם

תודה על התגובה, לגבי הבדיקה הם אמרו שהם שמו חומר זרחני בנוזל קירור כדי לגלות את מקור הנזילה

ומאחר שלא התגלתה נזילה יש לפתוח את המנוע כי החשש שלהם שהנזילה בתוך המנוע

לגבי הקומפרסיה הם טענו שלאחר הטיפול שכלל החלפת שמן ומצתים והחלפת בית טרמוסטט

המנוע חזר לקומפרסיה תקינה , גם לי זה נשמע ממש מוזר אבל מאחר שאני לא מבין לא שאלתי

לגבי החלפת המנוע הם טענו שיש רעש ממרימי השסתומים ופתיחת המנוע בגלל החשש מהנזילה

תעלה יותר מהחלפת המנוע ולכן צריך לשקול החלפת המנוע

מה שמוזר שאני לא שומע רעש מהמנוע ולכן אני אני לא מבין על מה מדובר

מה עוד שמדובר במוסך מרכזי של רנו והם צריכים לדעת הכי טוב

תודה מראש על התשובה

• תוכן חדש...