Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אייפון 4 או nokia C7 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא רק זה.

מה עם מיילים תוך כדי נסיעה ממקום למקום או כשאתה לא ליד WIFI ?

לפעמים אתה נמצא באיזה מקום וצריך לבדוק משהו באינטרנט. (למשל מק"ט של חלק , מספר טלפון בדפי זהב או כתובת במפה)

בדרך כלל אם אתה INDOORS אתה ליד מחשב רגיל או מחשב נייד.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא יודע מה איתך,שאני נוסע אין צורך בכלום חוץ מריכוז בנהיגה.

כמו שכתבתי, אני משתמש באייפון עוד מהדור הראשון, ועד היום לא

נתקלתי בבעיה מיוחדת. למי שכל היום מסתובב ונמצא בדרכים זה אולי

נחוץ, לאדם מהישוב נראה לי מיותר.

פורסם

לא קוראים בנהיגה אבל כשמגיעים ליעד מתעדכנים.

הנה דוגמא שלא תצליח להפריך:

לפני חודשיים כשקניתי את הלפטופ שלי , השתמשתי באפליקציית ZAP על גבי 3G וזה חתך לי מיידית 500 שקל מהמחיר לאחר שהראיתי למוכר כמה מוכרים את זה במקום אחר :D

לפני חצי שנה (עם טלפון אחר) עשיתי אותו דבר עם הפלזמה, חתך סכום של 4 ספרות.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני לא בא להפריח שום דבר, רק אומר שלדעתי זה מיותר ובמצב ה wifi בארץ, אין כמעט מקום בלי רשת.

מקרים יוצאי דופן, תמיד יש. ושוב, מי שמסתובב הרבה ומצוי בסביבה שהיא לא עירונית, כנראה שיהיה לו שימוש

בזה, אבל מכאן ועד לקבוע שאין מה לקנות סמארטפון בלי חבילת גלישה, המרחק קצת גדול.

פורסם

חבילת גלישה בכלל לא נחוצה לי. וגם לא מזמן הייתה לי חבילת גלישה של רשת פלאפון, וסתם הייתי משלם כול חודש ולא הייתי משתמש גם כך.

השבוע אלך לראות אייפון 4 ואראה אם אקנה במידה ולא כנראה שארכוש את הגלקסי.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
לא קוראים בנהיגה אבל כשמגיעים ליעד מתעדכנים.

הנה דוגמא שלא תצליח להפריך:

לפני חודשיים כשקניתי את הלפטופ שלי , השתמשתי באפליקציית ZAP על גבי 3G וזה חתך לי מיידית 500 שקל מהמחיר לאחר שהראיתי למוכר כמה מוכרים את זה במקום אחר :D

לפני חצי שנה (עם טלפון אחר) עשיתי אותו דבר עם הפלזמה, חתך סכום של 4 ספרות.

אייל,אני מבטיח לך שלמוכרים בחנות יש אינטרנט וכל חנות היום יכולה לבדוק במקום את המתחרים שלה על כל מוצר,נהפוכו אפילו,היום זה לגיטימי ביותר להגיע לחנות ,להראות לה את אותו מוצר עם אותו יבואן ועם אותה אחריות ולבקש שישוו את המחיר,זאת בטח לא דוגמה טובה לטענה שלך.

גם אני שידרגתי בשבוע שעבר את המכשיר שלי לגלקסי,ביטלתי את חבילת הגלישה ואני בטוח לגמרי שאני אסתדר טוב מאוד גם בלעדייה כמו שהסתדרתי עד היום,בכלל היום נהיה פשוט מכה מרוב שתמיד הכל נגיש בכף היד,אנשים כבר לא מסתכלים אחד לשני בעיניים,כל היום עסוקים בסלולארי בשביל לבדוק שהם לא פיספסו משהו חדש בואללה:wink: .

פורסם
מרק, אני אישית משתמש באייפון כבר כמה שנים טובות.

מעולם לא היתה לי חבילת גלישה ותמיד חסמתי את הגלישה הסלולרית,

ואני ממש לא מרגיש חוסר. אם יש wifi בבית ובמשרד, זה מספיק.

בארץ רוב רשתות ה wifi פתוחות ואין בעיה למצוא רשת כמעט בכל מקום.

אני לא מאמין שכשאתה מנווט עם Waze (אם בכלל, אבל הכוונה היא למי שכן) אתה עושה זאת דרך המשרד או בבית- במקום שבו יש Wi-Fi? :wink:

כמו שכבר אמרו פה, סמארטפון בלי חבילה סלולרית מבטל די הרבה פיצ'רים שאפליקציות מציעות, וגם מה שהוא מציע מעצמו.

ולמי שרוצה לחסוך בעלויות של שיחות ואסמסים, רק דרך החבילת גלישה הוא יוכל לעשות זאת.

כל האפליקציות מסרים למיניהן דורשות חיבור לאינטרנט, וכשאתה לא נמצא ליד רשת Wi-Fi זמינה זה יכול לעלות לך בכסף.

אך התכנסנו פה בכדי לעזור לך לבחור מכשיר. דבר ראשון, במקומך הייתי פוסל את נוקיה עוד בתחילת הדרך.

המערכת הפעלה המיושנת שלהם (סימביאן) הגיעה למבוי סתום ואני לא רואה אותה מתקדמת לאיזשהו מקום.

כל האפקלציות שלהם, אם אפשר לקרוא להן ככה, הן פשוט תת-רמה. ליד ה-iOS ו-Android אין שום מתחרה.

אגב, אני לא חושב שכדאי לקנות היום אייפון 4. אם אתה מעוניין להיות הכי מעודכן שיש, תחכה לדור הבא.

אבל באופן כללי, הייתי ממליץ לך לעשות כמוני 0- לפני חודשיים רכשתי אייפון 3Gs בגרסאת ה-32GB דרך יד2.

מבסוט מכל רגע. מכשיר נפלא ונקנה במחיר שמתאים כמעט לכל כיס (1,500 ש"ח אם לרדת לפרטים הקטנים, במצב מצויין).

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

אם היית קורא את כל התגובות שלי, היית רואה שכתבתי שמי שכן נמצא הרבה בדרכים, או בסביבה לא עירונית,

ככל הנראה יצטרך ויעשה שימוש בחבילת גלישה.

אני כאמור כמה שנים עם אייפון, ומזה כמה חודשים עם אייפון 4, לא זקוק ל WAZE, או כל דבר מציק

אחר בזמן נהיגה. פעם בחודש חודשיים אני צריך GPS, אז יש לי IGO, מספיק ויותר ממה שאני צריך.

לגבי חסכון בשיחות ואסאמסים, לא יודע מה איתך, אבל בחבילה שיש לי אני לא מגיע לחצי ממה שיש לי

בשיחות ואסאמסים. הבעיה שחבילות קטנות יותר עלו כמעט אותו דבר, והן היו קטנות מידי עבור השימוש

שלי.

אם אתה הולך ברחוב ומשחק או משתמש בכל כך הרבה אפליקציות, סבבה, תהנה וקח חבילת גלישה.

הבחור כאן גם מציין שאין לו צורך מיוחד בחבילת גלישה, אז למה אתם חושבים שהוא צריך?

אנחנו במשרד, לאף אחד מאיתנו אין חבילת גלישה, וכולם מסתדרים מצוין, וממש לא מרגישים שחסר

לנו. אפילו בזמנו פתחנו את השרות למקרה חרום שכן נצטרך, והפלא ופלא, אף אחד מאתנו לא עשה בזה שימוש.

פורסם

אני עובד בסביבה עירונית, אין רשת אחת פתוחה באיזור כולל במקום העבודה שלי ובנוסף מקום העבודה שלי חוסם 80-90 אחוז מהתעבורה ברשת בגלישה דרך מחשב רגיל ... זו אחת הסיבות שרכשתי סמרטפון אחרת אהיה מנותק מהעולם במשך רוב הזמן.

דיווחי התנועה של WAZE זה דבר חשוב שרק בשבילו שווה להחזיק חשבון DATA, אבל עזוב. אין כאן סיבה להתווכח שכל אחד כטוב בעיניו יעשה.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, בסופו של דבר שנינו אומרים אותו דבר.

כמובן שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה, ולפי מה שאתה מתאר, אתה אכן זקוק לחיבור DATA,

וזה גם לא סותר את מה שאני אמרתי.

אני רק לא הסכמתי עם קביעה שלא קונים סמרטפון ללא חבילת גלישה.

פורסם
אייל, בסופו של דבר שנינו אומרים אותו דבר.

כמובן שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה, ולפי מה שאתה מתאר, אתה אכן זקוק לחיבור DATA,

וזה גם לא סותר את מה שאני אמרתי.

אני רק לא הסכמתי עם קביעה שלא קונים סמרטפון ללא חבילת גלישה.

אני לא אמרתי את זה (לא אומר שהכללת אותי בקבוצה של האנשים הזו).

אני עד לא מזמן הייתי כמוך - לא השתמשתי בחבילת גלישה שהייתה לי באייפון, עד שהתחלתי לנווט איתו,

ולהשתמש באפליקציות כמו WhatsApp, Viber ו-TalkBox שחוסכות לי המון כסף.

הקביעה שלי היא שסמארטפון ללא חבילת גלישה פשוט לא מנצל את כל הטוב שבו, אבל זה כבר קשור למשתמש עצמו ולצרכיו.

ואגב, אני לא עובד, אני עדיין תלמיד תיכון. אבל ממה שאני יודע מספר לא קטן של מקומות תעסוקה חוסמים גישה לאתרים

בנישות מסויימות כמו פייסבוק, יוטיוב וכיוב' כמו שאייל אמר, וגם פה החבילה הסלולארית נותנת מענה.

ולמי שיש חבילה עם תנאים טובים לא צריך את כל האפליקציות האלה, אבל צריך גם לחשוב על הצד השני,

שלא בטוח שהוא נהנה מההטבות שאתה כן, ויעדיף לשוחח איתך בדרכים אחרים אם זה אפשרי לו. ולך.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

• תוכן חדש...