Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שלום :-)

בתור "סטוקרית" מזה זמן רב בפורום, הגיע הזמן להגיד שלום!

לא קשה לראות מההודעה שלי, אני בעליהם הגאים (והמאוהבים עד אין קץ) של פיאט 500 יפייפיה :wink: אך השאלה היא בכלל בנוגע לרכב של חבר - ייבוא מארה"ב של סובארו B9. יש כמה "בעיות" ואני מקווה שאולי מישהו פה ידע לעזור.

אני מנסה לחפש באינטרנט את מדריך הרכב עד שתהיה לי גישה להארדקופי (אני מניחה שלפחות על 2 השאלות האחרונות יהיו לו פתרונות), אבל ננסה בינתיים -

1. התחנות המקומיות לא נקלטות ברדיו... (ב-FM כמובן)

2. הקילומטרז' מוצג, האמ - לא כקילומטרז' :lol: אלא במיילים

3. גם מד הטמפרטורה - מוצג בפרנהייט במקום בצלזיוס

יינקים ארורים :lol:

תודה מראש!

פורסם
אני די בטוח שאת מדי המהירות אפשר להחליף וגם את הרדיו ולגבי מד הטמפרטורה אני לא יודע

תודה רבה פולני (אנחנו קרובי משפחה :lol:)

אני מניחה (ואף די בטוחה) שזה אפשרי - השאלה, איך? :wink:

פורסם

הקילומטרז מצויין גם בק"מ בספרות יותר קטנות, אבל מוצג

2006-Subaru-B9-Tribeca-Dashboard.jpg

אפשר אפילו לראות את זה בתמונה, יש מיילים בספרות גדולות ומתחת יש ק"מ בספרות יותר קטנות

פורסם
היא התכוונה לקילומטראז', כלומר, מד המרחק שעבר הרכב, לא לספידומטר....

אכן :wink:

עברתי על כל ה-manual אבל לא מצאתי :cry:

(אבל כמובן, תודה על העזרה. מקווה שימצא פתרון אחר מלגשת למוסך / סוכנות סובארו!)

פורסם
אגב את המספרים במייל תשאירו, פשוט תשנו את זה לקילומטרים :roll:

אני מנסה לברר איך משנים :lol: כלומר, חוץ מבעל פה. לא נח :?

פורסם

אני בטוח שאם תכניסי את הרכב למוסך מורשה הם יכנסו למימשק הניהול של מחשב הרכב וישנו לך את זה בלי בעיה.

אם זה מוסך הוגן ואם תעשי את זה תוך כדי טיפול, קשה לי להאמין שהם יגבו תשלום על זה.

בקשר לרדיו, אני בכלל לא בטוח שאפשר "לעברת" אותו, מדובר במכשיר שעובד על תדרים שונים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אני בטוח שאם תכניסי את הרכב למוסך מורשה הם יכנסו למימשק הניהול של מחשב הרכב וישנו לך את זה בלי בעיה.

אם זה מוסך הוגן ואם תעשי את זה תוך כדי טיפול, קשה לי להאמין שהם יגבו תשלום על זה.

בקשר לרדיו, אני בכלל לא בטוח שאפשר "לעברת" אותו, מדובר במכשיר שעובד על תדרים שונים.

זה באמת המוצא האחרון - אני רק מקווה שלא יגבו הרבה כסף (מכיוון שהרכב ממש "חם מהתנור" עוד אין טיפולים).

לגבי הרדיו - ב א ס ה !

תודה רבה-רבה לכולכם על העזרה!

פורסם

אני ייבאתי לפני שנה בערך 4 יחידות כאלה של ה-B9 לא מצאתי אף אחד שהיה מוכן לייבא את הלוח שעונים כולל את התצוגה של הטמפרטורה (מערכת מולטימדיה), הדו שיח אמור להיות מנוהל עם סובארו שהם בעצם מפרקים ומזדקים על זה בארץ בקיצור עושים קומבינה :lol:

שיצור קשר עם המוסך בהרצליה, עם לא יעזור אני אתן לך את האיש קשר שהייתי איתו בקשר.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

• תוכן חדש...