Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון שריטות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מקווה שאני בפורום הנכון.

אתמול בכניסה לחניה הרכב השתפשף בעמוד וקיבל שריטות נאות ביותר מעל הגלגל האחורי ימני ועל הידית של הדלת האחורית, ראו תמונות מצורפות.

מדובר על פורד פוקוס 2008 בצבע תכלת מטאלי (נראה לי שזה נקרא אבאלון, או משהו כזה), בקושי שבועיים אצלי ובמצב שמור ביותר.

על פי התמונות, לדעתכם זה בר תיקון בעזרת תכשירים ומישחות למינהן (ואם כן, אז איזה) או שזה חייב בפחחות (ואם כן, האם אתם יודעים פחות או יותר מה העלות של תיקון כזה ופחח מומלץ באזור הרצליה)?

מודה לכם מאד.

IMAG0179.jpg

IMAG0180.jpg

IMAG0181.jpg

IMAG0182.jpg

פורסם

באסה...

אתה יודע אולי מה אמור להיות סדר גדל של מחיר עבור תיקון כזה?

מכיר אולי מישהו טוב+זול באזור השרון?

פורסם

אם אתה רוצה אתה מוזמן להגיע אליי לעסק אני ינסה לטשטש לך את זה ולהפנות אותך על הדרך לכמה פחחים שיש ליידי

שתקבל הצעת מחיר, בקשר לידית הייתי ממליץ לך ליקנות כבר חדשה כי תיקון שלה ואז עוד הצביעה עלייה תעלה לך יותר מחדש.

יש לי כמה סוגים של מישחות לרכב מטאל אם תירצה תיפנה אלי בהודעה פרטית

כמובן שזה ללא תשלום , ליפעמים ההרגשה הטובה שאתה עוזר לבנדאם יותר טוב מהכל :)

Dodge Dart באמצע השיפוץ

Dodge aspen בתחילת שיפוץ

• תוכן חדש...