Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מן הסתם, לא מעט אנשים זוכרים את השרשור שהפך לאמוציונלי, אותו פתח בתום לב בעל אבארת חדשה אשר בסך הכל רצה לספר שהוא מרוצה מרמת ואריזת השירות אותו הוא מקבל(כן ירבו כמוהו).

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=375127

במהלך השרשור, לאחר שאיש מכירות של קרסו (וחבר פורום) ציין שירותים דומים של מעסיקו, לא יכלתי שלא להגיב לאור חוסר הצלחתי לתאם נסיעת מבחן דרך שתי סוכנויות(חיפה ות"א) והמוקד הטלפוני. הרגשתי שאני "טוחן מים".

תגובתם של אנשי קרסו לפרסום היתה מיידית, נוצר עמי קשר טלפוני והיום ביצעתי שתי נסיעות מבחן על שני דגמי רנוספורט שהמתינו לי בסוכנות המרכזית בת"א. אנשי המכירות ומנהל האולם ציפו לבואי, התקבלתי בסבר פנים יפות ונתאפשר לי לבחור את משך ומסלול המבחן ללא לחץ מיותר.

'תיקון'? בהחלט - ואני מקווה שהמקרה הזה תרם את שלו - ולו במשהו - לשיפור השירות בחברה.

ומכאן, למכוניות.

על פניו, שני נושאים טעונים שיפור בפעילות 'רנוספורט' בישראל. ראשית, התמחור, שעם השקת המותג בישראל (לפני 3 שנים) היה סביר מאד - וכיום הוא יקר מדי. שנית, ההתעקשות על מפרט אחיד ומניעת אפשרויות של קסטומיזציה(תפירה אישית) של צבעי פנים, חישוקים וכיו"ב.

מגאן RS הרשימה אותי ברמה האובייקטיבית אך הותירה אותי קר. היא מהירה, חזקה ורהוטה אבל בגרסת המבחן(ללא שלדת קאפ), מרגישה יותר כמשפחתית מהירה מאד. משהו בה סינתטי מדי.

ספורט קליאו היא האנטיתזה למכוניות מסוגן של איביזה קופרה ודומותיה. מכונת נהיגה משובחת בסגנון של פעם(אבל בסטנדרטים עכשויים), עובדת על החושים הנכונים ומרגשת. הגרסה העכשוית משפרת שתי נקודות טעונות שיפור של הסימן 3(מנוע לא גמיש והגה לא מוצלח) וגם אם היא מעט, אבל ממש מעט, פחות חדה - זו מכונית שכל חובב הגה חייב לנהוג בה מתישהו.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

חבל שנאלצת להתלונן בפורום בכדי לקבל את השירות. יש מקום לקוות שהטעות הופנמה ולקוחות אחרים לא יתקלו באותו יחס.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני אנצל את השרשור להגיד מילה טובה על קרסו.

השבוע ביקרתי במוסך המרכזי בראשון על מנת לבצע טיפול תקופתי ברכב.

כשקניתי את הרכב, ההגה התחיל להתקלף, מאז הקניה הוא התקלף עוד קצת כתוצאה מהקילוף הראשוני, זה אמנם לא משהו נורא אבל לא משהו שאתה מצפה שיקרה לאחר כשנתיים וחצי מיום קבלת הרכב. הסיבה לקילוף לא ידועה וייתכן שהבעלים מהיד הראשונה נהג עם טבעת.

ביקשתי שיחליפו את ההגה במסגרת האחריות ונענתי בחיוב (בלי ויכוחים וכו', כמו שצריך).

הזמינו לי הגה חדש ואני מחכה שיגיע. בכל אופן מגיע להם מילה טובה על השירות.

פורסם

כל - כך כיף לקרוא ביקרת טובה.

אני מניח שהשירשור שפתחתי בזמנו סוף סוף קיבל את ה"פוש" שבגינו הוא נפתח מלכתחילה.

עכשיו כל שנשאר לקוות הוא שיבואנים נוספים יפנימו, ויתחסו ללקוחות שלהם בצורה הולמת.

504L כל הכבוד על השיתוף.

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

פורסם

תודה על השיתוף, כשמגיעה מילה טובה-אז מגיעה. אני חושב שהעובדה שנציג יבואן נמצא בפורום מראה שיש כאן אצבע על הדופק ושינוי מגמה מבורך.

יוניון מוטורס-איפה אתם? :-D

פורסם

אני מבין ממה שכתבת שאתה כנראה לא תרכוש אף אחת מהן, אבל אשמח לשמוע פירוט רחב יותר על חווייתך מהמגאן, משום שתחושותי היו מעט שונות: למשפחה זה הרי ממש לא מתאים והרעש מאוד נוכח, במיוחד מאחור, אבל דווקא הניהוג והתגובות הרגישו לי נכונים מאוד. לגבי אבזור וקסטומיזציה - אין מה לדבר, אתה צודק באלף אחוז.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אני מבין ממה שכתבת שאתה כנראה לא תרכוש אף אחת מהן, אבל אשמח לשמוע פירוט רחב יותר על חווייתך מהמגאן, משום שתחושותי היו מעט שונות: למשפחה זה הרי ממש לא מתאים והרעש מאוד נוכח, במיוחד מאחור, אבל דווקא הניהוג והתגובות הרגישו לי נכונים מאוד. לגבי אבזור וקסטומיזציה - אין מה לדבר, אתה צודק באלף אחוז.

ברמת העיקרון, כל הצ'באק/קופה בעל דלת צד אחת(חוץ מהמקרה של יונדאי וולוסטר :lol:)מוגבלת בשימושיות המשפחתית שלה. נכון, זה פחות נוח, אבל זה עדיין אפשרי - ולעתים, כאשר מונחים מספר שיקולים על כף המאזניים, הפרקטיות לא בהכרח מנצחת. אם אני זוכר נכון, גם אתם, במצב משפחתי דומה לשלי, שקלתם רכישת רכב עם 3 דלתות.

לגביי, הבנת נכון לגבי המגאן. אני מודה ומתוודה שכחבילה, גולף GTI עשתה לי את זה יותר, קל וחומר ברמת המחיר הנוכחית שלה ועם מערכת ה-ESP החדשה והליברלית המותקנת במכוניות המיוצרות החל מחודש זה(מאפשרת ניתוק מלא למעט במקרה של בלימת פתע תוך כדי החלקה. המערכת לא אמורה להפריע ל-trail braking).

הקליאו, לעומת זאת, מרגישה שלמה יותר כחבילת נהיגה משתיהן, בהנחה שכח מנוע הוא לא חזות הכל(ובקליאו, המנוע האטמוספרי המחודש הוא פשוט פנינה של מנוע). מאידך, היא גם נוחה ופרקטית דיה, גם אם מחירה אינו מציע תמורה משתלמת כשל הגולף, כך שהיא בהחלט ראויה לבחינה מעמיקה. אגב, לתחושתי, קליאו הרגישה מוצקה ואיכותית יותר מהמגאן.

מה לא אהבתי במגאן? סינתטיות בהגה ובידית ההילוכים, אובדן משיכה ומעט לחימת הגה על אספלט צרוב(מאחר ואני נוהג על הנעה אחורית ביום יום, נחסך ממני ההרגל המגונה הזה. בקליאו, בעלת המנוע החלש יותר, הכח יורד לכביש הרבה יותר "נקי" - ולהבדיל, גם בגולף). תא נוסעים אפל וקודר ואכן, יש בו לא מעט תהודה. שלא תבין אותי לא נכון; המגאן מתנהגת יפה, מאוזנת וננהגת היטב על הדוושה. המנוע שלה חי, מגיב ולא דועך לקראת הקו האדום. היא חזקה ומהירה מגולף GTI אבל אישית, לא מצאתי אותה מהנה יותר.

אשמח אם מישהו מחברי הפורום שנהג גם על גרסת ה'קאפ' ישתף אותנו בתחושותיו.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

לגבי השימושיות: התכוונתי שהבעיה במגאן היא חלונות הצד הקטנים מידי (חרכי ירי זה מילה יותר מתאימה), שאינם נפתחים אם אני זוכר נכון, והתהודה במושב האחורי, מה שהופכים ביחד נסיעה של ילד שם לסיוט. אגב, תא המטען מפתיע לחיוב. לטעמי היא היתה מהנה יותר לנהיגה מה- GTI, אבל אולי זה בגלל ה- DSG מול ידני ואולי זה עניין של טעם.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מצער אותי לשמוע שרנו החליטו להמשיך במגאן עם ההגה העילם.

נסעתי על הקליאו והמגאן לפני מתיחת הפנים וזכור לי לרעה ההגה במגאן (לקליאו תמיד יש פינה חמה בלב).

אני רואה שלא כדאי להתאמץ לעשות נסיעת מבחן כי לא שיפרו דבר.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...