Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לפני רכישה של טלויזיה חדשה לסלון. המרחק בין הספה לקיר הוא כ-3 מטרים.

הייתי סגור על פיליפס 7605 בגודל 40'' במחיר של כ-5.5K ש"ח, עד שגיליתי שהסדרה החדשה 8605 עולה כ-6K ש"ח (גם 40'').

ההבדל העיקרי בין הסדרות הוא שסדרה 8 כוללת הכנה לתלת מימד (3D READY).

השאלה היא האם שווה להוסיף 500-700 ש"ח בשביל האופציה הזאתי? לפי מה שהבנתי הטלויזיה לא יודעת לנגן תלת מימד אלא בעתיד אוכל להרחיב אותה בעלות סמלית לעבוד עם תלת מימד, האם זה נכון?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

קודם כל במצב הזה הייתי מחפש 46-50"

40-42 זה פשוט קטן

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לסלון של 3 מטר צריך כזו טלויזיה גדולה?

התוספת ל-46'' (הכי גדול שיש בסדרה הזו) היא 2.5K ש"ח וזה קצת מוגזם.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

גם אם תצפה על 42 אינצ מ 2 מטר, זה על גבול הקטן

כל הקשקוש הזה שככה וככה מרחק שמים 40 אינצ וככה וככה שמים 46 או צריך מינימום מרחק ל 50 זה כל כך דיבילי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ככול שאתה קרוב יותר למסך גדול יותר אתה תראה את הפיקסלים של התמונה

ובשידורים הרגילים של יס/הוט רואים את הפיקסלים ממש טוב ממרחק של 2 מטר ב 55

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם

אני לא מצליח לגבש דעה אמיתית לגבי נחיצות תלת המימד.

מה שבטוח שכדאי לקבל החלטה כל כל הקטע של ה READY מיותר.

בסופו של דבר זה גם תלוי בתקציב, כי תלת מימד מייקר מאוד את המסך.

אני כמו קודמי, חושב ש 40 זה גבולי בגודל.

בדוק גם את סדרה 6 ו 7 של סאמסונג המחירים דומים לפיליפס, לדעתי התמונה יותר טובה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לא לשכוח שאינצים בטלויזיות מודדים באלכסון ובגלל שהיום רוב הטלויזיות מלבניות אז האינצים גדלו אבל הטלויזיה לא ממש .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

לפני 16 ימים רכשנו טלווויזית LG LED 42 אינץ מסדרת 5300 במחיר 4000 ש"ח כולל מע"מ , אחריות ל 3שנים.

עד כה אנו מרוצים מאוד מאיכות הצפייה. (אני בכלל מבסוט יש לה יציאת סאונד דיגיטלית ).

לגבי התלת מימד, אני מציע להמתין כאשר השידור הזה יהיה יותר מיין סטרים, אזי מחירי הטלויזיה יעלו ולאחר כמה חודשים

יצנחו אל הרצפה.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

גם אני כרגע בחיפושים אחרי טלויזיה באיזור ה50 אינץ של חברה טובה ונתקלתי בדיל הזה http://www.buy2.co.il/Center/DailyDeal/Index/e3b88686-49ec-4fe6-8c78-48e5d4ce5fbd?utm_source=getitall&utm_medium=getitall_deals&utm_campaign=dailyDeal_e3b88686-49ec-4fe6-8c78-48e5d4ce5fbd

האם שווה? והאם למישהו יצא לראות איך שידור רגיל "הופך" לתלת מימד?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

שידור רגיל בתלת מימד לא שווה בעוצמתו לתלת מימד במקור

זו חוויה נחמדה תו לא.

לצפות בטלביזיה עם משקפים זה לא נוח.

כמובן שהכל תלוי ביכולת העיבוד של הטלביזיה. הנסיון שלי הוא עם סידרה D של סמסונג.

אומנם זו לא טלביזיה זולה (בלשון המעטה) אבל שווה כל שקל.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

משהו שלמדתי מכמה משחקי מחשב ומשקפיים של אנוידיה

אי אפשר להפוך תלת מימד ליותר תלת מימד.

סרט רגיל הוא כבר תלת מימד במובן מסויים, אם תשכפל את התמונה ותציב את שני התמונות בזוית, חוץ מכאב ראש זה לא יתן כלום.

אודי A4

דימה.

פורסם
גם אני כרגע בחיפושים אחרי טלויזיה באיזור ה50 אינץ של חברה טובה ונתקלתי בדיל הזה http://www.buy2.co.il/Center/DailyDeal/Index/e3b88686-49ec-4fe6-8c78-48e5d4ce5fbd?utm_source=getitall&utm_medium=getitall_deals&utm_campaign=dailyDeal_e3b88686-49ec-4fe6-8c78-48e5d4ce5fbd

האם שווה? והאם למישהו יצא לראות איך שידור רגיל "הופך" לתלת מימד?

גם אני נתקלתי בדיל הזה היום, ולמרות שאני לא מתלהב מכל התלת מימד הזה, על פניו,

LG 50" בכזה מחיר נשמח טוב. הבעיה היא שאתה אפילו לא יודע מי היבואן שנותן שנה אחריות,

ותבדוק קצת תגובות על החנות ב ZAP, תראה שיש לא מעט אנשים שלא בדיוק מרוצים מהם...

פורסם

והעובדה שמדובר בפלזמה , זאת סיבה לדאגה?

• תוכן חדש...