Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לעונים

נאמר לי שיש את הפירוק עצמו של הראש

אבל יש גם את העלות של החלקים מסביבו שאותם לא שולחם לחרט ושצריך להרכיב מחדש את אותם חלקים או לשים חדשים כמו משאבת מים וכו

ועל זה יש עלות נוספת

לגבי המים ממה שאני יודע היה שימוש במים ירוקים

אני יכול לאמר שלא הוספתי זמן רב אבל נאמר לי שזו מערכת סגורה ואם היא תקיחנה המים לא נעלמים ולא צריך להוסיף

האם זה נכון?

תודה

פורסם

מערכת הקירור היא אכן מערכת סגורה אבל אסור להיתעלם מבדיקה של מיפלס נוזל הקירור מידי פעם כמו שבודקים שמן מנוע. יכול להיווצר מצב של נזילה הכי קטנה ברדיאטור שאפילו מיים לא יורדים לריצפה ולאט לאט הופך למיים שניגמרים מהר ואני מקווה מאוד שלא מכך ניגרם כל הנזק כי במידה וכן הדרך משם לראש מנוע שהיתעוות היא קצרה מאוד.

:)
  • תוכן חדש...