Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בין שתי האפשרויות האלה

המחיר הוא זהה לשתי האפשרויות, אך השאלה מה יהיה יותר איכותי והדגש הוא על איכות ולא עוצמה.

בעיה נוספת היא שהSHIVA הוא שתי סלילים של 8 אום ולכן אי אפשר להגיע ל 2 אום רק ל 4

ואז אני לא יכול לנצל את המונו עד הסוף, אבל אם אני מחבר שתי PUNH HE במקביל אז אני כן מקבל 2 אום וכן מנצל את המגבר כי כל אחד הוא 4 .

ועדיין הכי חשוב זה האיכות והדיוק אז מה לדעתכם יותר איכותי.

פורסם

הסאב של רוקפורד שייך לחברה הרבה יותר מפורסמת מוכרת ועם מוניטין(בפרט בתחום המגברים והסאב-וופרים)למה ללכת על חברה לא מוכרת וחדשה בשוק כשיש לך כמו רוקפרד,לא רק יש עוד הרבה חברות ידועות כמו-בוסטון-אקוסטיק,אינפיניטי,סרוין-וגה,קיקר,לייטינג-אודיו,ועוד היריעה רחבה.

Quality, thats what it alll about !

פורסם

SoundQ: אל תגיב אם אתה לא בטוח במה שאתה אומר.

http://www.adireaudio.com

חברה מוכרת בתחום האודיו הביתי בעיקר ואם תיכנס לפורומים בחו"ל ותחפש

Shiva

Tempest

Brahma

תמצא שאלה סאבים טובים מאוד, נפוצים ומוכרים בתור איכותיים וחזקים כאחד.

זאת הבחירה שלי - ולא הרוקפורד.

פורסם

גם כן אתר.. תסלח לי, אבל לפחות שירימו אתר נורמלי, אח שלי בן 8 יוצר אתר יותר נורמלי מזה.

ואם אתה שואל אם אני מודד חברה ע"פ האתר, אז כן אני כן!

פורסם
גם כן אתר.. תסלח לי, אבל לפחות שירימו אתר נורמלי, אח שלי בן 8 יוצר אתר יותר נורמלי מזה.

ואם אתה שואל אם אני מודד חברה ע"פ האתר, אז כן אני כן!

אני קצת חולק עלייך גבר..

(למרות שאני יודע שאתה פריק של רוקפורד..:) )

קבל איזה ציוד יש להם

http://www.adireaudio.com/StockProducts/raw_drivers.htm#Maelstrom

פורסם

וואלה לא התרשמתי...

אני יכול לבצע איתך התערבות למי יש יותר גדול עם רוקפורד ואתה תפסיד.

http://www.rockfordfosgate.com/products/ez2rockford/ModelInfo/ModelInfo.asp?ItemKey=10061283&CategoryDesc=Team%20RF%20Subwoofers

וזה מאוד גדול :)

בכל אופן לא נתחיל כאן ויכוח על מה נראה יותר טוב, הכל נקבע ע"פ האוזן, ומאחר ואני לא מכיר את המוצרים הנ"ל אני לא יתן דעה בעד או נגד, סה"כ דיברתי על האתר וחוסר המקצועיות שבו. ומה אני יגיד לך, מוצרי רוקפורד גם נראים הרבה יותר טוב.

פורסם

אם זה ויכוח על ADIRE AUDIO VS ROCKFORD FOSGATE

לא נראה לי שיש בכלל ויכוח על טיב המוצרים, המוניטין אומר הכל וזה ככה בכל דבר בחיים.

שימו לב כמה ROCKFORD מוכרים וכמה DAIRE מוכרים.....

שימו לב איזה מפלצות יש KROCKFORD ואיזה יש לADIRE נו באמת.....

שרון :wink: .

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

נראה לי בכלל שכאן בארץ יש איזה מין תופעה של ניצול חוסר ידע בסיסי של צרכנים עלידי הצגת כל מיני מוצרים אלמונים יחסית,והצגתם כיוקרתיים כביכול. לא נראה לי שזה ממניעים אידיאלים,אלא מניע מסחרי טהור,המניב בצידו רווח כספי בלבד ולא טובת הצרכן(אין לי שום דבר אישי נגד מוצרי ADIRE אבל ההשוואה למוצרי רוקפורד מגוחכת)לדעתי יש באתר גולשים רבים אשר משקיעים מזמנם הפרטי,וחולקים את נסיונם האישי עם אחרים וזה יפה מאד, ומעלה את רמת האתר ובכלל את רמת המודעות בארץ,יישר כח גם למנהל האתר אייל אשר עושה ימים כלילות(גם אם אני ואחרים חולקים על דעותיו לפעמים)ומפנה אנשים לכתובות בהם ניתן לקבל אינפורמציה רחבה יותר. אולם התופעה של הטעיית הגולשים עלידי האדרת שמות אשר בעולם הם או אנונימיים ,או חסרי משמעות נראית לי פסולה ומקומה לא באתר זה. מסיבה דומה התארגנו היצרנים הגדולים העולם האודיו וקבעו תקן חדש ומחמיר ביותר אשר יגרום לתופעה של הוואטים הדמיוניים להצתמצם,לידיעת הגולשים החל מ 2006 יהיה תקן חדש למדידת הספקים של וואטים ב RMS . *****צונזר עקב פרסום סמוי******

Quality, thats what it alll about !

פורסם

חבר'ה, כמה שאתם קשקשנים זה לא יאומן. ADIRE AUDIO היא לא חברה עלומת שם, תריצו חיפוש בכל פורום אמריקאי ופשוט תקראו את הדעות עליה. להגיד שאי אפשר להשוות את המוצרים שלהם לאלו של רוקפורד זו בדיחה משום שיש להם מוצרים שניתן להשוות את איכותם לכל חברה בשוק, מי שחושב שזה מגוחך פשוט לא מכיר את השוק, זה הכל.

הBRAHAMA של ADIRE הוא אחד מארבעת סאבי ה"על" שקיימים שבינם הW7, IDMAX, JBL GTI. ב"על" אני מתכוון שאלו סאבים נדירים שלהם איזון יוצא דופן בין איכות ועוצמה.

מי שלא מכיר, עדיף שלא ידבר סתם. שוב אני אומר, כנסו לכל פורום ותריצו חיפוש. אחרי שתקראו את התגובות (שבאות גם ממתחרים בעלי שם עולמי) אני מבטיח שתחשבו אחרת.

אני סתם רוצה למנות כמה חברות של מגברי היי אנד (ובהיי אנד אני מתכוון למגברים שרוב האנשים לא יכולים להרשות לעצמם):

SINFONI, STEG, USAMPS, BUTLER

האם אתם מכירים את כל החברות האלו? סביר להניח שרוב האנשים יגידו שלא ויעדיפו מגבר של חברה ידועה יותר אך טובה פחות ולמה?! רק בגלל בורות בתחום.

גם האתר של IMAGE DYNAMICS וחברות נוספות לא להיט, זה לא אומר שהמוצרים שלהם לא מעולים.

פורסם

מחזק את הטענה של אייל!!!

קראתי בפורום בחו"ל שהם ממליצים על הSHIVA בתור סאב ל SQ, גם אני חשבתי ככה בהתחלה אבל זה ממש לא נכון.

הנה כמה לינקים שמבססים את הטענה הזו:

http://forum.elitecaraudio.com/showthread.php?threadid=93880

http://forum.elitecaraudio.com/showthread.php?threadid=93901

http://forum.elitecaraudio.com/showthread.php?threadid=93854

בפורום הזה (elitecaraudio) יש מספיק אנשים שמבינים.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

אם אני לא טועה, שינו באליט את הגישה לפורום ככה שרק מי שנרשם יכול לראות את התוכן, אז אולי זה לא יהיה נוח. אבל מי שלא יודע מוטלת עליו החובה ללמוד ולא על האחרים את החובה ללמד. או במילים אחרות - שיחפשו לבד!

צריך להבהיר שממש לא מעניין אותי מי יקנה ADIRE ומי לא, אני ממש ממש לא קשור אליהם בשום צורה כלשהי. אבל מצד שני אני לא אוהב שמקשקשים (וכאן אין "דעות" שונות).

פורסם
נראה לי בכלל שכאן בארץ יש איזה מין תופעה של ניצול חוסר ידע בסיסי של צרכנים עלידי הצגת כל מיני מוצרים אלמונים יחסית,והצגתם כיוקרתיים כביכול. לא נראה לי שזה ממניעים אידיאלים,אלא מניע מסחרי טהור,המניב בצידו רווח כספי בלבד ולא טובת הצרכן.........................

כמו שאייל אמר - אם אתה לא יודע - חובה עליך ללמוד ולא על האחרים ללמד אותך.

(למרות שיש אנשים טובים שמלמדים ומעריכים אותם על זה - גם בפורום הזה :p )

למי איכפת אם רוקפורד עומדת בתקן חדש למדידת וואט RMS שיצא ב-2006?

אבל כמו שאמרת - למה לדעתך רוקפורד אימצה את התקן החדש שעוד לא יצא אפילו?

טובת הצרכן? אהא. ברור.

יש לך מספיק פורומים ומקומות אמינים לשמוע על איכות רוקפורד במגברים גם בלי התקן, ולשמוע על האיכות הירודה של ההד יוניטס שלהם במחירים הנמוכים והבינוניים.

ויש מספיק פורומים לקרוא בהם על חברות היי-אנד, זבל סיני ומה שבאמצע - אם לא קראת, לפחות אל תתקיף חברות שיכולות לבנות סאבים מזהב ואתה מדבר עוד לפניי שראית תמונה.

ובקשר לגדלים...

http://www.adireaudio.com/Files/Dan/Parthenon/

זה הסתובב פה בפורום לפני כמה חודשים.

טה טה.

פורסם

טוב חבר'ה אז ככה

אם אני לא טועה ואם אני טועה איתכם הסליחה

SOUNDQ הוא אחד העובדים של אוטופרט

ואני לא יגיד את השם.

עכשיו תעשו 1+1

עכשיו אתם מבינים למה רוקפורד יותר טוב ?

פורסם

עשיתי בדיקה ומסתבר שה1+1 שלך יצא נכון. SOUNDQ ההודעות שלך כאן (ועכשיו שאני חושב על זה, גם בעוד ת'רדים שהיו) ממש אבל ממש לא במקום, הייתי מצפה ממך ליותר מזה. הסיבה שהן לא נמחקות היא שכבר הגיבו אליהן אנשים בהודעות ארוכות ומפורטות, להבא הן לא ישארו.

אם קוראים את שתי השורות הראשונות בהודעה השניה שלך אכן מבינים שמה שכתבת הוא נכון לצערי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...