Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם הבלנו ירדה בגלל הבטיחות, זה די תופס לגבי כל יפנית ישנה.

הלנסר הישנה מדורגת ב 1.5 כוכבים ב NCAP, עם 0 כריות אוויר, והפיסה היחידה בערך של אבזור בטיחות שיש בה הוא מגבילי עומס לחגורות.

יוצאת הדופן היחידה בערך היא הקורולה, עם 2 כריות אויר, ABS ו 3 כוכבים ב NCAP.

גם שם הנסיעה די קופצנית ותא הנוסעים משעמם משהו+לא הכי איכותי בעולם, אבל זו עליית מדרגה מהאחרות.

התקציב שלך מאפשר בערך שנת 97-98.

אני ממש לא מבין למה ירדתם מהבלנו יש את גרסת ה סופר GLX שיש שם 2 כ"א וABS כאן תוכל לראות את זה.

על תשים לב לבטיחות שם של הכוכב וחצי זה גם מה שרשום בגרסה הרגילה.

לי יש קורולה 95 ונהגתי כבר על 2 בלנו אתה יכול להבין לבד מה בחרתי :) רמז:

מה שכן הצריכת דלק שלהם שונה עדיפות לבלנו אבל לא בהרבה

מקווה שעזרתי

שבוע טוב !

404

פורסם
אני ממש לא מבין למה ירדתם מהבלנו יש את גרסת ה סופר GLX שיש שם 2 כ"א וABS כאן תוכל לראות את זה.

על תשים לב לבטיחות שם של הכוכב וחצי זה גם מה שרשום בגרסה הרגילה.

בטח שאני אשים לב- באתר של NCAP טורחים ליידע אותך לאיזה דגמים זה תופס, ובמקרה של הבלנו, הדירוג תופס לכל הדגמים.

הבעיה היא בשלדה שקורסת באופן שמסכן את הנוסעים בתא הנוסעים. תעיף מבט על התמונות, תבין למה.

אז לא ממש עוזר שיש לך כרית אוויר שתמנע מהראש שלך לפגוע בהגה אם הקורה מהצד משפדת לך את הראש.

פורסם

עזוב אותך משטויות ובזבוז זמן.

לך חפש לך טויוטה קורולה 97-99 במצב טוב, תקנה אותה ותהיה שקט. אני מחזיק קורולה 98 כבר משנת 2004 והרעיון של למכור אותה אפילו לא עולה על הפרק. האמינות שלה פשוט מדהימה - רכב בן כמעט 15 שעלויות התחזוקה שלו מסתכמות בטיפולים שוטפים והחלפת צמיגים פעם בכמה שנים (טפו-טפו-טפו). ניצולת הדלק היא לא כמו של ימינו וגם הבטיחות לא אותו הדבר, אבל בתוך התקציב שלך ובהתאם לדרישות שלך זה הרכב הטוב ביותר שאתה יכול להשיג. נקודה.

הבעיה היחידה שנשארת פתוחה היא למצוא רכב כזה במצב טוב. אל תתפשר. תצטרך כנראה לחפש לא מעט כי מי שיש לו כזה רכב במצב טוב לא ממהר למכור. תלמד טוב-טוב איך לבדוק את הרכב. הרכב הזה כל-כך אמין שהוא מחזיק מעמד גם אחרי תאונות משמעותיות והתעללות קשה, ותמצא רבות כאלו בשוק אבל כנראה שאתה תעדיף רכב שלא עבר כאלו. אני מצרף לך קובץ שיעזור בזה ושיהיה לך בהצלחה.

Corrola Search Checklist.doc

פורסם

היי

היתה לי בלנו 97 אוטומט נסעה מאתיים אלף מטיפול לטיפול

היתה לי נוחה מאוד ,הכל אוטומטי וצרכה 1/13.5

בן דוד שלי עבר תאונה חזיתית במהירות 80 קמ"ש ללא בלימה עם סופר בלנו ונפתחה כרית והוא היה עם אשתו תינוקת באוטו מאחורה

אשתו נפצעה קל מפגיעת החגורה-דימומים פנימיים שחלפו לאחר כחודש

הוא נחבל בפניו מהכרית והתינוקת יצאה ללא שריטה

כל הרכב קרס עד לשמשה הקדמית אך כלום לא נכנס למרווח הרגליים

אני לא מבין בדרוגי בטיחות אך אני לא בטוח שעם הונדה סיוויק או קורולה ישנה הוא היה יוצא ללא פגע

לחמי יש אלמה 99 עם שלוש מאות אלף ק"מ!!!

מטיפול לטיפול. נסעתי בה הרבה פעמים והיא היתה לי נוחה מאוד

דלק של 1/12 עד 1/13

לא יודע איך היא בבטיחות.

הקורולות הישנות מעולות ויש שוק מצויין ,אך אני לא בטוח במה הם מתעלות בצורה כל כך ניכרת מהבלנו והאלמרה

שיצדיקו הפרש כזה גדול במחיר

פורסם
אני לא מבין בדרוגי בטיחות אך אני לא בטוח שעם הונדה סיוויק או קורולה ישנה הוא היה יוצא ללא פגע

אני מציע שלפני שאתה נותן כאן המלצות שעלולות לעלות לאנשים בחיים שלהם, אולי כן תטרח להבין קצת במה מדובר.

אולי כדאי שתתחיל בקריאה של ההמלצה של המכון האירופאי לבדיקות בטיחות לגבי הרכב. לא צריך להבין בבטיחות. צריך פשוט להבין אנגלית:

http://www.euroncap.com/tests/suzuki_baleno_1998/42.aspx

ועכשיו תקרא מה שיש להם להגיד על הקורולה מאותה שנה:

http://www.euroncap.com/tests/toyota_corolla_1998/43.aspx

האנגלית מספיק ברורה?

דרך אגב - התוצאות של התנגשות הן במידה רבה עניין סטטיסטי ואקראי. כל התנגשות היא שונה ואין אפשרות של ממש לנבא מה יקרה בכביש בפועל. אבל, כשאתה נוסע ברכב יותר בטיחותי יותר, הסיכוי שיקרה לך משהו גרוע הוא נמוך יותר. מה שקרה לבן-דוד שלך יש מי שיגדיר אותו כנס, יש מי שיגדיר כמזל ויש מי שיגדיר כטעות סטטיסטית. מה שבטוח, הרכב הזה מהשנה האמורה הוא קטסטרופה מבחינת בטיחות פסיבית (לא נכנס אפילו לבטיחות אקטיבית, שגם בזה כנראה שהקורולה תהיה עדיפה משמעותית, ולו רק בגלל עוצמת המנוע).

• תוכן חדש...