Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

לפני כחודשיים וחצי קניתי מולטיפלה 2001 (דיזל) ידני, שהאיץ מצויין עד שלאחרונה מידי פעם, לא בזמנים קבועים ולא תמיד להרבה זמן התחילו בעיות בתאוצה, זה יכול להיות בתחילת נסיעה או באמצע פתאום כמו ירידת טורים (כמו כאילו שינוי הילוך באוטומט) והוא לא מאיץ טוב ההרגשה היא כמו נסיעה במהירות נמוכה בהילוך גבוה. כל פעם שהגעתי למוסך זה לא קרה והוא לא ראה שום בעייה. יש לכם השערה מה זה יכול להיות?

פורסם

כדאי לך מאד להתחבר למחשב ייעודי של פיאט - זה אפשרי בדרך כלל רק במוסך מורשה. כך תצא הודעת שגיאה מדויקת ותהייה לך אינדיקציה ברורה לגבי הבעיה. בדיקה כזו עשוי לעלות להערכתי 150 עד 200 שקל, ואחר כך תחליט היכן לתקן או לסדר את הבעיה.

מה שאתה מציג יכול לקרות למשל אם יש בעייה בחיישן זרימת אוויר למנוע ( MAF), או גם סתימה או בעיה במשאבת סולר או בהזרקת הדלק / אולי אחד האינג'טורים נדפק? בקיצור, בלי סריקת תקלות במחשב, זה יכול להיות מגוון עניינים אפשריים.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
כדאי לך מאד להתחבר למחשב ייעודי של פיאט - זה אפשרי בדרך כלל רק במוסך מורשה. כך תצא הודעת שגיאה מדויקת ותהייה לך אינדיקציה ברורה לגבי הבעיה. בדיקה כזו עשוי לעלות להערכתי 150 עד 200 שקל, ואחר כך תחליט היכן לתקן או לסדר את הבעיה.

מה שאתה מציג יכול לקרות למשל אם יש בעייה בחיישן זרימת אוויר למנוע ( MAF), או גם סתימה או בעיה במשאבת סולר או בהזרקת הדלק / אולי אחד האינג'טורים נדפק? בקיצור, בלי סריקת תקלות במחשב, זה יכול להיות מגוון עניינים אפשריים.

תודה!

אבל במוסך (לא של פיאט) אמרו לי שכיוון שלא נדלקת נורת חיווי כל שהיא אין מה לבדוק את זה במחשב, וכל עוד זה לא קורה אצלו הוא לא יודע מה לבדוק הוא פסל הרבה אפשרויות כי זה לא קורה כל הזמן.(לא נראה לי שזה בעיה במשאבת סולר, כי כשזה קורה, אם אני לוחץ על הקלאץ' ונותן גז הטורים בסדר).

פורסם

אצלי בדובלו הייתה בעיה דומה,אך קבועה,הרכב האיץ מאוד קשה,כאילו הטורבו לא עובד,אצלי הבעיה הייתה ,בלחץ קפיץ בדוושת המצמד שנתקע,וגרם למחשב לחשוב שהדוושה לחוצה,תבדוק אצלך,סך הכול במוסך מורשה לקחו שספרי שמן,שימנו והבעיה נפתרה.לגבי זה שאם אין נורית אז אין תקלה זה לא נכון,אצלי גם לא דלקה נורה,ובמוסך מורשה המחשב ישר זיהה את הלחצן הזה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כמו שאמר המגיב מעלי, זה לא נכון - חיבור למחשב אפקטיבי ויצביע על בעייה, גם אם אין שום נורת ביקורת דולקת ברכב. וזה בדיוק מה שקרה לי לפני מספר ימים במאזדה שלי.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

הייתי במוסך מורשה פיאט, וכמו שאמר לי במוסך הקודם אין אפשרות לבדוק במחשב כי המערכת הזו ישנה ואין לה זיכרון אחורה. רק אם זה קורה תוך כדי, אפשר לבדוק ובטח אם לא נדלקת נורה. מה שהוא המליץ זה לשים תוסף דלק (ב 100 ש"ח) ולנסות אולי זה יפתור את זה (ע"י זה שינקה את המערכת וכו'). שמתי, מקווה לטוב בעז"ה!

• תוכן חדש...