Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיטרואן C5 שנת 2002 מנוע 2000 בנזין שלי עברה טיפול טיימינג בשנת 2007 שהאוטו היה עם 62,000 ק"מ והוא כלל רצועת טיימינג ,מזירי שמן,מותחנים ,ורצועת מנוע .

היום האוטו עומד על 92,000 ק"מ האם אני צריך לעשות טיפול טיימינג עכשיו ואם לא אז באיזה ק"מ רצוי /כמה זמן .

תודה מראש.

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם

בדגם 2003 ביצעתי לאחרונה טיימינג אחרי 5.5 שנים והרצועה היתה סדוקה קמעא, הגלגלות היו כמעט חדשות. אם הייתי יודע הייתי מושך עוד שנתיים ברוגע, אני חושב שההחלפה היתה מיותרת.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מיותר?! אני בטוח שאם לא היית עושה והטימינג היה נקרע היית אומר אחרת לגמרי.

עם טימינג לא מומלץ לשחק בכלל, עם הטיימינג נקרע במקרה הטוב הנזק ראש מנוע אם לא שלא נדע.

מומלץ מאוד לברר (השבוע נקרע לחברים שלי, הסיפור רק מתחיל)

פורסם

ברור, זו הסיבה שלא לקחתי סיכון ועשיתי, הרי אתה לא יודע מה קורה בפנים עד שפותחים, ו"אם הייתי יודע" זה ספקולציה בלבד.

זו גם ההמלצה שלי - יש ספק, אין ספק.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בדגם הזה בפרט הוראות החברה הם: כל 90000 ק"מ, או 3 שנים, המוקדם מבינהם!.

בכול אופן, כמעט בכול מכונית זה אותו דבר, 90000 ק"מ, או 3 שנים או 4 שנים.

במקרה אני קניתי רכב כזה לפני שבועיים, והסתכלתי בהיסטוריה של הרכב בחברה, ואכן אני צריך להחליף את חגורת הטיימינג למרות שהוא לא עבר 90000 ק"מ מהטיפול טימינג האחרון. אין לקחת סיכונים בזה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...