Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בעל מוסך לשעבר,הוחלט לסגור עקב קשיים כספיים הוחלט למכור ציוד.שמי צבי בן 48 בעל הסמכה בחשמל ןמיזוג רכב ,גר בקרית חרושת ובעיקר רוכב אופניים.

פורסם

שלום לכולם לי קוראים יבגני בתכלס, ואני חולה אופנועים מעל הכל, מכונאות זה המקצוע שלי והאהבה שלי בחיים חוץ מאופנועים זה יש לי אונה שלמה מוקדשת בשביל זה. יש לי הרבה שאלות וגם הרבה תשובות אז בכיף! אני כרגע נוהג על פג'ו פארטנר 09 1600 ט.דיזל התחילה על 75 כ"ס היום עומדת על 105 בערך. על מה אני רוכב אין מה לכתוב פה כי זה בערך שבע כלים שרק נמצאים אצלי :-) יאללה שיהיה בכיף בחיים לא הייתי בפורום...

פורסם

טל.

טל אהרון.

אוהב מכוניות. מאז ומעולם. בעיקר אמריקאיות, הישנות בעיקר. של פעם. בעבר ידעתי לפרק ולהרכיב אותן עם יד קשורה ועין מכוסה. היום אני בקושי מבין מה קורה מתחת לפלסטיקים השחורים שמכסים את המנוע. פעם הייתי מרגיש אותן. יכולתי לדעת בדיוק מה קורה להן או אתן רק מתחושה. היום הן מנוכרות מדי. הכל ממוחשב. הכל חיישנים. חיישן לתחת יהבהב עד שתקשר עם חגורה לאלתר. חיישן ללחץ אויר בצמיגים. בחייאת דינאכ !...

אוהב מוסיקה. בטח אוהב. בלוזים כבדים של לייטנינג הופקינס וסאני רולינס עד ב. ספרינגסטין ואריק קלפטון. מערכת טובה גם בבית וגם במכונית. הכי טוב לשמוע לבד. לנשים תמיד יש השגות כאלה ואחרות שלא עולות בקנה אחד עם מזג האוויר, הדרך, או האווירה.

וג'אז. כמובן.

ג'אז'נט. כשנוסעים, וגם כשלא.

מאליבו 2010.

3.5 ליטר. כמובן.

וגג נפתח.

פורסם

שלום לכולם

יש לי בעיה שכבר חודשים מלווה אותי ללא פיתרון.

ברשותי מאזדה לנטיס 99 1600.בסה"כ רכב בסדר גמור.

הבעיה מאופיינת בזה שללא התראה או משהו מקדים הרכב מאבד מכוחו,מתחיל לגמגם בנסיעה,רועד,ומשמיע קולות כמו החיפושיות של פעם,עם ריח של שמן שרוף.כאילו שבוכנה או שתיים יוצאות מעבודה.

ומה שמעניין אני עוצר בצד או ברמזור-מכבה המנוע ומניע מחדש והבעיה נעלמת.

לפעמים גם תוך כדי נסיעה זה מופיע ונעלם מעצמו.

אולי הכיבוי וההדלקה וחוזר לכשורה מראים על בעיה של מחשב.

לרוע מזלי שאני מגיע למוסך הבעיה איננה קיימת ולפיכך לא מצליחים לאתר זאת.

טוב ידידי המקצוענים,עיזרו לי.

תודה.

פורסם

רוצה לקנות אוטו חסכוני ואמין. יונדאי אטוס ידני או סיריון 1000 ידני או יונדאי אקסנט ידני. על מה אתם מומלצים?

פורסם

שלום חברים שמי ערן חולה רכבים מנועים וקריאה של כל מה שקשור לנושא .

גר ביבנה ,כיום יש לי 106 XS שנת 95 דור ראשון בשבילי ו307 2ליטר בשביל האישה .

אגב ה307 למכירה למי שמעוניין:-D

רוצה בית עם 10 דונם שיהיה מקום לכל המכוניות שיש לי(שיש לי בחלום אמרתי?)

פורסם

שלום לכולם ושבוע טוב שמי יוסף גד חים או בקיצור יוסי עובד כמפעיל זיקוקין בקטנה כי אני נכה ברשותי רכב מסוג מולטיפלה שנת 2001 ירוק זיית ואני רוצה לדעת קצת על הרכב תודה לכולכם .

:-)

בסימן טוב ומזל טוב קניתי פיאט מולטיפלה בגלל אישתי :roll:

• תוכן חדש...