Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

(מתעניין בשביל בת הזוג!- אני באופן אישי לא צריך ולא זקוק).

התפרסם עכשיו בעיתונות וטלויזיה מכשיר מיוחד להסרת שיער לצמיתות! (לטענתם).

היום בגראנד קניון הייתי עם החברה בסופר פארם וביקשנו לקבל הסבר על המכשיר, נאמר שם (על ידי הנציגה הלא כלכך מקצועית שלא ידעה לתת תשובות מעבר למה שיכלתי לקרוא במדריך) שהמכשיר עובד על אינפרא אדום ותוך 4 טיפולים מתחילים לראות תוצאות על הסרת השיער לצמיתות!

המכשיר עולה בסביבות ה2000ש"ח, אבל לא כלכך השתכנענו ונשמע שזה קצת חרטא.

בקיצור המכשיר הזה נקרא SYNERON ME, יש כתבות אפילו בעברית בYNET.

אז לפני שהולכים ורוכשים את המכשיר בסכום הזה, יש למישהו מושג אם זה באמת עובד? איך עובד? מסוכן? שאר פרטים?

תודה מראש!

אוהד.

פורסם

עוד לא נולד המכשיר שמוריד שיער לצמיתות.

מעקב, מדלל כן. אבל תמיד השערות יגדלו.

האמת שגם קירקוף עוזר.

פורסם

עכשיו גם אני סקרן, כתפיים, גב.... יש לי פה מכוני לייזר שמציעים דיל של 150 דולר לחזה\גב ו100 לכתפיים.

האם יש פה מישהו שעבר הסרת שיער בלייזר והאם זה יעזור ? דילול נשמע מצויין אבל איך הדילול, כי אני יכול להוריד כמה שערות עם פינצטה וזה יחשב דילול.

haters will hate

פורסם

דילול זה מילה אחרת לחוסר אפשרות להסיר שיער לצמיתות בכל הטכנולוגיות שקיימות היום.

חבל על הכסף

פורסם

אני עברתי טיפולים להסרת שיער בלייזר במכון גדול בארץ. עשיתי בערך 13 טיפולים ואני נראה שונה מהיום שנכנסתי למכון.

היה לי המון המון שיער, היום יש לי מעט מאוד. הציוד המקצועי של המכונים הגדולים (מכשיר LIGHTSHEER) עובד. לא יודע להעיד לגבי הציוד הביתי.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אני מוכן לעזור רק אם תודה שזה בשבילך :)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

האמת שהייתי מודה בכיף אבל יש מצב שאני האדם הכי פחות שעיר בכל הפורום! - (עד גיל 20 לא צמחו שערות בחזה וגם עכשיו אפשר לספור אותם).

שוב אם יש למישהו אינפורמציה לגבי המכשיר, איך הוא עובד והכי חשוב אם זה באמת עובד כמו ומסיר לצמיתות אשמח לדעת!

תודה,

אוהד.

פורסם

טוב אז אני מבין שאתה רוצה להסיר לצמיתות את שלשת השיערות מהחזה

כ-ל המכשירים הביתיים לא מסירים לצמיתות וגם לא מדללים

בקושי מצליחים לעשות זאת המכשירים שעולים עשרות אלפי שקלים במכוני הסרת השיער

אז המכשירים הביתיים כן יצליחו?

שאנשים הולכים להסיר שיער הם עוברים תקופת טיפולים עם איש מקצוע ומיכשור שנחשב יקר ומקצועי וזה לא תמיד מצליח או עוזר בדילול וישנם גם מספר הגבלות ותנאים לתקופת הטיפול

אז למה שמשתמש ביתי עם מכשור חובבני מפוקפק יצליח לעשות זאת ככה בפאנן בבית

צריך קצת יותר מזה

ישנם מקומות שמציעים טיפול תמורת מחיר ממש נמוך (50₪) לטיפול עם מכשירים כאלו ואם אתה מרוצה מתקופת התנסות כזו אז את יכול לרכוש את המכשיר לשימוש ביתי

כמה זה עובד, לא שמעתי עדיין שמישהו אימץ את זה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
האמת שהייתי מודה בכיף אבל יש מצב שאני האדם הכי פחות שעיר בכל הפורום! - (עד גיל 20 לא צמחו שערות בחזה וגם עכשיו אפשר לספור אותם).

שוב אם יש למישהו אינפורמציה לגבי המכשיר, איך הוא עובד והכי חשוב אם זה באמת עובד כמו ומסיר לצמיתות אשמח לדעת!

תודה,

אוהד.

ואני מקנא בך !

מתגלח מגיל 13.

עד גיל 18 הייתי עם כמה שערות על החזה ופתאום גדל לי סוודר. כשעברתי לניו יורק הגוף שלי נכנס לטראומה מהקור והתחיל לגדל שיער על הכתפיים והגב, חוץ מזה אני לא ממש שעיר בידיים וברגליים.

אני משתגע מזה !

haters will hate

פורסם

בנצי,

המחירים שרשמת בהודעה הקודמת בשרשור, פנטסטיים ! אני לא בקיא בעניין, אבל בארץ מדובר באלפי שקלים ולא במאות שקלים.

בקיצור, אחרי בירורים קצרים על אמינות המכונים, הייתי הולך על זה בגדול.

פורסם

הבדלי המחיר בין טיפולים שונים יכולים להיות ממש מצחיקים, לדוגמא ניתוח להגדלת חזה פה עולה כ"כ הרבה שאפשר לקנות כרטיס טיסה לישראל, לעבור ניתוח, לנפוש קצת ולחזור. אני מציע את זה לכל בחורה שחושבת על הגדלת חזה (ככה אני עושה יחסי ציבור תיירותיים לישראל).

אני אקפוץ למכון הזה שראיתי את הפרסומים שלו ואראה במה מדובר, לי נמאס לדלל שיער בכתפיים , שיער על החזה לא מפריע לי אבל הכתפיים והעורף מעלים בי חלחלה.

haters will hate

• תוכן חדש...