Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תבדוק אם קיים אצלך ברכב חיישן MAF יכול להיות שהוא מקור הבעיה.

אם יש בעיה איתו בד"כ הפעלת מדחס יוצרת בעיית ייצוב של הטורים במנוע.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

גם אני חשבתי על האפשרות הזו. זה היה לי ברכב הקודם אחרי שעשיתי שטות והתקינו לי פילטר פתוח וזה הרס לי לגמרי את הרכב. אז החלפתי חיישן שעלה 1400 שח...

פורסם
הבנתי,לא יודע עד כמה המוסך שאני מטפל בו יוציא את כל החלקים וינקה אותם ידנית מרוב המכוניות שיש לו שם וכמות העובדים המצומצמת,לכן אני אעדיף ללכת לבן אדם מקצועי שמבין בתחום ויעשה את זה מול העיניים שלי,כמובן אם יש באיזור פ"ת (שמעתי משהו על הפרסי?) זה יהיה עדיף.

תודה רבה חברים:wink:

שלום רב !

פנה למשה זר, רחוב הרכב 5, אזור התעשייה סגולה פתח תקווה טלפון 03-9341320, פנה למנהל העבודה בשם חיים יוד, שהוא גם חבר הפורום, ובעייתך תפתר באופן המוצלח ביותר בעלות סבירה, וביחס ומחיר הוגן.

מסור לחיים יוד שאני שלחתי אותך.

חזור לעדכן בפורום.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

היית לחבר שלי בעיה כזאת לפני איזה שלוש שנים במיצובישי כאריזמה.

הפתרון היחדי שעזר הוא החלפת בית מצערת, אני חושב שחבל על הכסף של ניקיון זה יעלה לך כמו בית מצערת מפירוק.

אני את הניקיון עשיתי לבד אז לא עלה לי כסף, אך גם לא פתר את הבעיה. הפירוק לא קשה במיוחד ואם יש לך ידיים טובות תוכל לעשות זאת לבד.

במנועים הללו יש מנוע צעדים שאוהב לעשות בעיות אך לא ניתן להשיגו בארץ.

מה שכן, ניתן להשיג בית מצערת מפירוק באזור ה350-400 ש"ח.

תנסה לראות שנותנים לך בית מצערת נקי, כלומר שכנראה שהחליפו אותו לא מזמן ואז אתה מקבל חלק קרוב לחדש.

אני קניתי מפירוקיית ויצמן באזור.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

בית מצערת מפירוק שכולל בתוכו את מנוע הצעדים צריך לעלות באזור ה400 ש"ח. כנראה שאם תעשה את זה במוסך יקחו לך משהו בסביבות ה600-800 ש"ח

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

אל תלך על דברים בשיטת "מצליח" תבדוק את הרכב עם סורק תקלות, אתה סתם מכניס לעצמך סלטים שהמרכיב העיקרי בהם הם כסף מסוג שקל חדש.

התענוג שמוביל אותך

• תוכן חדש...