Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים,השאלה בכותרת.

מתחת לשטיח אצלי ברכב היתה מן שכבה כזאת של מן צמר סלעים/גוש לא מזוהה של חוטים שאני מניח שתפקידו היה לבודד רעשים בצורה כזאת או אחרת. אני מחפש לקנות כמה חתיכות כאלו חדשות.

תודה.

פורסם

:oops: זה מה שקורה שלא שמים לב.

לדעתכתם ניתן פשוט לשים על הרצפה דיינאמט וזה יספיק ונסתדר בלי הצמר סלעים הזה?

פורסם

לא יודע באיזה רכב מדובר.

אם זה רכב בגודל של רכב משפחתי, לך לפרוקיה ותוציא מרכב את הלבד או חומר הבידוד המצוי שם.

במכונית אמרקאית גדולה (שברולט 57) אני הדבקתי שכבה ראשונה של חומר בידוד שמשתמשים בו לבידוד תעלות מיזוג אויר שבא כבר עם שכבת דבק עליו. חומר זה הוריד את הטמפרטורה ל 20% ממה שהיה קודם. מעל לזה שמתי שכבת לבד ושיטח ונגמר החום.

יש להקפיד לא להשאיר "חורים" בבידוד כי במקום שאין בידוד ישנה הקרנה מאסיבית של חום.

שלמה דן גדרון

פורסם

הרכב הוא אלפא ספרינט,לאור הדברים שנכתבו פה על התכונות המסרטנות של החומר אני לא כ"כ רוצה לפרק את זה מרכב אחר.

אצלי ברכב זה נהפך לעיסה די גועלית של צמר ושכבת פלסטיק שהחזיקה את זה בקושי.

• תוכן חדש...