Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

? מגבר לרכב Kicker KX650.4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפוש...

בעקרון KX סדרת כניסה

ZX סדרת ביניים

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תיקח בחשבון שהוא צרכן חשמל לא קטן בכלל..אני מעוניין לדעת באמת איזה רכיבים אתה רוצה להרכיב בשביל לקנות מגבר כזה זללן..

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

קומפוננט של הרץ היי אנרג'י 125 רמס וסאב קיקאר וסר 400רמס

מה תגידו?

תקציב למגבר בסביבות 2000 ש''ח מינוס

CAR: HONDA CIVIC HATCHBACK SPORT 1.5T STAGE 1

פורסם

הZX היא סדרה יותר חדשה מהKX

ועד כמה שאני זוכר בKX ישנם מאווררים לקרור הרכיבים הפנימיים ובZX הקרור ללא מאווררים.חוץ מזה אין הבדל משמעותי או בכלל.

פורסם

אם ה-CVR שלך בא עם שני סלילים של 4 אום

הייתי הולך על סלסטרה FA475X.

אם ה-CVR שלך בא עם שני סלילים של 2 אום הייתי הולך על הרץ EP4X.

אולי בכלל שווה לך לשקול מגבר 2\4 ערוצים +מונולוק.

כמו למשל לייטנינג אודיו 600.4 +500.1

או JBL1004 +JBL3501

פורסם

אח שלו יש לי רוקפורד T600.4 זה מגבר מפציץ נראה לי שזה פי אלף יותר טוב ויותר חזק מהקיקר אני ממליץ בחום

פורסם

על סמך שיש לי אותו ולחברים שלי יש מגברים אחרים שרשום עליהם או יותר נכון הם אמורים להיות יותר חזקים כו גברים 1200 ו1800 ווט והם לא נותנים מה שהמגבר הזה נותן אני חברתי עליו שני רמקולים גי בי אל אחרורים מהסדרה מוגבלת 696 6*9 שנותנים 150 אר אם אס וקומפוננט של רוקפורד מיבוא אישי שנותנים 125 אר אם אס והוא כמעט א מתאמץ שחברתי מגבר מחבר שהוא אמור להיות יותר חזק (1800) הוא נכבה מהעומס

• תוכן חדש...