Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי לקח חודש למצוא מסחרית במצב טוב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה נחשב מבחינתכם אם מצאתי את הרכב שרציתי לקנות אבל לקח לי 5 שנים לשכנע את הבעלים למכור?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני מניח שאמשיך לחכות ואעדכן אתכם עוד חודש-חודשיים (מקווה שמוקדם יותר).

לבנתיים עיצבתי סימלון של פיג'ו 206CC אולי זה יעזור לי עם אלת המזל :):)

פורסם

3 וחצי - 4 חודשים פלוס מינוס, זה הזמן שלקח לי ולאבא שלי למצוא A6 3.0 דיזל (כמו שבחתימה) עם קילומטרז' שפוי.(כיום האוטו עומד על 118K ק"מ והוא שנת 2005)

כל פעם כשמצאנו אחת, היא הייתה עם מעל ל180 אלף ק"מ, או שעברה תאונות.

אל תתייאש! אתה תראה שבסופו של דבר כשתמצא את הכלה הראוייה אתה רק תהיה מאושר! :-D

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

פורסם

אני מחפש "על אש קטנה" כבר כמעט שנה. אני לא מחפש מציאות מבחינת מחיר אבל אני מעוניין בדגמים חזקים או מאובזרים וברכבים משפחתיים מודרניים קשה למצוא משהו שהוא לא בסיסי וליסינגי. מזל שיש לי סבלנות 8).

שבת שלום.

פורסם

לקח לי כמעט שבועיים ו2 רכבים למצוא את האחת.:-D

הראשון היה בחור ממש לא רציני אז ויתרתי, אחרי שבוע וחצי

ראיתי מודעה חדשה של פביה, אחרי פחות מיום שהיא עלתה כבר ראיתי את הרכב, למחרת ביצעתי בדיקה והעברתי בעלות.

פורסם

לפני 4 וחצי שנים בערך חיפשתי במשך כ חצי שנה פונטו, פג'ו 205 ורכבים דומים, לאחר שקניתי פונטו שהייתי בטוח שהיא במצב מעולה הבנתי שנפלתי עם הרכב ואחרי יישור קו ואין ספור תקלות עשיתו תאונת טוטאל לוס להפתעתי תוך שבוע מצאתי את הרנו קליו שהייתה בעלת נתונים מעולים והיא נשארה איתי 4 שנים עד היום שהיא מוצעת למכירה.

• תוכן חדש...