Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תתיאשו מלקרוא כי זה חשוב :)

אז ככה מדובר בסיאט איביזה שנת 97 שלוש דלתות 1.6 נפח מנוע דגם LATINO ידנית.

היום הייתי אצל מישהו שסידר לי את הפנל של הדלת אחרי שהוא סיים הנעתי את הרכב חלק בלי בעיות ורעשים יצאתי מהחניה נסעתי אולי עשר מטר ופתאום נכבה לי המנוע במכה אחת נפלו הטורים והאוטו נכבה ולא רוצה להניע לי אחרי שמצאתי מקום שאני יכול להעמיד את הרכב בלי להפריע לתנועה ולעמוד באמצע הכביש לקחתי מברג ובדקתי אם יש לי זרם מהחוטים של ההצתה שיושבים על הפלאגים ברכב ואין לי שם חשמל בדקתי את המצב של המצבר למרות שהוא חדש משהו כמו ארבע חודש באוטו מילאתי דלק[דלק שמתאים לרכב!] והאוטו פשוט לא רוצה להניע לי זה יכול להיות סליל הצתה כבלים של הפלאגים דיסטרבוטור מה זה יכול להיות אני משתגע כבר תודה מראש לעוזרים דוד.

• ספונסר פורום
פורסם

במנוע הזה שלך מדגם 1F התקלות השכיחות הינם לכיבוי הרכב הם סליל ההצתה

או משאבת הדלק .

מעבר לזה יכולים להיות כל הדברים הרגילים כגון קודנית ישנה שנזכרה להתעורר

או אזעקה שהשתבשה .

אני מציע לך לגרור את הרכב למוסך ,האיבחון במוסך הוא פשוט ומהיר ואז תחליט מה לעשות .

אשמח לעזור ,הבדיקה ללא תשלום .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

אז ככה קודם כול תודה על ההתיחסות שלך מוסך רון האוטו אצלי בבית לאחר גרירה עכשיו אין לי אמבולייזר [קודן] באוטו המשאבת דלק חדשה אז זה יכול להיות רק הסליל הצתה [הכוהל] עכשיו פירקתי אותו אבל אני מקבל ממנו התנגדות זה אומר שהוא תקין לא?

פורסם

הבעיה נפתרה תודה לאל

למוסך רון אם אתה קורא את זה אוו מישהו אחר שמבין בזה שאני מקבל התנגדות מהCoil זה אומר שהוא תקין לא?

• ספונסר פורום
פורסם

אני לא זוכר בדיוק את ההתנגדות של הסליל בכל היציאות ,אני במוסך פשוט מתקין

סליל ללא חיבור הברגים לבדיקה ורואה אם הרכב מניע .

מה היתה הבעיה ,הרכב הניע כן ?

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...