Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי רכב ולו פנסי קסנון מקוריים. (אאודי A8 מודל 2000).

כשרכשתי את הרכב בחודש דצמבר, היו לו כבר אז נורות קסנון בגוון לא זהה.

הנורה הימנית: פיליפס 85123 D2S קסנון. שאינה נמכרת עוד בדגם הנ"ל ובעלת גוון כחלחל.

וימנית של אוסרם שנשרפה וממילא לא היתה בגוון זהה. והוחלפה ב-פיליפס 85122 (לא פלוס!).

הבנתי שלאחר משהו כמו 100 שעות, היא אמורה לעבור colorshift שזה שינוי גוון ל-5000K מ-4300K בערך.

אני חושב שהיא עברה את המאה שעות, אבל אני לא בטוח.

נכון להיום, עדיין יש שינוי בולט בגוון ואין שום סימן שהנורה השמאלית מתקרבת לאחותה הימנית בגוון. והיא בגוון לבן חזק וטיפה צהבהבה.

בחברת צ'מפיון מוטורס הם רוצים על הנורה "המקורית" שהיא נורת גז... עם בולמי זעזועים בולשיט או משהו כזה, פאקינג 2,500 ש"ח לנורה!

אני מעוניין לרכוש 2 נורות חדשות שיתאימו מבחינת התקן לרכב ומבחינת ה-K בסביבות ה-5000K-5500K ככה שיהיה להן אור כמו לרכב חדש עם נורת קסנון (בגוון).

הבעיה שלי היא כזאת. לא משנה לאיזו חנות אני הולך, בכל מקום משדכים לי נורות קסנון 4300K כי זה מה שנאמר לי- ה"סטנדרט".

וכולן בגוון צהבהב. איפה אני יכול לקנות עם D2S בגוון 5500K והאם זה יכול להתאים לרכב שלי? והאם בכלל זה יצא בגוון הרצוי?

• תוכן חדש...