Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

re-call סופרב 2010

Guest botzek1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקשרו אליי היום מהמוסך ואמרו שיש ריקול לרכב ליחדת בקרת הרדיו. יש עוד מישהו שקיבל זימון למוסך? ידוע מה עושים פיזית בתיקון? האם זה עדכון תוכנה או שחאפר אחד יתחיל לפרק לי את הדשבורד?

פורסם

שתי חלופות :

1. יתכן שמספר חאפרים יפרקו לך את הדשבורד.

2. יעטפו את הרכב בנייר פרגמנט, פצפץ וישלחו לצ'כיה בטיסה לטיפול ע"י מי שאינו חאפר.

חאליק לזרוק בוץ על החברה בצ'מפיון, הם חדורי תודעת שירות וספוגים במוטיבציה.

שמור על אופטימיות :-D

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

אם אני יגיד כל מה שיש לי להגיד עליהם זה סתם יעמיס על השרת. אני ייתן דגימה מהפעם האחרונה- בעקבות תאונה קלה החליפו לנו שני פנסים קדמיים, לא היתה להם נורה מתאימה אז הם דחפו משהו אחר שלא נכנס לתושבת המקורית- אז הם סגרו אותו בכוח! עם חוט ברזל! בסופרב 2010!!:brickwall:

פורסם

לאור (זה לא לאור, זה לחושך...:|) כל הנאמר כאן, הייתי מרים טלפון למוסך ושואל שוב על מהות העבודה (מה מפרקים, מה מחליפים ולמה).

אם החלטת לבצע - רצוי להמצא ליד הרכב ולראות מה עושים בדיוק.

אה... ותחליף מוסך, אפילו בלי לספר לנו מי חיזק נורה בסופרב 2010 בחוט ברזל.

(עריכה - אני מאמין שניתן לבצע ריקול בכל מוסכי הרשת)

alfa 156 2.5.

פורסם
אם אני יגיד כל מה שיש לי להגיד עליהם זה סתם יעמיס על השרת. אני ייתן דגימה מהפעם האחרונה- בעקבות תאונה קלה החליפו לנו שני פנסים קדמיים, לא היתה להם נורה מתאימה אז הם דחפו משהו אחר שלא נכנס לתושבת המקורית- אז הם סגרו אותו בכוח! עם חוט ברזל! בסופרב 2010!!:brickwall:

שני דברים יש לי לומר לך!

1. זה בטח נורה משופרת לתאורה מוגברת. וזה לא סתם חוט, זה חוט של בלוטין!

2. אתה תמיד יכול להחליף מוסך ולתקן במוסך של שקד או במוסך של משה.

פורסם

botzek1אם אני יגיד כל מה שיש לי להגיד עליהם זה סתם יעמיס על השרת. אני ייתן דגימה מהפעם האחרונה- בעקבות תאונה קלה החליפו לנו שני פנסים קדמיים, לא היתה להם נורה מתאימה אז הם דחפו משהו אחר שלא נכנס לתושבת המקורית- אז הם סגרו אותו בכוח! עם חוט ברזל! בסופרב 2010!!:brickwall:

זה מה שאני יכול לומר :lol::lol: ואם הייתי יכול הייתי אומר יותר..

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

• תוכן חדש...