Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באחת מנסיעותי לצפון הרחוק תפסה את עיני חיפושית שקרצה לי,

היא נקנתה תמורה לסכום זעום מבחור קשיש, יום ראשון היא בטסט,

אך יש רעש נוראי, רציתי לשאול מהיכן משיגים חומרי בידוד כפי שקראתי כאן בשרשורים?

דאנמייט, סקנד סקין, וכדומה, וגם - מה העלויות, מחפש באיזור מישור החוף,

אשמח לקבל כל הפניה כלשהי לחנות, ואם אסור ע"ג הפורום הודעות יתקבלונה בברכה,

בתודה,

יואל,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

שלום לך יואל,

אני עוקב אחרי השירשורים שלך ואני רואה שאתה די מוצא את עצמך פה.

אתה תשואל שאלות ומבקל אותן. אין מה להגיד, יש פה אנשים שבאמת יודעים מה הם מדברים ויכולים לתת איןסוף הצעות ופתרונות כמעט לכל דבר.

אני ייתן לך דוגמא אישיצ ממני. אני למדתי הרבה מהפורום אין מה להגיד, אבל הכל בסופו של דבר הוא דיבורי סרק. אתה יכול לשאול כמה שתרצה ולהתייעץ,אבל בסופו של דבר אתה המחליט לעצמך ואתה הקובע מה מתאים לך. אני לא מזלזל חס וחלילה אלא הפוך, אני הכי מכבד בעולם. אבל את הדברים שנמצאים בשטח כמו לקנות את המוצרים ולהחליט מה אתה מתקין וכו', אסור לך לעשות "על הדף" אלא לראות מה אתה עושהב בשטח. זה הדבר היחיד שאני יכול להגיד לך

פורסם

תודה. אך לפני שאני הולך לשרוף חומר בעצמי אני רוצה לשאול את האנשים עם מה הכי מומלץ לעבוד,

זה לא שאני בא ללמוד להיות איש סאונד בהתכתבות, הכל הולך להיות מיושם בשטח, אך אני שואל את הוותיקים ואת בעלי

הניסיון כאן - אתה יכול לשאול אותי כל מה שאתה רוצה בתחום הטכני של ה4X4 והמשאיות, אך בבידוד וסאונד לרכב, קטונתי

מלעשות דברים ללא הכוונה, אני מחפש עיצות, אני מחפש כיוון, את העובדות בשטח ברור שאני בסופו של דבר אקבע,

גם לגבי הקנוורת' וגם לגבי החיפושית, כל אחד בתחומו הוא, אני לא כ"כ מתמצא בסאונד לרכב פרט לכמה רדיו דיסקים/טייפ

הייתי קונה דברים הכי פשוטים, הפעם, אני רוצה להתפנק על מערכת כמו שצריך, לכן פתחתי את אשכל המשאית, ואת אשכל

החיפושית פתחתי כי אני באמת לא מכיר את תחום הבידוד ובאמת פה צריך הכוונה של נשגבים ממני.

פורסם

בזוזית לא כל המלצה שנותנים צריך ליישם זה נכון אבל לפחות פה מכוונים אנשים פחות או יותר לכיוון המוצר הספציפי שהשואל מבקש וכמעט תמיד יגידו למי שמבקש אם זה על רמקולים במיוחד לנסות לשמוע אותם מותקנים באיזשהו רכב :idea:

אם זה במגברים או ברדיו דיסק למשל זה קצת פחות שמיע אבל גם כן נותנים לך איזשהו כיוון מה להשיג הכי טוב בתקציב שלך :idea:

ומעניין לעניין לא נחרוג מהנושא החומרים המומלצים הם דנמייט וסקנד סקין

אם אתה מעוניין לבודד את התא מנוע תשתמש בירעות זפת קודם {דנמייט אקסטרים או סקנד סקין דמפליפייר פרו}ועליהם תדביק HOOD LINER זה אמור להפחית לך את הרעש {בפורד אקונוליין מנוע 7500 דיזל זה עזר מאוד}ואצלך קל וחומר שהמנוע נימצא מאחור כולל הסעפת פליטה והאגזוז זה עוד יתרון קטן

בהצלחה תעדכן :-P

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אם אתה מתכנן לעשות שיפוץ נירחב לחיפושית ואתה רוצה לעשות איטום כללי בכל הרכב זה אומר שאתה צריך הרבה חומר

וזה יעלה הרכבה כסף לכן כדאי לך לבדוק באיזור תעשיה הצפוני באשדוד בחברת פרויקט בידוד (זה בערך השם)

אולי הם יוכלו לתת לך אלטרנטיבות זולות יותר.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

תודה - לא הולך לעשות שיפוץ מקיף - היא במצב יחסית טוב,

אני רוצה לבודד רק את קיר האש האחורי, ואת הדלתות לעת עתה,

אשמח לקבל המלצה על מקום יותר צפוני מאשדוד, (למרות שגם לנמל שם יוצא לי להגיע)

פורסם

בידוד פרוייקטים נמצאים במיקום מאוד נוח מבחינתך

אם אתה ניכנס לאשדוד מהכניסה הצפונית אתה פונה ימינה בצומת ניר גלים

וזה נמצא אחרי הרמזור ימינה

יש מקום להחנות שם גם פול טריילר.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

• תוכן חדש...