Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטו ב-140,000 ש"ח...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני הייתי הולך על במוו 528 מודל 99 המחירון עומד על 190,000 + - אבל היא נמכרת הרבה מתחת!! כלומר משהו כמו 150-160 אלף!

בא לו משהו יותר טוב?!?!?? ויותר ספורטיבי

במוו 328 קבריולט (אוטומט\ידני) מודל 98--ומניסיון שיש לי עלייה היא מפנקת מאוד, ליושבים קדימה היא מרווחת מאוד ומציעה את כל הפינוקים שיש במכוניות מנהלים,מהירה מאוד (עד 200 קמ"ש העפתי וי 6 גיר רגיל מודל 2003--והגולף לחצה רק 170 קמ"ש)

בקיצור 328 קבריולט זה ה"אוטו" למי שרוצה אוטו כלי!

קובי.

**שלא לדבר על כמות הבנות הכוסיות שהוא מכניס לחיקו

מבקשים רכב משפחתי או סלון חדש. אתה נותן רכב פאר או קבריו! משומש.

להבא אל תגיב אם אין לך מהו להוסיף לשרשור. מזל שלא הצעת לו CBR900 כי זה גם אחלה כלי.

בין ה6 למונדיאו - מה יותר מפואר? לדעתי שילך לשבת בהן זה הכי חשוב. האבזור די דומה סה"כ. אם הוא ממש חולה איבזור שינסה לקבל תשלומים או מימון כל שהוא על 6 2.3 היא מאוד מאובזרת. (קסנון, ג'אנטים, גג, ריפודי עור, וכו')

מגאן 2 מאובזרת לגמרי (כולל גג כפול שהוא תוספת) תהיה יותר מאובזרת מ 6 שני ליטר.

גיא.

פורסם
בין ה6 למונדיאו - מה יותר מפואר? לדעתי שילך לשבת בהן זה הכי חשוב. האבזור די דומה סה"כ. אם הוא ממש חולה איבזור שינסה לקבל תשלומים או מימון כל שהוא על 6 2.3 היא מאוד מאובזרת. (קסנון, ג'אנטים, גג, ריפודי עור, וכו')

גיא.

גיא

הוא ילך לשבת

אבל הוא רוצה לדעת מראש כמה דברים כי הוא גם אוהב להתקיל את הסוכני מכירות....(אחלה תחביב)...;) וגם בגלל שהוא רוצה לדעת מראש.

בקשר להוספה למאזדה 6 2.3 אני ידבר איתו...לא חושב שזה יהיה הכי בעיה.

אבל הבעיה שהיא לא הכי נוחה... :roll:

די קשה להאמין שהמגאן II 2.0 יותר מפוארת מה-6.....כל הכבוד...

אז אתם אומרים שהמגאן II 2.0 היא העדיפה מבין המשפחתיות?

פורסם

מגאן II עם כל האיבזור הקיים תהיה מאובזרת יותר ממאזדה 6 שני ליטר עם האיבזור הקיים.

בקיצור שילך על ה 6 2.3 אם הוא יכול להוסיף את ה30K, אין רכב יותר מאובזר ממנה במחיר הזה. לגבי הנוחות, שיקח נסיעת מבחן ויראה כמה היא נוחה לו.

האם המגאן II עדיפה מבין המשפחתיות? תלוי בצרכים. אם רוצים שני ליטר ולא רוצים פוקוס, אז אין הרבה אופציות אחרות. אבל אם הוא מעדיף רכב גדול יותר שילך על ה6 2300.

פורסם

נסחפנו קצת עם התקציב

אני עדיין לא יודע כמה הכי גבוה הוא יכות לתת....

אז בואו נשאיר את ה-6 2.3 בצד...

וניגש לעניין של מי תהיה יותר עדיפה ה-6 2.0 או המגאן?

כן אני יודע שזה שאלה די מפגרת כי מה הקשר מנהלים למשפחתית...

קודם כל המגאן 2.0 לא כזאת זולה מה-6...

אבל בהתחשב למחיר ולקריטריונים מי עונה עליהם הכי טוב?

נוחות

אבזור

התנהגות

ביצועים

שוק

לא איכפת לו שזאת משפחתית וזאת מנהלים

הוא רוצה תמורה טובה.

פורסם
וניגש לעניין של מי תהיה יותר עדיפה ה-6 2.0 או המגאן?

כן אני יודע שזה שאלה די מפגרת כי מה הקשר מנהלים למשפחתית...

קודם כל המגאן 2.0 לא כזאת זולה מה-6...

אבל בהתחשב למחיר ולקריטריונים מי עונה עליהם הכי טוב?

נוחות

אבזור

התנהגות

ביצועים

שוק

לא איכפת לו שזאת משפחתית וזאת מנהלים

הוא רוצה תמורה טובה.

נוחות - מגאן.

איבזור - מגאן.

התנהגות - שתיהן לא מתנהגות במיוחד.

ביצועים - 6.

שוק - 6.

אני הייתי הולך על המגאן רק בגלל שהיא שונה מכל העדר. אבל סה"כ ההשוואה קצת מוזרה הן לא אמורות להתחרות אחת בשניה. המחירים יהיו די קרובים, המגאן שני ליטר יקרה יחסית.

אגכ למה הוא פסל את הפוקוס 2 ליטר 5 דלתות? נראה שהיא זו שתענה כמעט הכי טוב למה שהוא מחפש. (היא נופלת מעט רק באיבזור)

עריכה קלה, המונדיאו עדיפה על ה 6 לדעתי, ואני לא חושב שיש הבדל גדול באיבזור בגרסאות השני ליטר, ומונדיאו מתנהגת טוב יותר.

גיא

פורסם

אם אתה יכול לעלות לקבוצת המנהלים אז בהחלט עדיף. המכוניות מרווחות יותר, נעימות יותר ובסה"כ עדיפות.

ציטוט:

בין המונדיאו ל-6 אני הייתי בוחר במונדיאו, בלי לחשוב פעמיים בכלל. ה-6 מצועצעת יותר מדי

mazda 626-אתה יכול יותר לפרט?

כתבתי התרשמות מנסיעת מבחן על המונדיאו, פרימרה ואקורד.

את ה-6 הורדתי עוד באולם התצוגה, בגלל תא הנוסעים הילדותי.

בסה"כ המונדיאו מרווחת יותר, מאובזרת בצורה דומה או שווה, מנועה מעט טוב יותר(למרות שהוא זהה), היא יותר נוחה ויותר ספורטיבית. בסה"כ מכונית כמעט מושלמת, למעט העיצוב החיצוני שלא כ"כ אהבתי.

פורסם

גיא-מזאת אומרת ה-6 לא מתנהגת במיוחד?

היא דווקא מתנהגת טוב(לא כמו המונדיאו)...

בקשר לרנו אני לא יודע... :?

את הפוקוס הוא פסל כי הולכת לצאת חדשה..והוא לא אוהב אותה.

מאזדה 626-הורדתה את ה-6 עוד באולם תצוגה,נסעתה בה?או שרק בגלל התא נוסעים הילדותי?

תודה

נ.ב:אני יחזור עוד כמה זמן עם עידכונים בקשר לתקציב הסופי ובכלל.

פורסם
אני הייתי הולך על במוו 528 מודל 99 המחירון עומד על 190,000 + - אבל היא נמכרת הרבה מתחת!! כלומר משהו כמו 150-160 אלף!

בא לו משהו יותר טוב?!?!?? ויותר ספורטיבי

במוו 328 קבריולט (אוטומט\ידני) מודל 98--ומניסיון שיש לי עלייה היא מפנקת מאוד, ליושבים קדימה היא מרווחת מאוד ומציעה את כל הפינוקים שיש במכוניות מנהלים,מהירה מאוד (עד 200 קמ"ש העפתי וי 6 גיר רגיל מודל 2003--והגולף לחצה רק 170 קמ"ש)

בקיצור 328 קבריולט זה ה"אוטו" למי שרוצה אוטו כלי!

קובי.

**שלא לדבר על כמות הבנות הכוסיות שהוא מכניס לחיקו

מבקשים רכב משפחתי או סלון חדש. אתה נותן רכב פאר או קבריו! משומש.

להבא אל תגיב אם אין לך מהו להוסיף לשרשור. מזל שלא הצעת לו CBR900 כי זה גם אחלה כלי.

גיא.

סליחה אם מישהו הבין אותי לא נכון אבל סך הכל ניסתי להראות לו מה הוא יכול להביא בתקציב שיש לו.

אני אישית חושב שעדיף במוו על מזדה או פורד. ואני בטוח שכולם חושבים ככה.

במקרה אחת מהמכוניות שיש ברשותי היא מזדה 6 מודל 2003 אבל מנוע 2000

לעומתה במוו 328 קבריולט יותר שקטה (אפילו שאין לה קורת גובה) ויותר כיפית לנסיעה.

רק ניסתי להראות כמה צדדים נוספים! זה הכל! :mad:

קובי.

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם
מאזדה 626-הורדתה את ה-6 עוד באולם תצוגה,נסעתה בה?או שרק בגלל התא נוסעים הילדותי?

לשותף שלי לעסק יש 6 שהוא הוציא אותה בהשקה של ה-6(ליד שפיים שם)

לא רק שנסעתי בה, אלא נהגתי עליה רבות, וגם אז לא אהבתי אותה.

אמרתי אולי משהו ישתנה, אבל לא.

לדעתי אם ההתלבטות היא בין המונדיאו ל-6 אז המונדיאו עדיפה, בכל הממדים.

פורסם

אני חושב שהפיג'ו 307 XS 2.0 עדיפה על כל אלו.

וגיא,

הטסות של המגאן ממש הורסים אותה...

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

יש מציאה כרגע למכירה וקוראים לה רנו לגונה במכרז של המדינה.

לדעתי אפשר לזכות באחת ב-120-125K

במחיר הזה אתה מקבל את אחת המשפחתיות הגדולות מהטובות יותר שיצאו בשנים האחרונות.

מגרעות: מדובר על דגם 2003 עם שוק לא קיים...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
גיא-מזאת אומרת ה-6 לא מתנהגת במיוחד?

היא דווקא מתנהגת טוב(לא כמו המונדיאו)...

בקשר לרנו אני לא יודע... :?

את הפוקוס הוא פסל כי הולכת לצאת חדשה..והוא לא אוהב אותה.

תודה

נ.ב:אני יחזור עוד כמה זמן עם עידכונים בקשר לתקציב הסופי ובכלל.

המונדיאו מתנהגת טוב יותר מה6.

לגבי הטאסות של המגאן, אני לא מסכים, כנראה עניין של טעם וריח. או לחילופין אולי בתמונות זה נראה רע יותר מאשר במציאות, מה גם שמדובר על דגם מאובזר, ואלו כוללים ג'אנטים. ואני דווקא לא בטוח ש307 עדיפה על מגאן. שתיהן טובות, למגאן יתרון בטיחות, בשאר הן די דומות. (לדעתי עיצוב יותר מיוחד למגאן אבל אני משוחד :wink: )

גיא

פורסם

מה עם אימפרזה 1600 שנת 1993? תמצא הרבה שיהיו מוכנים למכור לך אחת כזו ב-150K ש"ח... :)

סתאאאם...

מה שכן, אתמול הכנסתי את הסיטרואן לטיפול ב"איתוראן", אז בזמן שחיכיתי נכנסתי לסוכנות סובארו הקרובה. מה דעתכם על ה-B4 החדשה?

אז ככה, הרכב עולה 153000 ש"ח (כמעט בתקציב הנ"ל), ועם קצת לחץ אפשר אפילו להשיג הנחה צנועה, אבל רק אצל סוכני משנה (1000-2000 ש"ח או אבזור בתמורה), הנחה שקשה מאוד לקבל אצל היבואן עצמו. עקרונית הרכב גדול ומכובד מאוד, מאובזר היטב ומרווח, בייחוד מרווח-הרגליים במושב האחורי. גם תא המטען גדול למדי, איכות ההרכבה טובה מאוד והרכב כולל ג'נטים יפהפיים (לא טאסות!) . המנוע הוא 2000 סמ"ק המוכר ששודרג ל-138 כ"ס, הביצועים אמורים להיות סבירים ומעלה והיתרון הגדול - הנעה ל-4 הגלגלים, מה שמבטיח הנאה מ-4 הגלגלים... לפי מה שהבנתי, מבחינת נסיעה, נוחות וכו' היא "לוקחת" את המאזדה 6, ובקלות. האמינות צפויה להיות טובה מאוד.

מה דעתכם? לדעתי, עדיף B4 על מגאן 2 ליטר או 306 XS/XT 2 ליטר, מה גם שהמחיר ממש קרוב. אני סבור שאם באותו המחיר אפשר לקבל מכוניות מקטגוריות שונות, הסחירות והיעילות תהיינה תמיד לטובת הקטגוריה הגדולה יותר( משוואת פח לשקל הידועה).

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

יגאל - בצע חיפוש אחר סובארו B4 בפורום הייעוץ - דובר עליה רבות. גם אני כתבתי התרשמות קצרה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יגאל-הסובארו עולה 160,000 ש"ח...

לא יודע מה איתכם אבל לדעתי זה יותר מדי...במחיר שלה מוסיפים עוד כמה אלפים וקונים את המאזדה 6 2.3

הסובארו אולי יותר שקטה,נוחה,ואולי מתנהגת יותר טוב אבל המאזדה סה"כ תהיה עדיפה מבחינת תמורה.

גיא-אני התכוונתי שהמונדיאו מתנהגת יותר טוב...

• תוכן חדש...