Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חסכוני וקטן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נהגת חדשה

מעוניינת ברכב קטן וחסכוני עד 20 אלף.

מעדיפה שנתון כמה שיותר גבוה, לא רואה מוסך.

רוב הנסיעות שלי הן עירוניות, נפח מנוע מירבי 1600 סמ"ק.

תודה.:-D

פורסם

1600 לעולם לא יהיה חסכוני, גם אם הוא נשתל ברכב קטן כמו פיג'ו 106, לצורך העניין. כלומר, הכל יחסי. רכב כזה (ובמיוחד אוטומטי) יעניק נתון תצרוכת של 1/11 בערך.

רוצה חסכוני עירוני אמיתי ואמין? לכי על רכב קטן, שגם עושה שימוש במנוע קטן. דוגמא מומלצת: דייהטסו סיריון 1000 סמ"ק ידני.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

לא חייב 1600, רק ציינתי את המקסימום נפח אפשר גם פחות.

לא יכולה ידני, יש לי רישיון רק על אוטומט.

אז אם תוכלו בבקשה להמליץ לי על רכבים מסויימים, אני אשמח.

פורסם

הייתי בכל זאת ממליץ על דייטסו סיריון אוטומטי. אבל, במקרה הנ"ל, העדפה לדגם 1.3 ליטר, אלא אם אחוז ניכר מנסיעותייך הן בעיר, ואז גם מנוע 1000 סמ"ק יוכל לעשות את העבודה, בשידוך לגיר אוטומטי. הסבר: גירים אוטומטיים נוטים 'לסרס' את ביצועי המנוע, ואם המנוע קטן והספקו דל, זה יוצר קצת בעייה. מעבר לכך, הרגל חזקה יותר על הגז, כך שיוצא שהמנוע צורך קצת יותר דלק, וגם מתאמץ יותר.

שימי לב: הבעייה, שסיריון אוטומטי נפח 1.3 ליטר לא נכנס בתקציב שלך.

מכונית עירונית שנייה מומלצת: יונדאי אתוס.

בתקציב הזה (...ובעצם, בכל תקציב) השתדלי להימנע ממכונית אירופאית קטנה עם גיר אוטומטי. כלומר, פיאט פונטו, פיג'ו 206, אופל קורסה ואחרות, הן אולי מכוניות חביבות וזריזות, אבל בהחלט לא מומלצות עם גיר אוטומטי.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...