Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בבעלותי רכב טויוטה קורולה 02 מדגם סאן.

אני מתלבט אם כדאי לי להחליפו לסוזוקי סוויפט שנת 07 או סיריון 08

בעד:

חיסכון בדלק (תוך 5 שנים בחסכון בדלק אני מחזיר יותר מחצי ההשקעה)

שנת ייצור מתקדמת יותר

בטיחות

נוחות (נראה לי)

נגד:

רכב קטן

ביצועי מנוע נמוכים (נגיד חווית נהיגה)

רציתי לשמוע את דעתכם..

פורסם

מאיזה בחינה אין לה מתחרות? אני דווקא יכול לחשוב על כמה מתחרות לא רעות לסוויפט באותן השנים. דוגמא אחת שעלתה לי לראש: מאזדה 2.

הסוויפט חסכונית מהקורולה אבל אני בכלל לא בטוח שהיא נוחה יותר. אני באופן אישי לא מאוד התרשמתי מנוחות הנסיעה בסוויפט, במיוחד כשיש נוסעים במושב האחורי. מבחינת "ביצועים" כנראה שתופתע לטובה כיוון שמדובר במכונית די זריזה.

כמעט נ.ב - זה שמדובר במכונית קטנה זה יתרון, לפחות בשבילי. אתה יודע, חניה וכאלו...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

חשוב לציין : אם אני מוכר את הקורולה ומוסיף סכום נאה (כמעט מכפיל) ומשאיר את הסוויפט / סיריון אצלי 5 שנים, אני אחסוך בדלק 70% מהסכום שהוספתי.. ככה יוצר שבתוספת יחסית קטנה אני "מתקדם" לרכב חדש יותר

ד"א ביררתי על המזדה - היא לא חסכונית בדלק..

אז מה אתם אומרים? שווה לעבור ?

פורסם

בוקר טוב,

מעניין אותי לדעת מה החישוב שעשית כדי להגיע לחיסכון של 70% בעלות של הדלק. זה הפרש מאוד גדול!

בכל מקרה, אם וכאשר תחליט לעבור לסיריון, אתה מוזמן לפנות אלי בהודעה פרטית. יש לנו מגוון מאוד גדול של סיריון מכל השנתונים.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

יש לנו סוויפט 07 במשפחה,אוטו מעולה אמא שלי מרוצה ממנו עד השמיים,חסכונית יחסית,זריזה,אמינה,סחירה בשוק ונראית טוב. הדגם המפואר ממש מפנק (מגנזיום,חיישני רוורס,בקרת רדיו מההגה ועד כל מיני פיצ'רים נחמדים) בגדול רכב מומלץ מאוד.להבנתי הסיריון חסכונית יותר מהסוויפט בדלק אך התמורה מהסוויפט גבוהה בהרבה.בהצלחה

פורסם

לסמדר:

החישוב שעשיתי הוא כזה:

צריכה ממוצעת (משולב) אצלי בטויוטה היא 10 ק"מ/ לליטר

חישבתי צריכה (משולב) לפי 14 ק"מ / לליטר

החישוב הוא לטווח של 5 שנים שאני גומע מרחק של כ- 400 ק"מ בשבוע.

החישוב:

400*4\10*60*7.3 =70080 ש"ח - עלות הדלק הממוצעת שאני הולך להוציא ב-5 שנים הקרובות.

400*4\14*60*7.3 = 50057 ש"ח - עלות הדלק הממוצעת לאותו הק"מ למשך-5 שנים בצריכה של 14 ק"מ לליטר.

חיסור שני הערכים ייתן 20023 ש"ח

אני מעריך שהטויוטה שלי שווה 35000 פלוס החיסכון = 55000 בערך תוסיפי 30% תקבלי שווי של סוויפט

כל זה בתקווה שהרכב צורך באמת 14 ק"מ לליטר.

פורסם

חישוב מעניין, אף פעם לא חשבתי להציג ככה את הנתונים. תודה רבה.

אני לא חושבת שסיריון ובטח שלא סוויפט יתנו לך 1:14 בנסיעה בתוך העיר, אלא אם אתה נוסע גם לא מעט בכביש עירוני בלי פקקים ובצורה רגועה. לדעתי זה יהיה קצת פחות מ-1:14.

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה!

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

• תוכן חדש...