Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם אני יציג את עצמי , אני אומנם רשום לא מהיום אבל לא היתי פעיל בפורום כלל עד היום :

שמי רמי גר במרכז בן 25 כרגע נוהג על צרפתייה סיטרואן קסרה אקסקלוזיב ..

ולנושא שלנו :

הלאון שאני מעוניין בה זה 1400 TSI ידנית

השאלות שלי הן מה נהוג לבקש בעט הקנייה , הנחה כספית (כמה באחוזים) אולי טיפול ראשון מתנה אולי אביזרים , אני אשמח לעזרה

זה רכב ראשון שאני קונה מסוכנות , ועוד משהו יש מצב שאין להם בארץ רכב כזה לנסיעת מבחן ? פשוט נאמר לי שיש להם רק 1200 ידנית למבחן , אומנם זה כמעט רכב זהה לחלוטין חוץ מהמנוע היתי מעדיף מין הסתם לעשות נסיעה על אותו דגם שאני קונה

תודה מראש לעוזרים , רמי .

פורסם

א. אני הייתי מתעקש על נסיעת מבחן ואם אין רכב הדמה כזה אזי הייתי מחפש משהו שקנה או מבצע נסיעת מבחן על רכב אחר עם המנוע הזה בנוסף לנסיעת המבחן על הלאון 1.2TSI.

ב. לדעתי גירסת ה1.8TSI היא עסקה טובה ומשתלמת יותר, בצע מבחן גם על הגירסה הנ"ל.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אתה יכול לבקש מה שתרצה, הם יתנו מה שהם יכולים.

אם אין להם את הידני אתה יכול לנסות את ה1.4 DSG, האם הרכב הזה פנוי אצלם?

פורסם

תודה על התשובות חברה , ה1800 לא בא בחשבון גם יקר יותר גם אוכל יותר דלק גם טסט יותר יקר וגם ביטוח , ואני לא מדבר בככלל על זה שאני לא מחפש את המהירות וכולי אלה יותר את הצריכת דלק .. ולא 1200 נשמע לי חלש מידי בשביל רכב כזה בגלל זה אני בחרתי ב1400

לגבי נסיעת מבחן , לפי מה שראיתי לא קיים בכלל למכירה רכב כזה 1400 DSG ככה שאני לא יודע אם יש להם למבחן אותו , בכל מקרה אני אבדוק את הנושא בנסיעת מבחן של ה1200 ..

בכללי מה שחשוב לי להרגיש זה לא את הכוח אלה את השליטה ומתלים , אני יורד מצרפתיה (6שנים עליה) ככה שבטוח האוטו ירגיש לי נוקשה וכולי אבל חשוב לי גם ההגה הבנתי שהוא חשמלי ככה שאני חושב שבכללי יהיה אפשר להבין כבר אם הרכב מתאים לי או לא גם מ1200

ושוב תודה :)

הביעה שבנתיים אפילו נסיעת מבחן על 1200 לא נקבעה כיבן שאין להם את היומן עדיין או משהו כזה ...

סתם מעקבים לעצמם את העסקה ועוד משחקים באש שאקח בסוף רכב של חברה אחרת .

פורסם

חבר שלי קנה את הלאון 1.2 - והיא נותנת תחושה של רכב חזק ( יותר ממשפחתיות 1.6 ).

אני קניתי את ה 1.8 - ברור שהוא חזק משמעותית יותר אבל גם מאפשר לך בקלות לנסוע בסל"ד מאוד נמוך (רוב הנסיעות לעבודה וחזרה אני לא עובר 2000-2500 סל"ד ) כך שהוא לא זללן דלק באופן משמעותי

בנסיעה לעבודה הכוללת:

• 6 ק"מ עירוני + פקקים בעיר
  • 3 ק"מ פקק בכביש המהיר (זחילה על 10-15 קמ"ש)
  • 10 ק"מ בין עירוני ( 90-120 קמ"ש)

אני משיג צריכת דלק (על פי מחשב הרכב) 1:11-1:12

בדרך חזרה הביתה ( אין פקקים כמעט ) 1:12 - 1:14 .

כמובן שב 1.8 יש סוסים רבים תחת מכסה המנוע ואם תצליף בהם הם יגמעו לא מעט דלק בזמן שהם דוהרים קדימה ....

לגבי ההגה - ךדעתי כל חווית הנהיגה בלאון היא ממש חוויה ! ההגה מעולה , מרגיש מאוד מדוייק והאחיזה בשמיים .

לגבי הנוחות - היתה לי קסרה 2000 טורבו דיזל - שהרגישה יותר רכה אבל יציבה הרבה פחות.

אם אני משווה למזדה 3 שהיתה לי אני חושב שהלאון נוחה לפחות באותה מידה וכמובן שמתנהגת הרבה הרבה יותר טוב .

• תוכן חדש...