Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לדעת מה קוד הצבע של הרכב שלי כדי לקנות צבע בשביל תיקונים קטנים משריטות קטנות, הבנתי שזה אמור להיות רשום על הלוחית בתא מנוע איפה שרשום המספר שלדה. אבל לא כתוב שם כלום לגבי צבע הרכב.

האם מישהו יודע איפה למצוא את הקוד הזה?

הרכב הוא פיג'ו 205 שנת 97 הזרקה בצבע לבן.

תודה8).

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם
שלום,

אני מעוניין לדעת מה קוד הצבע של הרכב שלי כדי לקנות צבע בשביל תיקונים קטנים משריטות קטנות, הבנתי שזה אמור להיות רשום על הלוחית בתא מנוע איפה שרשום המספר שלדה. אבל לא כתוב שם כלום לגבי צבע הרכב.

האם מישהו יודע איפה למצוא את הקוד הזה?

הרכב הוא פיג'ו 205 שנת 97 הזרקה בצבע לבן.

תודה8).

אם אתה עומד מול מכסה המנוע כשהוא מורם, הקוד אמור להיות בצד ימין מעל הפנס לכיוון הכנף.

פורסם

זה אמור להיות מנוקב על השלדה? רשום בלוחית ? או סתם רשום עם צבע? כי יש משהו שכתוב שם בצבע אדום בגדול אבל אין זכר לזה שזה קוד לצבע.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם
זה אמור להיות מנוקב על השלדה? רשום בלוחית ? או סתם רשום עם צבע? כי יש משהו שכתוב שם בצבע אדום בגדול אבל אין זכר לזה שזה קוד לצבע.

רשום על הצבע ישירות. 4-5 אותיות ומספרים.

פורסם

הנה זה מה שמצאתי מעל הפנס הימני, הבנתי שה POWP זה קוד הצבע, ומה עם המספרים מעל?

02032011020.jpg

פורסם

4 האותיות\מספרים הם הקוד צבע. כי באותו מקום הרישום קיים גם אצלי. לגבי הקוד משמאל בירוק. אין לי מושג מה זה. לא חושב שזה קשור לקוד הצבע.

הO יכול להיות זה אפס, כי אצלי יש ספרה אחת בקוד צבע.

פורסם

ככל הנראה זה הקוד של הצבע, זה מתאים לאזכור גוון של מכוניות 106/306 שמצאתי באיזה אתר:

Bianca White, code is P0WP

יתכן ששם הגוון יכול להיות שונה מארץ לארץ: Blanc banquise בצרפת או Polar white באנגליה

למה שלא תפנה לשרודר, המחלקה הטכנית תוכל לאמר לך מה קוד הצבע.

פורסם
מי זה שרודר ואיך אני מגיע אליו?

רשת מוסכים מורשים של פיג'ו-סיטרואן בארץ.

את המספר תוכל למצוא תחת לשונית "שירות" באתר היצרנים.

קצת יוזמה חבר :-)

בהצלחה.

• תוכן חדש...