Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי רכב מדגם סקודה פאביה החדשה.

הרכב מגיע עם רדיו מובנה "RCD310 -"SWING של Blaupunkt ביחד עם 2 קומפוננטים ו 2 טוויטרים קדמיים.

אני רוצה לשדרג טיפה את הסאונד מסטריאו כמו שיש לי עכשיו לצליל היקפי,

השאלה שלי, איזה שדרוג עדיף לקבלת צליל היקפי טוב יותר- זוג 6X9 על מגש האחורי או זוג קומפוננטים בדלתות האחוריות?

אני לא אודיופוני ולא רוצה להתעסק עם מגברים וסאבים וכל זה לא בשבילי.

איזה זוג 6X9 או קומפוננט אתם ממליצים עד 800-900 ש"ח בלי הגברה? - אם יש משהו איכותי יותר בחו"ל/איביי שאפשר להזמין באותו מחיר, אשמח לדעת.

וכמה אמורה לעלות התקנה שלהם?

תודה לעוזרים.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

לי יש איביזה עם מורל טמפו 6X9 שעלו 550 שקל והם ממש עושים סראונד טוב...

ברכב של ההורים שלי יש קומפוננט קדמי וקומפוננט אחורי וגם שומעים טוב אבל אני חושב שה6X9 נותן יותר סראונד...

HU: pioneer DEH8350SD. COM: FOCAL165VB. 6X9: MOREL TEMPO. AMP: HERTZ HE4. SUB: HERTZ ES300

פורסם

טוב אחרי שחשבתי על יותר לעומק, לחורר מגש של רכב יחסית חדש זה לא רעיון כ"כ טוב... :oops:

אלך כנראה על זוג קומפוננטים לדלתות האחוריות בלבד, יש לכם המלצות לקומפוננטים 5.25" טובים במסגרת התקציב?

רציתי לשאול גם, בחוברת של המערכת המובנת רשום :

"רמקולי הרכב מתאימים לפלט של 20X4 ואט."

"עבור מגבר של מערכת השמע, רמקולי הרכב מתאימים לעומת פלט של 40X4 + 20X6 ואט" -

מה זה אומר תכלס לגבי איזה רמקולים אני יכול לחבר למערכת? :? רמקולים של עד כמה וואט ניתן לחבר אליה?

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

את הסכום הדיי נחמד שיש לך הייתי שם על קומפוננט קדמי- כי מה שחשוב זה במה הקדמית ומה שאתה שומע ולא מי שיושב מאחור.

בתקציב שלך אפשר להכניס מורל דוטק, שיתנו תמורה טובה למחיר, ויפיקו צליל איכותי.

בקשר להגברה של הרדיו דיסק- המערכת שלך מוציאה בין 15 ל- 20 RMS, זה הספק קטן, מה גם שהוא מגיע עם עיווט גדול.

המורד דוטק, למשל, יכולים לספוג עד 140 RMS ( פי 8 בערך ממה שהמערכת שלך נותנת ) וכמובן שישמעו הרבה יותר טוב עם מגבר, כשרגע לא נכנס בתוכנית שלך.

אם בעתיד תרצה להשתדרג- אתה תיראה איזה הבדל ענקי יהיה לך עם מגבר.

מחירם של מגברים נחמדים שיעשו לך את העבודה תמורת סכום לא גבוה נעים בסביבות ה- 700 -1000 ש"ח לחדש, וכמובן שיש גם את האפשרות של היד השנייה.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

הוספת קומפוננט 5.25, לא תיתן לך הרבה. 6X9 ייתנו שיפור הרבה יותר גדול. לגבי המגש, באמת תחשוב פעמיים לפני שאתה מחורר אותו כי הוא די יקר. בכל מקרה תמיד אפשר לסגור את החורים.

הייתי ממליץ לך לבדוק אם אין אפשרות לבנות לך מגש חליפי ולהתקין 6X9 עליו.

כמובן שמגבר ייתן לך הרבה יותר איכות, אבל זה כבר תלוי בך אם אתה רוצה להשקיע.

• תוכן חדש...