Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ברצוני לשאול לגבי הונדה סיוויק שנת 2005, הרכב במצב טוב, ק"מ לא גבוה.

לצורך חישוב כל הוצאות הקנייה (קנייה + יישור קו (עד כמה שצריך, המוכר טוען שהוא מטופל במורשה)+טסט בקרוב + ביטוח)

הייתי מעוניין לדעת מה עלות אגרת הרישוי לרכב הזה? (מנוע 1600).

לגבי ביטוח הבנתי שהוא יקר (המקיף) עד כמה יקר (בעיקר שיש נהג בן 23 ללא עבר תעבורתי)?

תודה וערב טוב.

פורסם

שלום ובוקר טוב,

היו כמה דגמים של סיווק בשנת 2005 וכל אחד מהם בקבוצת מחיר אחרת ומשלם אגרה אחרת. בגדול, אגרת רישוי של סיוויק כזאת צריכה להיות משהו כמו 1100-1300 ש"ח.

מחירי ביטוח אני לא יודעת, אבל גם אני שמעתי שהסיווק קצת יותר יקרה. בכל מקרה פוליסת ביטוח מקיף לנהג צעיר (23) זה לא זול.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

• תוכן חדש...