Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופרמיני 15K - מבקש עזרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה אני אובד עצות כבר, אחרי חיפושים מייגעים (גם חיפוש בפורום) אני כבר לא יודע איזה רכב לקנות.

ראיתי את ההמלצות שלכם פה על פיאט פונטו, ומצד שני שמעתי מכלכך הרבה אנשי מקצוע פשוט לא להתקרב לרכב

הזה.

אני מודע לזה שאין רכב מושלם ושלכל אחד יש את היתרונות והחסרונות.

מה הרכב שיהיה הכי פחות בעייתי, חסכוני מבחינת דלק ויכנס בתקציב הזה?

פורסם

ידני, קטנה.

מפיאט פונטו ירדתי עקב סיכוי קטן למצוא אחת במצב טוב.

חשבתי על פיאסטה 2002 אבל עדיין נתון במחלוקת

פורסם

הפיאסטה סך הכל נחשבת כרכב אמין ומצויינת יחסית למחירה. אל תשכח שעדיין מדובר ברכבים ישנים שגמעו ק"מ ואספלט ויש בלאי טבעי. כמובן תנסה למצוא רב שמור ומטופל על מנת לקצץ הוצאות צפויות בעתיד.

ההצעה שלי - דייהטסו שרייד וסיטרואן סקסו.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

המלצה שלי - תקנה רכב בתקציב גבוה יותר.

לי יש פונטו 2006, שאתה לא יכול לקנות בתקציב הנוכחי - שלא עושה שום צרה ואני נהנה ממנה מאוד.

אולי אם הייתה לי פונטו 2001, מוזנחת בתקציב נמוך, הייתי משלם על אחזקה את אותו תשלום שאני משלם היום למימון ישיר.

(סביר אפילו להניח שזה מה שהיה קורה).

פורסם
המלצה שלי - תקנה רכב בתקציב גבוה יותר.

לי יש פונטו 2006, שאתה לא יכול לקנות בתקציב הנוכחי - שלא עושה שום צרה ואני נהנה ממנה מאוד.

אולי אם הייתה לי פונטו 2001, מוזנחת בתקציב נמוך, הייתי משלם על אחזקה את אותו תשלום שאני משלם היום למימון ישיר.

(סביר אפילו להניח שזה מה שהיה קורה).

אם היה לי תקציב גבוה יותר הייתי מציין את זה, אבל זה התקציב שיש לי ואני זקוק לרכב בדחיפות בגלל העבודה ואילוצים אחרים

פורסם

בשביל זה יש חברות מימון וכו'. אני השתמשתי באחת מהן.

לעניינך - רוב הסיכויים שתיפול על גרוטאה אם אתה מחפש רכב בזריזות.

רכב מחפשים לאט, בזהירות וב-7 עיניים - במיוחד בתקציב כמו שלך שמאפשר לקנות בעיקר מכוניות שכבר עשו את רוב הק"מ האפקטיבי שלהן ועכשיו הן בשלב השיפוצים, התיקונים והבלאי.

חפש לך אולי פונטו ישנה מהשנתון האחרון שלהן, ככה תצליח להשאיר קצת כסף ליישור קו במוסך ויהיה לך רכב במצב תקין פיקס.

• תוכן חדש...