Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי SAVA

perigold81
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי עכשיו 4 צמיגים של SAVA ב-1500 שקל כולל עבודה המוכר המליץ לי עליהם, הוא אמר לי שזה אירופאי וטובה וזה משווק על ידי GOOD YEAR, אבל עכשיו קראתי בפורום שהצמיגים האלה גרועים, כולי אדום ובלחץ מיזה מקווה שלא עשיתי טעות כל כך גדולה

אני יודע שזה כבר מאוחר וקצת טיפשי מצידי לדבר אחרי שקניתי אבל מה אתם חושבים כי אני כולי לחוץ לא יודע מה לעשות.. אני לא מאמין שהוא יתן לי להחליף עכשיו את הצמיגים למשהוא אחר...

פורסם

שלום

1500 ש"ח לרביעיית צמיגי sava...?מציאה גדולה אין פה בכל מקרה אבל אם תרשום את מידת הצמיגים נוכל להעריך אם המחיר סביר או לא.

[img]file:///C:/My%20Documents/My%20Pictures/מתתי.jpg[/img]

פורסם
שלום

1500 ש"ח לרביעיית צמיגי sava...?מציאה גדולה אין פה בכל מקרה אבל אם תרשום את מידת הצמיגים נוכל להעריך אם המחיר סביר או לא.

חבר אני לא מתרכז סביב אם זה מציאה או לא, אני שואל אם אני מסכן את עצמי עם הצמיגים האלו? האם עשיתי טעות ענקי?

הצמיגים הם 195\ 55 לפי הידוע לי....סיטרואן קסרה 1600 אוטומט שנת 2003

פורסם

עוד 300 שקל והיה לך מישלין ביד. לקח להבא.

אף פעם לא הבנתי איך נותנים אנשים לצמיגאי למרוח אותם כ"כ...אם זה היה כ"כ איכותי, היו קוראים לזה גודייר או דאנלופ, ולא SAVA.

סתם צמיגים זולים, יותר טובים מLING LONG או WANLI, אבל בטח לא ברמה של צמיגים רציניים. אתה יכול להיות רגוע, אתה לא תעשה תאונה כתוצאה מזה שאתה נוסע בהם - אבל בטח לא קנית משהו איכותי ואפילו לא חסכת כסף.

צמיגים זה מוצר חשוב ובד"כ עושים סקר שוק לפני רכישה - ואם אתה כבר כאן בפורום, אז מתייעצים לגבי הדגמים העדכניים.

פורסם

היה לי נסיון גרוע איתם ה VR6.

המחיר היה מצויין הצמיג....זבל.

תנסה להחליף.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אף פעם לא הבנתי איך נותנים אנשים לצמיגאי למרוח אותם כ"כ...

יש אנשים שנותנים אמו בקלות יותר מאחרים ואם הצמיגאי הזה יצר רושם של בנאדם מקצועי ואמין, אז בטח ובטח שיהיה קל לסמוך עליו ולהאמין לו. הלקוח הממוצע לא מבין גדול בצמיגים.

לפותח השרשור,

המחיר די סביר וכבר אמרו לך שהצמיג באיכות סבירה גם כן ואף טובה יותר משל צמיג סיני עלום שם ממוצע.

אם אתה לא נהג מירוצים, סע בלב שקט. יש אלפי רכבים שנוסעים על צמיגי צ'ינג צ'ונג סיניים במדינה ואין זה כלל וכלל סימן לסכנה ברורה ומיידית.

אם היית משווה מחירים ומתמקח קצת אולי היית חוסך כמה שקלים ותו לא. אז צא מהלחץ ותהנה מהסופ"ש שלך. אין שום סיבה לדאגה.

• תוכן חדש...